ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Parhaat Karvanpoistomenetelmät Naisille

Kun karvojenpoisto on osa säännöllistä kauneudenhoitorutiinia, saatat käyttää eri karvanpoistomenetelmiä eri puolilla kehoasi. Saatat jopa harkita pysyvää karvojenpoistoa, jotta sinulla olisi vähemmän tehtävää aamuisin. Onneksi sinulla on monia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla saadaksesi silkkisen sileän ihon.

Nyppiminen

Kuinka se toimii: Vedä yksittäisiä ihokarvoja juurineen pinseteillä

Mihin se soveltuu:Kasvojen pienille alueille.

Kuinka kauan tulokset kestävät:Tulokset säilyvät 3-8 viikkoa

Vinkkejä:Puhdista pinsetit desinfiointiaineella ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran alentaaksesi tulehduksen riskiä.

Mahdolliset haittavaikutukset:Jos karva katkeaa, se voi kasvaa takaisin ihon pinnan alle aiheuttaen sisäänkasvaneita karvoja.

Ajelu

Kuinka se toimii: Käytä terää tai karvanpoistokonetta ja karva leikkaantuu hyvin läheltä ihoa. Usein puhutaan, että ajeltu karva kasvaa takaisin karkeampana. Tämä ei kuitenkaan ole totta, vaan ajamattoman karvan kärki on ylöspäin kapeneva ja pehmeä. Kun ajelet karvojasi, leikkaat pois karvan pehmeän kärjen, jolloin jäljelle jäänyt karva tuntuu karkeammalta.

Mihin se soveltuu: Toimii mihin tahansa kehon alueeseen.

Kuinka kauan tulokset kestävät: Iho pysyy sileänä noin 1-3 päivää.

Vinkkejä: Jos käytät kertakäyttöisiä ladyshaveria tai terää, kostuta ihosi ja käytä saippuaa tai partavaahtoa. Ajele karvojen kasvusuuntaan. Vaihda terä usein, sillä tylsä terä voi aiheuttaa haavoja.

Mahdolliset haittavaikutukset: Ihon sisään kasvaneita karvoja, etenkin bikinirajalla.

Vahaus

Kuinka se toimii: Kosmetologi levittää tahmeaa vahaa iholle, ja peittää alueen sen jälkeen kangas- tai paperinauhalla. Kun vaha on kuivunut, liuskat vedetään nopeasti pois karvat mukanaan. Tietyt vahat voidaan pestä pois ilman nauhoja.

Mihin se soveltuu: Voidaan soveltaa missä tahansa kehon alueessa, mukaan lukien kasvoissa, kainaloissa, jaloissa ja bikinialueella.

Kuinka kauan tulokset kestävät: 3-6 viikkoa

Vinkkejä: Karvojen on oltava vähintään 0,5 cm pitkät, jotta vaha tarttuisi niihin. Anna siis karvojen kasvaa muutama viikko ennen vahausta.

Mahdolliset haittavaikutukset: Punoitusta ja näppylöitä. Voit myös saada tulehduksen karvatupen ympärille. Mitä useammin vahaat, sitä pienemmällä todennäköisyydellä tulet saamaan infektion.

Laser- tai IPL-karvanpoisto

Kuinka se toimii: Näiden laitteiden käyttämä tekniikkaa tuhoaa karvan juuresta alkaen vahvoilla valon säteillä. Laser-karvanpoisto on tehokkain saada pitkäaikaisia tuloksia karvanpoistossa. Sillä voi päästä karvoista eroon jopa pysyvästi. IPL karvanpoistolaite Silk’n Glide Express lupaa vähentää karvat puoleen jo 3-5 hoitokerran jälkeen.

Mihin se soveltuu: Laser ja IPL-laitteet toimivat missä päin kehoa tahansa. Ne toimivat parhaiten tummahiuksisilla naisilla, joilla on vaalea iho. Ne eivät toimi valkoisiin karvoihin, eivätkä toimi hyvin vaaleakarvaisille.

Kuinka kauan tulokset kestävät: Laser-karvanpoisto voi vaatia 6-12 hoitokertaa, ennen kuin näet tulokset. Voit joutua uusimaan hoitosi joka 6-12 kuukauden kuluttua.

Vinkkejä:

Mahdolliset haittavaikutukset: Punoitusta ja turvotusta. Klinikoilla tehtävät laserhoidot on syytä ottaa siellä, missä henkilökuntaan kuuluu lääkäri, sillä mahdollisuutena on saada lieviä palovammoja tai arpia.

Elektrolyysi

Kuinka se toimii: Koulutettu asiantuntija asettaa pieniä neuloja jokaisen karvatupen sisään tuhotakseen sen sähkövirran avulla.

Mihin se soveltuu: Koska se elektrolyysihoidot vievät kauan aikaa, soveltuu se parhaiten pienille alueille, kuten ylähuulen karvoitukselle tai leukaan. Naiset, joilla on valkoiset tai vaaleat karvat, ja joilla laser- tai IPL-hoidot eivät tehoa, voivat saada tuloksia elektrolyysillä.

Kuinka kauan tulokset kestävät: Sinun tulee ottaa hoitoja luultavasti 1-2 viikon välein, kunnes karvat ovat lähes kokonaan kadonneet.

Mahdolliset haittavaikutukset: Mahdollisia haittavaikutuksia ovat punoitus, turvotus ja arvet

Karvanpoistovoiteet

Kuinka se toimii: Karvanpoistovoiteet liuottavat proteiineja, jotka toimivat karvojen rakennusaineina.

Mihin se soveltuu: Jalat, kainalot ja bikinialue. On olemassa myös kasvoille tarkoitettuja karvanpoistovoiteita, mutta ne eivät yleensä toimi hyvin karkeaan karvaan.

Kuinka kauan tulokset kestävät: Karvat voivat pysyä poissa parista päivästä pariin viikkoon.

Mahdolliset haittavaikutukset: Ne toimivat liuottamalla ihokarvan, mutta ne voivat liuottaa myös ihoa, jos voide jätetään iholle liian kauaksi aikaa tai iho on erityisen herkkä.

Lue myös nämä