ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen kasvatus venytystekniikalla

Peniksesi yhdistyy kehoosi sitkeällä ja joustamattomalla kudoksella jota kutsutaan kannatinsidokseksi. Miehen anatomiassa kannatinsidos on hyvin mielenkiintoinen komponentti, sillä vaikka se pitääkin peniksen turvallisesti paikallaan, se estää penistä saavuttamasta parhaimmat mittansa.

Tiesitkö että voit saada isomman peniksen painovoiman avulla?

Aivan varmasti kaikki miehet ovat joskus pohtineet, kuinka penikseen saisi hieman lisää paksuutta tai pituuttaa. Se että voisit lisätä peniksen kokoa useita senttejä painovoiman avulla voi kuulostaa urbaanilta legendalta, mutta siinnä voi olla pieni ripaus totuutta: peniksestä voi tietyin edellytyksin saada pidemmän venytyshoidolla, mutta vaikutus voi olla hyvinkin yksilölllinen. Peniksen pidennykseen on myös suunniteltu monenlaisia tuotteita, mutta peniksen kehitystä voi harjoitella myös täysin ilman mitään laitteita, tosin se on paljon hitaampaa. Peniksen venytykseen on manuaalinen jelqing harjoitus tekniikka, joka on saavuttanut suurta suosiota. Peniksenkehitin on kuitenkin huomattavasti vaivattomampi käyttää ja ei vaadi tiukan aktiivista harjoittelua. Peniksen kasvatus kotikonstein ja harjoittelemalla on käynyt monen mielessä, lue lisää siitä mitä näiden ajatusten takana oikein on.

Kuinka kehitys toimii?

Peniksesi yhdistyy kehoosi sitkeällä ja joustamattomalla kudoksella jota kutsutaan kannatinsidokseksi. Miehen anatomiassa kannatinsidos on hyvin mielenkiintoinen komponentti, sillä vaikka se pitääkin peniksen turvallisesti paikallaan, se estää penistä saavuttamasta parhaimmat mittansa.

Kannatinsidos on epämiellyttävän rajoittava. Se saattaa jopa olla niin rajoittava, että se piilottaa useita senttejä peniksesi todellisesta koosta häpyluun alle. Kun kannatinsidoksen rajoittuvuutta muunnellaan, voit odottaa 5 - 7.5 senttiä lisää peniksesi mittoihin (ja sehän saattaa innoittaa ihastuksesi kohdetta aamusta iltaan!) Rajoittuvuuteen vaikutetaan säännollisellä kannatisidoksen venyttämisellä, ja sen määrä riippuu siitä, minkälainen hoitomenetelmä on sinulle mieluinen.

Kuinka kannatinsidosta venytetään?

Harkitessasi sopivaa venytyshoitoa on sinulla on asiassa kaksi erilaista vaihtoehtoa.

Ensinnäkin voit venyttää penistäsi manuaalisesti, käyttäen vain käsiäsi.

Hyvä puoli tässä tekniikassa on tietenkin se, että se on täysin ilmainen ja sitä voi harjoitella missä vain. Huonompi puoli on kuitenkin että sen toimivuus on kovan työn takana ja takeita onnistumisesta ei ole - sinun täytyy tehdä venyttelyharjoituksia säännöllisesti joka ikinen päivä. Normaalisti kestää 6 kuukautta havaitaksesi mitään tuloksia.

Kuinka peniksen manuaalinen venytysharjoittelu toimii:

Toista alla olevat ohjeet joka päivä.

1. Aseta penis eteesi vaakasuuntaisesti - sitten venytä penistä kunnes se tuntuu epämiellyttävältä mutta ei kivuliaalta, noin 30 sekunnin ajan.

2. Vedä penistä ylöspäin ja toista venytys.

3. Vedä penistä alaspäin ja toista venytys.

4. Vedä penistä oikealle ja toista venytys.

5. Vedä penistä vasemmalle ja toista venytys.

Joka harjoituksen aikana venytät penistä 2 minuutin ja 30 sekunnin ajan. Toista tämä sama rutiini 10 kertaa päivässä, eli yhteensä 23 minuuttia joka päivä.

Kuuden kuukauden aikana voit odottaa että peniksen kannatinsidos olisi venynyt huomattavasti ja lisännyt peniksesi pituuteen n. 2.50 - 5 cm.

Toiseksi, sinulla on mahdollisuus käyttää apunasi painovoimalaitetta!

Kun halutaan pidentää penistä, painovoimaa apunaan käyttävän peniksen kannatinsidoksen venytykseen erikoistuneet tuotteet tarjoavat saman tai jopa paremman tuloksen kuin manuaalinen venytysharjoittelu.

Painovoimaa käyttävät peniksen pidentäjät tarjoavat pitkäaikaisen, säännöllisen ja optimoidun venytyksen minimaalisella vaivalla.

Lääketieteellisten kokeilujen ja tutkimusten mukaan voit odottaa isompaa peniksen kokoa niin lepotilassa kuin erektion aikana. Keskimäärin peniksen koko kasvaa jopa 29% 4 kuukauden aikana kun peniksen pidentäjää käytetään ohjeiden mukaisesti.

Luit oikein: peniksen pidentäjää käyttämällä voi lisätä peniksesi kokoa monen sentin verran, vaikka aloittaisitkin pienemmästä pakkauksesta.

Tekniikan valitseminen

Kumman tahansa metodin valitset, ainakin yksi asia on varmaa: voit kasvattaa peniksesi kokoa säännöllisellä venytyksellä.

Vaikka valitsisit käsillä toteuttavan manuaalihoidon, joka on työläs mutta saattaa tuottaa hyviäkin tuloksia (kannattaa tarkistaa peniksen harjoitteluohjeet tästä) tai päätyisit lääketieteelliseen painovoimalaitteeseen (tästä löydät tuotteet, joita suosittelen), parasta on aloittaa heti jotta saa lisää senttejä varustukseesi.

Peniksen pidentämiseen suunnitellut laitteet ovat tutkitusti erittäin tehokas keino peniksen mittojen kasvattamiseksi – mutta eivät välttämättä lisää sen ympärysmittaa. Siksi kannattaakin suosia yhdistelmähoitoa, jossa käytetään sekä peniksen pidentäjää että Jelqingiä, joka on penikselle suunnattua jumppaa tai treeniä. Se on helppo ja takuuvarma keino ympärysmitan lisäämiseen, mutta vaatii itsekuria ja säännöllistä harjoittelua. Vaikka päätyisitkin kannatinsidoksen venyttelyyn manuaalisesti ilman laitteiden apua, kannattaa silti hyodyntää Jelqing-harjoittelun peniksen ympärysmitan lisääviä vaikutuksia.

Onnistuaksesi lisäämään kaipaamasi sentit sinun täytyy yksinkertaisesti vain aloittaa peniksen venyttelyharjoittelu. Voin kertoa - ja varmasti tiedät tämän itsekin - että se on sen arvoista. Sillä onko elämässä mitään parempaa kuin hyvä itsetunto ja fantastinen seksi?

Milloin penis kehittyy ja kasvaa?

Penis kasvaa ja kehittyy miehillä murrosiän aikana, jolloin kehossa tapahtuu suuria hormonaalisia muutoksia, pojille alkaa kehittyä miehisiä ruumiin piirteitä ja peniksen kasvu on yksi näistä asioista. Useimmat murrosikä alkaa noin 10-14-vuotiaana ja jatkuu useiden vuosien ajan. Murrosikä voi päättyä jo 13-vuotiaana tai se voi jatkua noin parikymppiseksi asti. Penis kasvaa miehiseen pituuteen tämän murrosiän aikana, älä siis huolestu peniksen pituudesta jos murrosikä ei ole vielä täysin ohi. Peniksen mitta voi muuttua sinä aikana huomattavasti. Miehiset mitat voivat kehittyä huomattavan eri tahtia, älä siis huolestu jos huomaat saunassa kavereilla isompia vehkeitä.

Millainen on normaali peniksen pituus ja minkä paksuinen on hyvän kokoinen penis?

Peniksen pituus on pitkälti kiinni geenitekijöistä ja sen pituuteen on vaikea vaikuttaa kasvuvaiheen jälkeen. Perinnölliset tekijät vaikuttavat moneen asiaamme elämässä ja peniksen pituus on yksi näistä tekijöistä. Peniksen koko voi olla myös täysin erilainen erektiossa ja lepotilassa.

Lepotilassa oleva pieni penis voi kasvaa huomattavasti erektion aikana, tämä on tärkeää huomata sillä peniksen koolla on yleensä merkitystä vain kun se on kovana. Peniksen mittaustapa voi myös vaikuttaa siihen minkälaisia peniksen pituuksia miehet mittaavat. Peniksen koon arviointi silmämääräisesti on yllättävän vaikeaa ja se johtaa usein räikeisiin yliarvoihin tai aliarviointiin. Peniksen mittaus oikealla tavalla voi tuoda pippelin pituuten yllätviä lisäsenttejä. Peniksen keskimääräinen pituus euroopassa on noin 14,15cm erektiossa.

Lepotilassa oleva penis usein pienentyy, kun penis altistuu kylmälle. Kova pakkanen tai viima voi kutistaa peniksen pienen pieneksi. Penis kasvaa lämpimässä ja saunan jälkeen penis voi näyttää huomattavasti suuremmalta. Erektiossa olevan peniksen koko on yleensä saman mittainen olipa se sitten pakkasessa tai lämpimässä. Ole tarkkana kun luet tietoa peniksen keskimääräisestä koosta, tutkimukset on voitu tehdä erektoituneella tai löysänä olevalla penikselle. Tarkista tämä aina ennenkuin vertaat peniksen pituutta keskimääräiseen tutkimustuloksiin.

Miten nopeasti penis kasvaa murrosiässä?

On tutkittu miten nopeasti penis kasvaa murrosiän aikana ja tarkkaa tulosta on vaikea antaa, voisi sanoa että penis kasvaa pojilla keskimäärin 0.5cm vuodessa murrosiän aikana. Peniksen pituuden kasvu loppuu yleensä noin 19 - 22 vuotiaana, joskus harvoin miehet kärsivät niin sanotusta mikropeniksestä. Mikropenis on todella pieni kasvuhäiriön takia, tämä on usein geneettinen sairaus ja erittäin harvinainen.

Miksi miehen peniksen koolla on merkitystä?

Peniksen koko voi aiheuttaa monenlaista murhetta, usein kuitenkin unohdetaan peniksen koon päätarkoitus. Penis on pääasiassa virtsaamista varten, mutta sen tärkein funktio on lisääntymistä ja seksuaalista kanssakäymistä varten. Peniksen koko voi vaikuttaa siihen miten yhdyntä onnistuu, pieni penis ei välttämättä mahdollista kaikkia seksi-asentoja ja tästä syystä moni mies haaveilee isommasta peniksestä. Toisaalta liian iso penis voi tehdä seksistä kivuliaan ja naisen voi olla vaikea ottaa isoa penistä sisälle. Iso penis ei ole aina niin mahtava, se riippuu pitkälti myös kumppanin anatomiasta.

Voiko peniksen venytys vaurioittaa penistä?

Pitkä peniksen venytysaika voi lisätä riskiä aiheuttaa penikselle kudosvaurion, erityisesti jos peniksen verenkiertoa ei tarkkailla venytyksen aikana. Turvallisesti käytettynä venytyslaite on kuitenkin verrattain hyvä käyttää. Peniksen kasvatus ilman kirurgisia toimenpiteitä on monen miehen haaveissa. Peniksen pidennys tai paksunnos on mahdollista leikkaamalla, mutta siihen sisältyy tiettyjä riskejä. Toimenpiteestä voi seurata tietynlaisia komplikaatioita ja se voi myös vaurioittaa penistä pysyvästi.

Peniksen kasvatus voi olla hyvin henkilökohtainen toive, mutta jos olet parisuhteessa kannattaa asiasta keskustella avoimesti. Oletko sinä ainoa joka haaveilee isosta peniksestä? Ehkä partnerisi on täysin tyytyväinen peniksesi kokoon ja huolesi ovat täysin tuulesta temmattuja. Peniksen kasvu on oleellinen osa mieheksi tulemista ja sen lopulliseen kokoon kasvaminen vie tietyn ajan. Harjoittele myös peniksen käyttöä yhdynnässä, pienikin penis on riittävä partnerin tyydyttämiseen ja voithan aina käyttää apuvälineitä. Jos kokeilet peniksen venytystä muista pitää peniksenkehitintä vain valmistajan suositteleman ajan, äläkä koskaan käytä peniksen venytyslaitetta yön yli sillä et voi tarkkailla peniksen verenkiertoa ja saatat nukkuessa kääntyä ja aiheuttaa penikseen liian suurta painetta.

Onko peniksen kasvatus tarpeen?

Ennenkuin investoit peniksen pidennykseen on syytä harkita todella tarkkaan, onko penis todella liiaa pieni. Peniksen keskimääräinen koko on kiinni pitkälti geeneistä ja peniksen koko vaihtelee maiden mukaan. Suomalaismiesten keskimääräinen peniksen koko on noin 13.77cm, jos haluat selvittää onko sinun peniksesi liian pieni mittaa se huolella. Peniksen mittaustapa voi vaikuttaa sen kokoon todella paljon. Myös peniksen normaali käyristymä voi vaikuttaa siihen millaisen mittaustuloksen saat peniksen pituudelle.

Vaikuttaako vatsarasva peniksen kokoon?

Ylipaino vaikuttaa erityisesti siihen miten isolta penis vaikuttaa, penis voi näyttää pieneltä jos sen ympärillä on paljon rasvaa. Isompi kehon koko saa peniksen vaikuttamaan mittasuhteiltaan pienemmältä ja tämä olisi syytä huomata peniksen kokoa arvioitaessa. Laihduttamalla ylipainon pois penis kasvaa mittasuhteiltaan, laihdutus onkin mahtava keino saada penis näyttämään suuremmalta. Ylipainolla voi olla myös suuri vaikutus omaan itsetuntoon ja onnistunut laihdutus voi kohentaa itsetuntoa.

Penishuolet ja haaveilu isommasta peniksestä on usein huonon itsetunnon seurausta. Jos seksikokemuksia on vähän voi peniksen koko aiheuttaa suurta murhetta. Pienenkin peniksen saa riittämään hyvin tyydyttävään seksiin, penis ja yhdyntä on vain yksi osa seksuaalista kanssakäymistä. Tärkein osa on aivot ja oma itsetuntemus, itseluottamus makuuhuoneessa on paljon seksikkäämpää kuin iso penis. Jos olet todella huolestunut peniksen koosta, on syytä käydä juttelemassa seksuaaliterapeutin kanssa. Peniksen kokoon on todella vaikea vaikuttaa kasvupyrähdyksen jällkeen.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa