ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Parhaat vinkit luonnollista rusketusta varten

Jos haaveissasi siintää luonnollinen rusketus ja kaunis kesäinen hehku, joka kestää vuoden ympäri, ei auringossa makaaminen ole suinkaan ainoa käytettävissäsi oleva keino! Olemme koonneet tähän artikkeliin parhaat rusketusvinkit, joiden avulla saavutat kauniin päivetyksen ja voit tuntea olosi jumalaisen hehkeäksi. Testaa nämä helpot rusketusvinkit sekä ennen auringonottoa että sen jälkeen, niin näet itse!

Rusketusvinkit:

 1. Muista auringonsuojavoide

  Ihon suojaaminen on neuvoista tärkein silloin kun haluat ruskettua, olipa kyseessä sitten auringonvalo tai käynti solariumissa. Auringon tuottamat UV-säteet antavat iholle kauniin sävyn, mutta voivat myös aiheuttaa ihon palamista.

  Jos toiveenasi on ruskea iho punaisen sijaan, muista suojata iho haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä, epätasaista ihon sävyä ja pigmenttihäiriöitä. Laadukas aurinkovoide ja korkea suojakerroin kannattaa muistaa joka kerta ulos lähtiessäsi. Markkinoilta löytyy myös monia auringonsuojakertoimella varustettuja meikki- sekä ihonhoitotuotteita, jotka tuovat lisäsuojaa.

 2. Käytä rusketusöljyä

  Kun tahdot ruskettua voit käyttää rusketusöljyä aurinkosuojan lisäksi. Rusketusöljy tehostaa ihon päivettymistä ja edistää UV-säteiden vaikutusta. Tarjolla on myös erilaisia sävytettyjä tuotteita, jotka tekevät ihon pinnasta tasaisen ja päivettyneen heti paikalla.

  Jos tavoitteenasi on kupari rusketus, ovat rusketusöljyt kätevä lisä tehostamaan päivettymistä. Muista kuitenkin varovaisuus, sillä rusketusöljy tehostaa UV-säteiden vaikutusta iholla, ja ilman tarpeeksi tehokasta aurinkosuojaa riskinä on ihon palaminen. Aseta siis iholle ensin hyvä auringonsuojavoide, ja vasta tämän jälkeen mieluiten niin ikään suojakertoimella varustettu aurinkoöljy.

 3. Kokeile rusketusta edistävää ravintolisää

  Rusketusta edistävä ravintolisä on erinomainen keino saada lisäväriä ihoon ja parempi rusketus. Laadukas rusketuslisä sisältää luonnollisia ainesosia, ja tukee päivettymistä tehostamalla melaniinin tuotantoa, suojaten samalla ihoa sisältäpäin.

  Jos vielä mietit miten hyvä rusketus saadaan ravintolisää käyttämällä, kannattaa lukea tuotteiden ainesosalistat huolellisesti. Lisäravinteen sisältämä Kupari osallistuu ihon normaaliin päivetykseen, samettikukasta saatu Luteiini saa ihon kestämään auringonvaloa paremmin, ja E-vitamiini suojaa soluja UV-säteiden aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Auringonoton jälkeen:

 1. Pidä iho kosteutettuna

  Kun olet ottanut rusketusvinkit käyttöön ja ratkaissut monia askarruttavan pulman - kuinka saada rusketus - on vuorossa kauniin päivetyksen ylläpitäminen ja ihon kunnosta huolehtiminen. Paras tapa rusketuksen säilyttämiseen on ihon pitäminen kosteutettuna ja terveenä. Kuiva iho näyttää harmaalta ja väsyneeltä, ja rusketus haalenee siitä nopeasti.

  Hyvin kosteutettu iho sen sijaan säilyttää kauniin hehkun huomattavasti pidempään. Lisäksi ihon kosteutus ehkäisee ikääntymisen merkkejä kuten uurteita ja ryppyjä, ja auttaa pitämään ihon kimmoisana. Paras tapa säilyttää ihon kosteustasapaino on runsas veden juominen, ja lisäksi säännöllinen ihovoiteen käyttö, erityisesti uinnin jälkeen.

 2. Valitse sävytetty kosteusvoide

  Tiesitkö, että tarjolla on huikea määrä erilaisia ihon sävyä tasoittavia kosteusvoiteita? Niiden hyvä puoli on se, että voit käyttää niitä päivittäin ihon kosteuttamiseen, ja samalla ne korostavat rusketustasi jokaisella käyttökerralla.

  Sävytetyt kosteusvoiteet eivät muuta ihosi sävyä yhtä paljon kuin keinotekoiset itseruskettavat, joten et joudu kärsimään läikikkäästä, raidoitetusta tai oranssista lopputuloksesta. Muista kuitenkin käyttää voidetta vain pieniä määriä, sillä runsaasti kerrostettuna tulos voi näyttää feikiltä!

  Myös vartalon rusketus on parannettavissa sävytetyn voiteen avulla, siitä myös vartalovoiteiden joukosta löytyy runsaasti sävytettyjä versioita. Yksi voide harvoin sopii sekä kasvojen että vartalon iholle niiden erilaisten tarpeiden vuoksi, joten valitse ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet, ja käytä niitä korostamaan rusketustasi.

 3. Kokeile aurinkopuuteria

  Laadukas aurinkopuuteri tarjoaa väriä sekä viimeisen silauksen kauniin päivettyneelle iholle. Valitse sävyasteikosta noin kaksi astetta omaa ihoasi tummempi aurinkopuuteri. Jätä oranssit tuotteet omaan arvoonsa ja etsi sävy, joka tuo mieleesi aurinkoiset päivät paratiisirannalla!

  Jos sinulla on hyvin vaalea iho valitse hunajan sävyinen puuteri. Keskivaalea iho näyttää upealta ruusu-pronssisissa tai kultaisissa sävyissä, ja tumma iho hehkuu kauniisti meripihkan värisenä. Ruskettuessasi enemmän voit leikkiä sävyillä ja vaihdella niitä, joten kiinnitä huomiota juuri sinun ihollesi sopivan aurinkopuuterin valintaan - yksi sävy ei tässä tapauksessa todellakaan sovi kaikille!

Tiivistettynä

Kaunis ja luonnollinen rusketus on ulottuvillasi, kun pidät huolta ihosta sekä auringonoton aikana että sen jälkeen. Hyvä rusketus vinkki ovat myös erilaiset aurinkotuotteet, joiden avulla voit nauttia päivettyneestä olemuksesta ympäri vuoden. Kiinnitä erityistä huomiota ihon suojaamiseen, sekä ruskettuneen ihon kosteuttamiseen. Terveen näköinen iho on paras tapa korostaa rusketusta, joten pidä siitä hyvää huolta!

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa