ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Onko peniksen suurennusleikkaus turvallinen?

Onko peniksen suurennusleikkaus turvallinen?

Miehisten mittojen kasvatuksella haetaan usein ratkaisua itsetunto-ongelmiin ja miesten olisikin suositeltua keskustella terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ennen erilaisten hoitojen kokeilua. Useat hoitokeinot voivat olla tehottomia tai jopa harmillisia, joten on hyvä suhtautua varauksella mainoksiin peniksen suurentamiseksi erinnäisillä ”laitteilla” tai kotikonstein. Ohjeita kun löytyy joka lähtöön aina pillereistä, ravintolisiin ja erilaisiin voiteisiin. Useita keinoista ei olla testattu lääketieteellisesti ja ne voivatkin olla lääkäreiden mukaan rahan hukkaa tai jopa suoranaan vaarallisia.

Miesten pakkomielle omasta varustelusta vaikuttaisi ohittavan naisten tarpeet, sillä erään tutkimuksenkin mukaan 85 prosenttia naisista oli tyytyväisiä kumppaninsa peniksen kokoon kun taas miehistä 45 prosenttia olisi halunnut suuremman peniksen. Terveysalan ammattilaisten neuvonta saattaa tuoda helpotusta joidenkin kokemiin itsetunto-ongelmiin ja auttaa korjaamaan vääristynyttä vartalokuvaa, joka konkretisoituu peniksen kokoon. Suurimman osan miehistä penikset ovat tutkimusten mukaan todettu olevan niin sanotusti normaalikokoisia, eikä heidän tarvitsisi huolehtia moisesta niin kovasti.

Vaihtoehtoja peniksen pidennysleikkaukselle

Esteettisesti peniksen voi saada näyttämään suuremmalta esimerkiksi karvoitusta trimmaamalla ja painon pudotuksella. Fyysisen kunnon parantuminen ja vartalon muokkaaminen voivat auttaa muutenkin itsevarmuuteen ja parantamalla seksielämää. Penispumpuilla on mahdollista hoitaa lyhytaikaisesti esimerkiksi impotenssia, mutta liiallisesta käytöstä voi olla myös haittaa. Pitkäkestoisia vaikutuksia näillä ei ole todettu olevan. Peniksen kokoa voidaan muokata kirurgisella leikkauksella niin leveyden kuin pituudenkin suhteen. Näistä operaatioista puhutaan harvoin, mutta niiden suosiossa on näkynyt kasvua viimeisten vuosien aikana. Ympärysmittaa kasvatettaessa leikkauksella jostakin kehon osasta saatua rasvaa ruiskutetaan penikseen, jolloin saadaan leveys kasvamaan. Pitkällä aikatähtäimellä on kuitenkin raportoitu epäsuotuisia tuloksia epämuodostumista tulehduksiin ja kun keho uudelleen imee itseensä rasvan, palautuu peniksen koko mahdollisesti alkuperäisiin mittoihin.

Peniksen leikkauksen mahdolliset haittavaikutukset?

Pituutta kasvatettaessa leikkaus kohdistuu peniksen juureen, jolloin ihoa siirretään lisäämään pituutta, mutta toimenpide ei itse asiassa vaikuta tällöin erektiossa olevaan penikseen. Tämä voi johtaa jopa seksin epämukavuuteen, koska erektiotilassa penis ei enää osoita yhtä ylös kun operaatiossa leikattu side ei enää tarjoa tukea penikselle. Kosmeettisista syistä tehtävien peniksen suurennusleikkausten ei ole osoitettu olevan täysin menestyksekkäitä tai turvallisia. Ne eivät myöskään aina takaa tavoiteltuja tuloksia.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa