ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen kehitys

Peniksen keskimääräinen pituus on 12-15cm, mutta onko koolla todellakin väliä? Monet vastaavat tähän kysymykseen myöntävästi, miettimättä sen tarkemmin syitä vastauksensa taustalla. Vaikka peniksen koko on pitkälti kiinni perintötekijöistä, koetaan se usein "miehisyyden mitaksi", ja jopa liioitellun tärkeäksi tekijäksi intiimihetkissä. Pieni penis voi aiheuttaa itsetunto-ongelmia monelle miehelle, ja jopa heikentää motivaatiota ihmissuhteiden luomiseen. On kuitenkin huomattu, että liian iso penis saattaa aiheuttaa kipua yhdynnässä, joten yhtä ainoaa oikeaa vastausta ei kenties ole olemassakaan.

Miehille löytyy nykyisin lukuisia eri tuotteita kuten lisäravinteita, voiteita ja pumppuja, jotka on suunniteltu sukukalleuksia silmällä pitäen. Useat miehet tahtovat kasvattaa peniksen kokoa, mutta onko peniksen pidennys käynyt myös sinun mielessäsi?

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Moni kokee peniksen koon tärkeäksi tekijäksi seksuaalisessa kanssakäymisessä: pieni penis on usean miehen murheen aihe ja se voi jopa johtaa huonontuneeseen itsetuntoon. Peniksen mitta voi myös vaikuttaa siihen miten aktiivisesti miehet hakevat parisuhdetta, usein miehet kuvittelevat että heidän penis on pieni. Miehille onkin tarjolla paljon erilaisia tuotteita jotka on suunniteltu sukukalleuksia silmällä pitäen. Moni mies haluaa suurentaa peniksen kokoa, peniksen pidennys on varmasti käynyt myös sinun mielessäsi. Peniksen pituus on hyvin yksilöllinen asia ja peniksen keskimääräinen pituus on pitkälti kiinni perintötekijöistä. Tarjolla on kuitenkin huima määrä erilaisia pillereitä, kapseleita, voiteita ja pumppuja, jotka tarjoavat luonnollisesti tukea mieltä askarruttaviin ongelmiin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.