Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen koko - Peniksen kasvatus suuremmaksi

Peniksen keskimääräinen pituus on 12-15cm, mutta onko koolla todellakin väliä? Lue lisää millä tavalla peniksen pituus mitataan oikeaoppisesti ja millaista tutkimustietoa peniksen koosta on olemassa. Jos sinulla on pieni penis, voit olla kiinnostunut arviomaan aluksi omaa kokoasi ja kysymään itseltäsi onko koolla tosiaankaan väliä? Iso penis ei ole aina positiivinen asia, vaan voi jopa aiheuttaa kipua yhdynnässä.

Näin mittaat peniksen pituuden ja paksuuden oikein

Useille miehille peniksen koko on huolta aiheuttava tekijä, joka johtaa kyseenalaisen tiedon hankintaan. Peniksen pituuden ja paksuuden mittaamisessa on hyvä muistaa, että ensinnäkin tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa erektion saavuttamisen tavalla on merkitystä peniksen kokoon, joten tuloksia ei kannata stressata. Toisekseen peniksen mitta ei ole ihmistä määrittävä piirre missään määrin ja kolmanneksi omien mittojen tietäminen on kannustettavaa, jotta voit esimerkiksi valita paremmin istuvan kondomin ja täten tuntea olosi varmemmaksi.

Pituutta mitatessasi aloita lantioluusta ja paina viivotin aina nivusiin asti, jotta karvoitus tai kehon rasva eivät vaikuta tuloksiin. Aseta viivotin kohtisuoraan kehoosi nähden ja mittaa aivan erektiossa olevan peniksen kärkeen asti. Saadaksesi mitattua peniksen ympärysmitan, käytä mittanauhaa ja kierrä se peniksen paksuimman kohdan ympäri. Mikäli peniksen pää on leveämpi kuin kanta, mittaa se erikseen koska jotkut kondomit muun muassa levenevät kärkeä kohden. Jos et omista mittanauhaa, voit käyttää mittauksessa myös langanpätkää tai kangaspalaa, jolloin voit seurata samoja ohjeita kuin mittanauhaa käyttäessä. Muista merkitä aloitus- ja lopetuskohta, ja voit täten lukea tulokset viivottimen kanssa.

Peniksen koko

Peniksen koko saattaa olla useita miehiä vaivaava kysymys, johon on vaikea löytää vastauksia. Miehille peniksen koolla näyttääkin olevan suuri merkitys ja sillä on tekemistä niin oman miehisyyden tunteen kuin itsevarmuuden kanssa. Internet on täynnä informaatiota koosta ja sen niin sanotusta parantamisesta tai ohjeista, kuinka esimerkiksi seksi sujuu parhaiten jos miehellä on pieni penis. Mahdollisuuksia ja vinkkejä on monia aina laihduttamisesta kirurgisiin operaatioihin.

Miehiset mitat saattavatkin olla hyvin henkilökohtainen asia, joka vaikuttaa joillakin jopa itsetuntoon. Arvelut niistä vertailukohdista, joiden perusteella oman peniksen kokoa voisi edes tarkastella ovat hankalia, mutta keskimääräisestäkin koosta on tehty tutkimusta. Vaikka asiasta ei puhuttaisikaan henkilökohtaisella tasolla niin kovasti ääneen on kokoon viittaavia uskomuksia ja yleisiä lausahduksia monia. Esimerkiksi usein kuultavilla sanonnoilla kuten ”ei koolla niin väliä kunhan sitä osaa käyttää” pyritään siirtämään fokus pois vain koosta ja vakuuttamaan muun muassa seksin olevan kiinni muustakin. Miehet myös tuntuvat stressaavan sukuelimensä koosta huomattavasti todennäköisemmin kuin naiset ja tälläkin voi olla vaikutusta seksielämään. Yleensäkin voidaan mieltää kaiken kokoisten penisten soveltuvan nautinnolliseen seksiin oikean kumppanin kanssa.

Peniksen keskimääräinen koko?

Mikäli peniksen koko arveluttaa, voimme todeta, että keskimääräinen peniksen mitta on saatu selville, ja se on brittitutkimuksen perusteella erektiotilassa reilut 13 senttimetriä. Rentona taas peniksen keskimääräisen koon on mitattu olevan vähän päälle 9 senttimetriä. Keskivertokoko voikin auttaa miehiä saamaan osviittaa oman peniksen koon tarkastelussa ja erityisesti mikäli siitä on huolta. Usealle miehelle peniksen koolla näyttäisi olevan suuri merkitys ja omia mittoja saatetaan tarkastella kriittisesti, varsinkin jos mitoista ei olla täysin selvillä tai vertailukohdat ovat arveluttavia. Monille peniksen koko saattaa aiheuttaa pään vaivaa ja tuottaa turhaa ahdistusta tai ongelmia itsevarmuudessa.

Uskomuksia peniksen ”oikeasta” tai ”hyväksytystä” koosta voi olla lukemattomia, mutta tilannetta ei tee helpommaksi aiheen yksityinen luonne. Harva pääsee aidosti todistamaan tutkimustulostenkaan oikeellisuutta ja miehiset mitat saattavatkin olla syynäyksen kohteena aina omatuntoon vaikuttavaan epävarmuuteen asti. Tutkimuksissa on kuitenkin todettu että suurimmalla osalla miehistä peniksen koko on niin sanotusti tavallinen, joten aihetta ei tulisi murehtia liikaa. Yhteiskunnan asettamat ulkonäköpaineet saattavat johtaa toki hyvinkin henkilökohtaisena koetun peniksen koon stressaamiseen erityisesti ”tiedettyjen” tosiasioiden valossa, joilla kehon muita miehisinä pidettyjä tekijöitä on yhdistetty peniksen kokoon. Tutkimuksessa ei kuitenkaan löydetty yhteyttä muun muassa jalan koon ja peniksen mitan välillä, vaikka tällainen uskomus elääkin kulttuurissamme.

Onko koolla väliä

Peniksen koolla voidaan väittää olevan väliä ja miehille varsinkin sillä tuntuu olevan merkitystä. Missä mielessä sillä ajatellaan olevan väliä, on kuitenkin asia erikseen. Toiset saattavat ajatella yksinomaan seksin harrastamista ja pienipeniksisten miesten kykyjä tuottaa nautintoa kumppanilleen ja toiset saattavat taas ajatella pienen peniksen aiheuttamia ongelmia itsevarmuuden ja itsetunnon kanssa. Yhden tutkimuksen mukaan jopa puolet osallistujista oli sitä mieltä, että keskiarvon alapuolelle poikkeava peniksen mitta tekee elimestä epänormaalin tai jollain tavoin viallisen. Tämä ei kuitenkaan ole totta ja hiljaisesti koettuun ongelmaan toivotaan ratkaisua myös lääkäreiden vakuutteluina. Tutkimuksilla selvitetty keskimääräinen koko voi auttaa miehiä ymmärtämään omia mittojaan ja olemaan armollisempi näitä kohtaan. Kun kyseessä on peniksen koko, kokee vuoden 2016 kyselyn mukaan 45 prosenttia suomalaisnaisista peniksen koolla olevan väliä kun taas suomalaismiehistä 30 prosenttia yhtyy tähän mielipiteeseen.

Naisten näkökulmasta isokoinen penis voi aiheuttaa kipua tai yleistä epämukavuutta yhdynnässä. Muun muassa yhdysvaltalais-kenialaisessa tutkimuksessa saatiin selville, että miehisten mittojen suuruudella on vaikutusta pettämiseen. 545 avioparia Keniasta käsittävässä tutkimuksessa 6,2 prosenttia naisista oli edellisen puolen vuoden aikana pettänyt miestään. Isopeniksisten miesten vaimoilla havaittiin olevan siis avioliiton ulkopuolisia suhteita muita todennäköisemmin. Tutkimuksen perusteella voidaankin sanoa tyytymättömyydellä avioseksiin olevan merkittävä yhteys uskottomuuteen. Eniten uskottomuutta havaittiin kuitenkin naisten keskuudessa, kun he uskoivat puolisoidensa pettävän heitä.

Kalifornian ja New Mexicon yliopistojen teettämän tutkimuksen mukaan naisten mielestä peniksen koolla on suurin merkitys satunnaisten seksikumppaneiden kanssa, mutta pitkäaikaisissa parisuhteissa erityistä mieltymystä tietyn kokoiseen penikseen ei juuri ollut. Pitkäaikaisissa suhteissa naiset asettivat etusijalle vain hieman keskimittaista pitemmän peniksen. Miksi naiset suosivat siis isompaa penistä satunnaisten seksikumppaneiden kanssa, mutta eivät haluaisi omassa parisuhteessaan kuitenkaan miehisten mittojen olevan yhtä suuret? Tutkijat ovat kehitelleet muutamia teorioita, joiden mukaan esimerkiksi yhden illan jutuissa halutaan peniksen koolla kompensoida psykologisen yhteyden puutetta, koska pitkäaikaisissa parisuhteissa naisen on muutenkin tyypillisesti helpompi kokea nautinnollista ja orgasmista seksiä. Koko on siis lähinnä fyysistä tuntemusta varten, koska henkisellä tasolla parisuhteessa luotua yhteyttä ei ole satunnaisen kumppanin kanssa. Pitkäaikaissuhteessa koolla ei ole yhtä suurta merkitystä, koska fyysinen mukavuus on voimistunut suhteen myötä ja naisen tarve nähdä ”maskuliinisuutta” miehessä on vähentynyt. Tärkeintä on kuitenkin kenen kanssa seksiä harrastaa ja on muistettava jokaisen yksilölliset mieltymykset.

Suhtautuminen oman peniksen kokoon voi vaikuttaa miesten seksielämän aktiivisuuteen ja tyytymättömyys voidaankin täten mieltää vaikuttavan myös seksuaaliseen kyvykkyyteen. Sukuelimensä koosta epävarmat miehet vastaanottavat epätodennäköisemmin suuseksiä ja miehet kokevatkin ahdistusta mitoistaan huomattavasti todennäköisemmin kuin heidän kumppaninsa. Peräti 92 prosenttia peniksen koon merkitystä kartoittavaan kyselyyn vastanneista naisista sanoi, ettei mitta määritä, haluavatko naiset parisuhteeseen miehen kanssa. Kyselyyn vastanneiden 1500 amerikkalaisen ja eurooppalaisen naisen mukaan peniksen koolla ei ole siis vaikutusta parisuhteen muodostumiseen. Miehisten mittojen sijaan naiset arvostavat muun muassa keskustelutaitoa, romanttisuutta, ulkonäköä, kotitöiden tekemisen taitoja sekä ruoanlaittoa yli seksitaitojen. Tässä kyselyssä naiset nostivat esille, ettei hyvä penetroiva seksi ole heille ensisijaisen tärkeää vaan naiset voisivat harkita seurustelua miehen kanssa, joka on sen sijaan hyvä suuseksissä. 95 prosenttia naisista ja 84 prosenttia miehistä uskoo myös rakkauden olevan seksiä oleellisempi asia parisuhteessa.

Peniksen pidennys miksi koolla on merkitystä?

Peniksen suurennus on jotain, mistä miehet ovat haavaileet vuosisatojen ajan. Vielä nykyäänkin, ehkä jopa enemmän kuin koskaan ennen, miehet etsivät hoitoja ja menetelmiä, joilla päästä muutaman sentin lähemmäs haavailtua suurempaa peniksen kokoa. Peniksen pidennys tai suurentaminen on termi, joka tarkoittaa juuri sitä itseään, eli peniksen suurentamista joko pituudeltaan ja/tai ympärysmitaltaan. Usein peniksen pidennys on kirurginen operaatio, mutta tarjolla on myös useita keinoa joilla peniksen suurentaminen onnistuu ilman kirurgin veitseä. Uudenlaiset vetotekniikat, penispumput ja voiteet hyödyntävät uusinta teknologiaa, joiden avulla miehistä pituutta on mahdollista venyttää.

Peniksen suurennus eri menetelmillä

Tosiasia on, että ei ole olemassa yhtenäistä menetelmää peniksen suurentamiseen, joka sopii parhaiten kaikille ihmisille. Eri menetelmät voivat toimia hyvin yksilöllisesti henkilöstä riippuen.

Jotkut miehet ylpeilevät merkittävällä peniksen kasvulla jo muutaman viikon kuluttua penispumpun tai peniksen pidentäjän hankkimisen jälkeen, missä muut taas näkevät tuloksia vasta kuukausien käytön jälkeen. Monien markkinoilla olevien kliinisesti testattujen menetelmien joukosta on vain löydettävä sinulle sopivin menetelmä.

Penistä voidaan verrata lihakseen ja näin ollen oikeanlainen harjoitus ja oikeat välineet voivat auttaa matkassa suurempaan kokoon. Se ei välttämättä vaikuta vain peniksen kokoon vaan saatat myös parantaa kestävyyttäsi yhdynnän aikana.

Peniksen suurennus eri menetelmät

Millä tavalla penistä voi pidentää? Markkinoillla on erilaisia penistä pidentäviä ravintolisiä, pidennyslaitteita ja harjoitusohjelmia? Mistä tietää, mikä menetelmä on paras? Parhaan penistä pidentävän keinon valintaan voi vaikuttaa monta asiaa. Hinta voi olla yksi tekijä, mutta jos olet tosissasi peniksen pidennyksen suhteen, hinta ei ole se ratkaisevin tekijä vaan enemmänkin peniksen suurennus menetelmän tehokkuus. Monista syistä, kuten esimerkiksi aikarajoitteiden johdosta, peniksen pidennyskapseleista on tullut erittäin suosittu menetelmä. Ne on huomaamattomia ja helppoja ottaa, ja lisäksi monet niistä on valmistettu luonnon raaka-aineista ja uutteista. ShytoBuyn valikoima muodostaa ainoastaan tehokkaista ja luonnollisista tuotteista. Muut luonnolliset menetelmät suurentaa penistä, kuten penispumput ja pidennyslaitteet, tarjoavat myös erittäin tehokkaita tuloksia sekä peniksen koossa että seksuaalisessa suorituskyvyssä. Niin ravintolisissä, pumpuissa kuin pidentäjissä avain menestykseen on säännöllinen ja johdonmukainen käyttö.

Peniksen venytys ja vetomenetelmät

Vanhin ja tunnetuin menetelmä on peniksen venytys, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan venyttää penistä pidemmäksi. Tämä peniksen pidennysmenetelmä voi tuntua hieman pelottavalta ja hämmentävältä, mutta on kuitenkin osoittanut uskomattoman tehokkaita tuloksia useissa eri tutkimuksissa. Esimerkiksi tanskalainen Jes Extender on testattu jopa televisiossa Iso-Britanniassa. TV-reportteri Tim Shawn otti humoristisen lähestymistavan testaukseen, mutta todellisuudessa hän koki uskomattomia tuloksia vain 2 viikon käytöllä.

Penispillerit

Jos et tunne olevasi valmis peniksen pidentäjään, on myös olemassa erilaisia ravintolisiä, jotka voivat lisätä mahdollisuuksia saada isompi penis. Jotkut miehet pitävät ravintolisiä yksinkertaisimpana peniksenpidennysmenetelmänä, sillä niitä voidaan ottaa muiden lisäravinteiden ja vitamiinien yhteydessä. Se on yksinkertainen ja huomaamaton menetelmä, mutta pysyvien tulosten näkeminen voi kestää kauemmin. Toisin kuin vetomenetelmä, kapselit lisäävät verenvirtausta penikseen. Verenkiertoa lisäämällä erektion saavuttaminen penistä stimuloimalla voi olla helpompaa. Lisäksi peniksen verisuonet laajenevat, mikä voi lopulta johtaa peniksen suurenemiseen. Penispillerit ovatkin yleensä ensisijainen valinta miehillä , jotka kärsivät impotenssista ja erektiohäiriöistä.

Penispumput

Penispumppu on myös suosittu valinta peniksen pidentämiseen. Penispumput toimivat samalla tavalla kuin kapselit, joiden tarkoituksena on lisätä veren virtaamista penikseen. Penispumpuilla tämä tapahtuu alipaineen avulla. Kuten pillerit, myös penispumput auttavat niitä, jotka kärsivät impotenssista, mutta sopii myös erinomaisesti niille, jotka haluavat vain isomman peniksen.

Mikä on paras menetelmä peniksen suurentamiseen?

Mitä peniksen pidentämiseen tulee, eri ihmiset haluavat eri asioita. Kaikki menetelmät osoittavat tehokkuuttaan omalla tavallaan, mutta on sinusta kiinni, haluatko kapseleita, pumpun tai venyttäjän. Jos haluat saada parhaat edellytykset isompaan penikseen, voit helposti yhdistää kaksi eri menetelmää, kuten pillerit ja peniksen pidentäjän, saavuttaaksesi sekä lisääntynyttä verenvirtausta että siitinkudosten pidentymistä.

Menetelmä Penisharjoitukset Pumput Pidentäjät Pilleri/voide Leikkaus
Penispainot Penispumput Peniksenvenyttäjät Penispillerit Penisleikkaus
Vaihtoehto
 • Lypsäys
 • Lantionpohjan lihakset
 • Puristus
 • Venytys
 • Vesipumppu
 • Ilmapumppu
 • Venyttävä
 • Soluja jakava
 • Lisäravinne
 • Voide
 • Nivelsiteiden operointi
 • Rasvan ruiskutus
 • Rauhasen pidentäminen
 • Matrix Wrap
Näin se toimii Manuaalinen jännite aiheuttaa mikrorepeytymiä kudoksiin ja pakottaa ravinteikasta verta virtaamaan penikseen helpottaen solujen kasvua. Yksikkö luo tyhjiön peniksen ympärille. Tyhjiön luoma paine aiheuttaa välitöntä verenkiertoa penikseen tuottaen tuloksia peniksen välittömän suurenemisen ja Voimakkaan erektion muodossa.. Laitteet aiheuttavat solujen jakautumista peniksessä. Tämä johtaa ajan kanssa pysyvään koon suurenemiseen. Verenkierto paranee, mikä aiheuttaa lisää ravinteikkaan veren virtaamista penikseen helpottaen sen kasvua. Nivelsiteiden leikkaamisen avulla sisempi penis liukuu eteenpäin, rasva ruiskeet ja Matrix Wrap taas tuovat lisää massaa peniksen ympärille.
Hyvät puolet
 • Tehokas
 • Ei vaadi erityisiä laitteita
 • Edistää myös seksuaalista suorituskykyä ja kestävyyttä
 • Ilmainen
 • Välittömät tulokset
 • Laitteen ostaminen voi olla motivoivaa
 • Voi myös edistää vahvempaa erektiota
 • Pysyvät tulokset
 • Laitteen ostaminen voi olla motivoivaa
 • Voi myös lievittää peniksen käyryyttä
 • Hyvä yhdistettynä harjoituksiin, pumppuun tai pidentäjään
 • Muita etuja, kuten vahvempi erektio ja suorituskyky
 • Välittömät tulokset
 • Pysyvät tulokset
Huonot puolet
 • Vaatii aikaa ja omistautumista
 • Voi olla vaikea pysyä motivoituneena
 • Ei takaa tuloksia
 • Voi olla kallista (kertakustannus)
 • Vaatii sitoutumista
 • Vaatii tulosten ylläpitoa
 • Voi olla kallista (kertakustannus)
 • Vaatii aikaa ja omistautumista
 • Voi olla vaikea pysyä motivoituneena
 • Voi olla pitkällä aikavälillä kallista
 • Toimii parhaiten peniksen suurennuslaitteiden kanssa
 • Erittäin kallis
 • Vakavia mahdollisia riskejä, kuten erektiohäiriöt, hermovauriot, peniksen lyhentyminen, tulehdus.

Nopeita tuloksia vai kärsivällisyyttä?

Ennen kuin aloitat peniksen pidentämisen, on tärkeä muistaa, että koko ei suurene yhdessä yössä. Saavuttaaksesi mahdollisimman parhaat tulokset, tulee sinun olla sitoutunut ja kärsivällinen sekä pidettävä lopullinen tavoite mielessäsi. Jotkut tuotteet toimivat nopeammin kuin toiset, esimerkiksi Bathmate-penispumpun käyttäjät ovat raportoineet tuloksia vasta 2-3 käyttökerran jälkeen. Mutta jälleen kerran, tulokset vaihtelevat yksilöittäin. Muista noudattaa ohjeita ja voit parantaa mahdollisuuksiasi saavuttaa hyviä tuloksia - eikä vain peniksen koossa vaan myös paremmassa itseluottamuksessa ja seksuaalisessa suorituskyvyssä.

Voiko penis olla liian iso, tai miksi pieni penis voi olla ihan hyvä asia?

Mikään tutkimustulos ei ole todistanut, että naiset saisivat enemmän tyydytystä isokokoisen peniksen omaavilta miehiltä. Peniksen koko on useita mietityttävä aihe niin miesten kuin naistenkin keskuudessa, vaikka asiasta ei ääneen internetin anonyymejä keskustelupalstoja lukuunottamatta mainittaisikaan. Niin pienet kuin isommatkin penikset voivat aiheuttaa päänvaivaa parisuhteessa. Suureen penikseen on mahdollista tottua ja pienelläkin voidaan tuottaa nautintoa. Tilanteissa, joissa miehiset mitat eivät vastaa ajateltua ideaalia, onkin huomio hyvä siirtää muihin nautinnollisiin asioihin, kuten suuteluun, eroottiseen hierontaan tai suullisiin taitoihin niin puheiden kuin suuseksinkin muodossa. Arviolta noin 75 prosenttia naisista ei saa orgasmia pelkästään yhdynnästä, joten koolla ei välttämättä ole aina tässä kohtaa edes merkitystä. Nautintoa voidaan tuottaa monilla eri tavoin ja toisen kuunteleminen sekä seksuaalinen anteliaisuus voivat olla miehen varustusta huomattavasti tärkeämpiä tekijöitä.

Pieni penis, mitä asentoja kannattaa suosia?

Suomessa yli 90 prosenttia ihmisistä kokee seksin laadun olevan tärkeämpää, kuin määrän. Onkin siis hyvä perehtyä oman kumppanin kanssa nautinnon saavuttamiseen ja kokeilla, millaisissa asennoissa seksi sujuu parhaiten. Suosikkiasentoihin suomalaisten keskuudessa nousevat niin lähetyssaarnaaja kuin niin sanotusti takaapäin rakastelu, joista jälkimmäinen voi sopia erityisesti pienemmän peniksen miehelle. Seksin harrastamisessa suuri penis ei aina olekaan se parempi vaihtoehto. Usein kuullaan sanottavan lauseita kuten ”ei se koko, vaan mitä sillä osaa tehdä”, ja tämä voikin päteä ainakin kun kyseessä ovat erilaiset asennot ja liikkeet.

Seksistä on mahdollista saada maksimaalista nautintoa juuri oikean henkilön kanssa riippumatta miehen peniksen koosta. Petipuuhissa kaikille suositeltavaa on kokeileminen ja erilaisten asentojen testaaminen oman kumppanin kanssa, älä siis hylkää suorilta käsin mitään asentoa vaan leikittele rohkeasti. Yksi kokeilemisen arvoisista asennoista, mikäli miehellä on pienempi penis, on esimerkiksi niin kutsuttu takaapäin asento, joka mahdollistaa syvemmän penetraation. Nainen voi lepuuttaa päätään ja olkapäitään tyynyllä ja nostaa lantiota ylös puristaen reisiä yhteen. Tällöin mies pääsee työntymään sisään takaapäin. Mitä tiukemmin nainen puristaa yhteen reisiäsi, sitä voimakkaampi on tuntemus. On tärkeä muistaa, että kitkalla on suuri vaikutus seksin nautittavuuteen ja liukuvoide kannattaakin jättää syrjään, koska miehen pienempien mittojen perusteella voi kitkasta olla hyötyä!

Lue myös nämä