ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Tekeekö peniksen pidentäjä siitä ohuemman?

Vaikka peniksen pidentäjät ovat mainioita lisäämään pituutta, minkälainen vaikutus sillä on peniksen ympärysmitalle?

Tekeekö peniksen pidentäjä siitä ohuemman?

Peniksen pidentäjät ovat tutkitusti erittäin tehokas keino peniksen mittojen kasvattamiseksi. Tutkimusten mukaan miehet ovat pystyneet lisäämään jopa 30% peniksen alkuperäiseen kokoon silloin, kun käytetty lääketieteellisesti sertifioituja peniksen pidentäjiä jopa niinkin lyhyellä ajanjaksolla kuin 3 kuukautta.

Nämä tutkimukset ovat läpäisseet vertaisarvioinnit (eli tutkimuksen tieteellisen tasoa on objektiivisesti tarkasteltu muiden tutkijoiden ja lääkäreiden taholta) ja tuloksia on julkaistu maailman arvostetuimmissa lääketieteellisissä aikakausilehdissä.

Urologian professori Paolo Gontero Turinin yliopistosta Italiassa on kirjoittanut tutkielman joka julkaistiin British Journal of Urology - lehdessä huhtikuussa vuonna 2011. Tämän artikkelin päätelmä pohjautui kuuden eri tutkimuksen tuloksiin, jotka suoritettiin vuosina 2000 - 2009:

"Arviomme mukaan peniksen pidentäjät edustavat tehokasta ja toimivaa metodia lisätä peniksen pituutta, kasvattaen sen pituutta keskiarvoisesti jopa 1.8 cm. Nämä tulokset saavutetaan minimaalisin sivuvaikutuksin. Vertailussa esimerkiksi kirurgisten operaatioiden kanssa, peniksen pidentäjät pärjäävät erittäin hyvin, sillä se on usein potilaalle vähemmän invasiivinen vaihtoehto.”

Mitä vaikutuksia peniksen pidentäjillä on ympärysmitalle?

Vaikka peniksen pidentäjät ovat mainioita lisäämään pituutta, minkälainen vaikutus sillä on peniksen ympärysmitalle - kuinka kaikki vetäminen ja kiskominen mahtaa vaikuttaa varren kokoon?

Menetätkö paksuutta kun peniksesi pitenee - kuin pala sinitarraa, tuleeko peniksestäsi pitkä mutta surullisen ohut naru? Se ei tietenkään olisi suotavaa! Kukaan mies ei haluaisi työskennellä pitkään ja hartaasti pidentääkseen penistään vain saadakseen sellaisen tuloksen.

Jotta peniksen pidentäjiä voidaan pitää varteenotettavana vaihtoehtona peniksen koon suurentamisessa, täytyy sen ainakin pitää ympärysmitat samoina, ja mieluusti vaikka lisätä paksuutta.

Onneksi mikään aiemmin mainituista tutkimuksista ei ole raportoinut negatiivista vaikutusta peniksen ympärysmittaan - vaikka penis onkin pidentynyt, negatiivista vaikutusta ei havaittu sen paksuudessa. Tutkijat lausuivatkin päätelmässään:

”Lopputuloksena havaitsimme, että peniksen pidentäjät olivat tehokas hoitomuoto potilaille, jotka valittivat ’lyhyestä peniksestä’. Tämän hoitoon tarkoitettujen laitteiden käyttöä voidaan suositella potilaille peniksen pituudesta huolimatta, koska käytön vuoksi esiintyvät riskit ovat minimaalisia."

Kiistoja peniksen pidentäjistä

Peniksen pidentäjien vaikutuksista erityisesti peniksen ympärysmittaan kiistellään edelleen, sillä vaikka suurin osa tutkimuksista raportoi pienimuotoista koon vaihtelua, osa on raportoinut hyvin korostunutta peniksen pituuden ja koon lisääntymistä.

Vuonna 2001 espanjalainen urologi julkaisi koetutkimuksensa tuloksia. Tutkimukseen osallistui 37 miestä jotka olivat valinneet peniksen pidentäjien käytön kuuden kuukauden ajan peniksen suurennusleikkauksen sijaan.

Tutkimuksen jälkeen kaikki 37 osallistujaa olivat pidentäneet peniksensä kokoa jopa 3.3 cm (erektiossa) - mutta myös ympärysmitta oli kasvanut keskimääräisesti 0.8 cm. Vaikka ei mitallisesti suuri muutos, on se silti tarpeen mainita.

Vielä merkittävämpää olivat tulokset, joita 30 miestä saavuttivat suorittaessaan hyvin agreessiivisen kolmen kuukauden rutiinin, jossa peniksen pidentäjää käytettiin päivittäin 9 tunnin ajan. Sen tulokset julkaistiin vuonna 2005 tutkimuksessa joka kantoi nimeä ’Vaikutus peniksen kokoon pidentäjien ja vetovoiman avulla’.

Nämä 30 potilasta saavuttivat hämmästyttävän kasvun määrän tässä lyhyessä ajassa - keskimääräisesti 1.9 cm kasvun peniksen ympärysmitoissa (erektiossa) - melkein tuuman verran lisää paksuutta sen varteen.

Tutkimuksen päätelmässä tutkijat totesivat:

”Peniksen pidentäjällä on kapasiteettia venyttää penistä ja lisätä sen kokoa niin pituudessa kuin paksuudessakin. Tuloksien lisäksi sen käytön on todistettu olevan turvallista ja täysin ilman sivuvaikutuksia."

Hämminkiä tutkimusten eri tuloksista - eli mitä tästä kaikesta voi päätellä?

Miksi tutkimuksissa esiintyy niin paljon vaihtelua peniksen paksuuden muutoksissa? Siitä ei ole varmaa tietoa. Ehkä toisissa tutkimuksissa miehet laittoivat proteeinipistoksia suoraan peniksen varteen (emme suosittele tätä hullunkurista metodia kotona kokeiltavaksi!).

Voimme kuitenkin luottaa tutkimuksien tuloksiin, sillä niiden laatijoina, tarkkailijoina sekä analysoijina on lääkäreitä, joiden maine ei kestäisi virheiden tekemistä. Kannattaa myös muistaa, että tutkimukset käyvät läpi tiukan vertaisarvostelun. Tärkein asia kaikessa tässä on kuitenkin se, että vaikka tutkimustulokset vaihtelevat paksuuden lisäämisen suhteen, yksikään niistä ei ennusta peniksen ympärysmitan pienenemistä. Eli vaikka et välttämättä saisi hoidon avulla paksumpaa penistä, voit olla vakuuttunut siitä että sillä ei ole kuitenkaan negatiivista vaikutusta sen kokoon.

Eli peniksen pidennys on satavarmaa, ja ympärysmitta saattaa mahdollisesti lisääntyä. Jos peniksen ympärysmitan lisääminen on sinulle elintärkeää, kannattaa etsiä muita vaihtoehtoja sen hoitoon, sillä peniksen pidentäjillä toivottua tulosta ei siinä suhteessa välttämättä tule lainkaan.

Takuuvarma keino peniksen ympärysmitan lisäämiseen

On kliinisesti tutkittu, että peniksenpidentäjällä pituutta lisätään helposti mutta valitettavasti takeita ei ole muusta - mutta eikö olisi mahtavaa jos pystyisit lisäämään peniksen paksuutta samanaikaisesti ja vaivattomasti? On keino, jolla voi takuuvarmasti pitää huolta siitä, että peniksesi ympärysmitta kasvaa samalla kuin se saa lisää pituutta.

Jotta voit saada parhaat tulokset hoidosta, suosittelen että täydennät peniksen venytystä Jelqing-rutiinilla muutamana päivänä viikossa. Jelqing on siis penikselle suunnattua jumppaa tai treeniä. Jos termi ei ole tuttu, et ole yksin: se on kadonnut viime vuosina melkein täysin mediasta sillä vaikka se on helppo ja takuuvarma keino ympärysmitan lisäämiseen, mutta se vaatii itsekuria ja säännöllistä harjoittelua.

Jelqing on suunniteltu yksinomaan peniksen paksuuden lisäämiseen jotta penis näyttää kookkaammalta erityisesti erektion aikana. Tämä harjoitus auttaa suurentamaan ympärysmitan kokoa muutaman sentin verran parin kuukauden sisällä. Eli jos haluat takuuvarman keinon saada peniksen kokoon muutakin kuin pituutta, kannattaa tehdä Jelq-harjoituksen muutaman minuutin ajan useamman kerran viikossa (voit oppia täällä kuinka harjoituksia tehdään).

Tämä yhdistelmähoito auttaa sinua saamaan parhaat mahdolliset tulokset - vaikuttavat ja helposti saavutettavat lisäsentit peniksen pituudessa, joita saat kun käytät peniksen pidentäjää säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti, sekä Jelq-harjoittelun tuoman paksuuden - eli kokonaisvaltaisesti isomman peniksen.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa