Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen venytys laite - Suurentaminen vetotekniikalla

Peniksen pidentäjä on yksi monista tavoista suurentaa peniksesi kokoa. Siitä huolimatta se on ainoa menetelmä, joka on tieteellisesti todistettu. Ne toimivat yksinkertaisella ja turvallisella sytokineesi-periaatteella, joka pakottaa soluja lisääntymään suurentaen peniksen kokoa.

Miten peniksen pidentäjät toimivat?

Peniksen pidentäjät toimivat kahdella hyvin yksinkertaisella periaatteella, jotka tekevät niistä erityisen tehokkaita:

  1. Kaksi kiinnityspistettä: yksi peniksen juuressa ja toinen juuri ennen peniksen päätä.
  2. Laajennustangot venytysvoimakkuuden säätämiseksi

Nämä laajennustangot ovat säädettävissä tarpeen mukaan riippuen pidennysohjelman vaiheesta. Eri pidentäjien malleissa erona on niiden laajennustankojen mekanismissa sekä myös käyttömukavuudessa.

Varmoja tuloksia tarjoaa klassisen mallinen mutta tehokas Jes Extender ™. Sen patentoitu ja kliinisesti todistettu teho antaa sinulle takuulla tuloksia. Voit myös valita sen pikkuveljen, Male Edgen, joka yhdistää mullistavan muotoilun ja vertaansa vialla olevan käyttömukavuuden.

Sytokineesi peniksen pidennyksen takana

Monet miehet yhdistävät peniksensä koon miehuuteen ja saattavat kokea sen vuoksi turhautumista ja itseluottamuksen puutetta. Tällöin jotkut turvautuvat enemmän tai vähemmän luotettaviin ja vaarallisiin menetelmiin suurentaakseen sukupuolielintään.

Peniksen pidentäjä toimii yksinkertaisella sytokineesi-periaatteella, joka pakottaa soluja lisääntymään suurentaen siten peniksen kokoa. Tämä metodi takaa tuloksia eikä ole vaaraksi sinulle. Lisäksi se on erityisen helppokäyttöinen.

Mitoosin myöhäisemmissä vaiheissa alkava sytokineesi, eli solunjakautumisvaihe on todella vastuussa peniksen suurenemisesta ja tämän vuoksi peniksen pidentäjät ovat ainoa kliinisesti todistettu tekniikka peniksen pidentämiseen.

Kun peniksen pidentäjä venyttää penistäsi, peniksen kudokset venyvät johtaen solujen jakautumiseen ja luoden kaksi tytärsolua, jotka jatkavat prosessia. Tämä on prosessi, joka löytyy myös muissa kehon osissa, kuten korvissa, joissa jotkut käyttävät korvaa venyttäviä koruja. Tiede peniksen pidentäjän takana on täysin sama.

Hyvä verenkierto peniksen soluissa on tärkeää nopeuttaakseen tätä prosessia. Sen vuoksi suosittelemme käyttämään penistä kehittäviä lisäravinteita säännöllisesti peniksen pidentäjän lisäksi. Näin voit saavuttaa parempia tuloksia entistä nopeammin.

Antavatko peniksen pidentäjät näkyviä tuloksia?

On tieteellisesti todistettu, että peniksen pidentäjät todella toimivat, mutta mikä parasta, ne ovat tehokkaampia kuin peniksen suurennusleikkaukset.

Itse asiassa italialaisen Torinon yliopiston tohtorin tekemä tutkimus paljastaa, että:

  • 121 miestä ovat turvautuneet leikkaukseen suurentaakseen peniksensä kokoa
  • 109 miestä ovat käyttäneet peniksen pidentämiseen leikkauksen sijaan muita menetelmiä kuin leikkausta, kuten peniksen pidentäjää.
  • Muutoksen peniksen koossa niin erektiossa kuin velttona olivat paljon merkittävämpiä niillä, jotka käyttivät peniksen pidentäjää kuin niillä, jotka turvautuivat leikkaukseen.

Peniksen pidentäjä on ainoa menetelmä, joka on osoittanut todellisia tuloksia peniksen suurenemisessa.

Miksi kannattaa ostaa peniksen pidentäjä ShytoBuylta?

Yli 10 vuoden ajan, ShytoBuy on toiminut asiantuntijana miesten ja naisten seksuaalisessa hvyinvoinnissa ja laadukkaissa tuotteissa. Yhteistyössä toimivat lääkärit ja asiantuntijat ympäri maailman antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat parhaita markkinoilla ja ennen kaikkea sopivat juuri sinulle.

Lue myös nämä