ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Paras tapa käyttää peniksen pidentäjää

Nämä vinkit ja turvallisuusohjeet auttavat sinua tekemään peniksen pidentäjän käyttökokemuksesta entistä miellyttävämpää, mutkattomampaa ja riskittömämpää.

Asianmukainen käyttö

Peniksen pidentäjä on pieni laite, jota käytät velton peniksesi päällä. Useimmiten, sitä voidaan pitää näkymättömästi vaatteiden alla. Kun pidät sitä ylläsi, se asteittain pidentää penistäsi. Peniksen pidentäjän toiminta perustuu samaan vaikutukseen kuin painonnostolla lisäten lihasten kasvattamista. Kudokset, jotka muodostavat peniksen, venyvät ja kasvavat. Tämä taas johtaa sekä pituuden että paksuuden kasvamiseen.

Seuraavat käyttövinkit ja turvallisuusohjeet auttavat sinua tekemään peniksen pidentäjän käyttökokemuksesta entistä miellyttävämpää, mutkattomampaa ja riskittömämpää.

Peniksen pidentäjän päälle pukeminen

Aseta peniksesi pieneen erektioon (1/2 tai 3/4 erektio) ja varmista, että se on kuiva.

  • Aseta peniksesi muovisen pohjarenkaan läpi. Muovinen rengas asettuu peniksen juureen ja joustavampi silikonirengas asetetaan peniksen päähän.
  • Kiinnitä vyöpehmuste laitteeseen ja vedä alla olevia silmukoita varovasti alaspäin kunnes peniksen pää on hyvin kiinnitetty.
  • Säädä laitteen kireystaso/vetovoimaa. Sivuille jäävät kaksi tankoa vastaavat peniksen pituutta ja ne voidaan säätää vastaamaan haluttua jännitystä. Voit siis lisätä jännitystä kääntämällä tankojen nuppeja penistä kohti.
  • Eli, sinun tarvitsee liittää peniksen pidentäjä peniksen juureen. Kun se on asetettu, voit säätää kiristintä vetämään tai venyttämään penistäsi.

Älä unohda, että peniksen pidentäjä toimii tehokkaimmin löysissä shortseissa tai verkkareissa, ja on ihanteellisin asetettuna alaviistoon. Jos sinulla on paljon seisomista vaativa työ ja/tai käytät haalareita, voit todennäköisesti pitää peniksen venyttäjää töissä.

Peniksen pidentäjän käyttöaika ja säännöllisyys

Saavuttaaksesi parhaat tulokset, pidentäjää tulee käyttää vähintään 5-8 tuntia päivässä. Useimmat seksuaaliasiantuntijat suosittelevat, että ihanteellisinta olisi pitää sitä yllä 8 tuntia päivässä. Ne, joille tämä ei ole mahdollista vilkkaan työn tai sosiaalielämän vuoksi, voivat käyttää laitetta pari tuntia päivässä aina, kun mahdollista. Tulosten saavuttaminen tosin tulee viemään kauemmin. Kaikkein tehokkainta olisi käyttää pidentäjää kaksituntia kerralla, pitää 15 minuutin tauko ja pitää taas 2 tuntia niin, että yhteensä käyttöaikaa tulisi kahdeksan tuntia.

On tärkeää muistaa, että vaikka laitteesta saadut hyödyt ovat jossain määrin verrannollisia sen käyttöaikaan, on silti mahdollista saavuttaa tuloksia vaikka pidentäjää pidettäisiin vähemmän aikaan

Kuinka lopetan peniksen pidentäjän käytön?

Kun halutut tulokset peniksen pituudessa ja paksuudessa on saavutettu, voit aina lopettaa laitteen käytön. Siitä huolimatta, tee se vähitellen, jotta myös saat ylläpidettyä saavuttamasi tulokset paremmin.

Esimerkiksi, jos käytit venytyslaitetta 6 tuntia päivässä hoitojakson ajan, tulisi sinun lopettaa käyttö käyttämällä sitä ensin 4 tuntia päivässä viikon ajan. Tämän jälkeen 2 tuntia päivässä seuraavan viikon, ja lopulta viimeisen viikon ajan yhden tunnin ajan päivässä. Tämän jälkeen olisi suositeltavaa, pitää laitetta yhden tunnin kaksi kertaa viikossa noin 2-3 viikkoa ja lopulta lopettaa käyttö kokonaan. Tätä ohjetta noudattamalla varmistat, että saavuttamasi tulokset peniksesi pituudessa ja paksuudessa tulevat säilymään.

Turvallisuusvinkit

  • On erittäin tärkeää, että haluamasi peniksen pidentäjä sisältää mukavuushihnan tai sen käyttö voi olla erittäin epämiellyttävää
  • Varmista, että hihnat eivät ole liian kiinteät, mutta tarpeeksi tiukalla, jotta peniksesi ei luisu pois. Jännitys tankoja laajentamalla voi antaa penikselle pienen epämukavuuden tunteen, mutta sen ei todellakaan tulisi olla kivuliasta.
  • Älä pidä kauempaa kuin 4 tuntia päivässä, kun aloitat laitteen käytön. Kun olet tottunut siihen, voit aloittaa käyttämisen 6 tuntia päivässä. On kuitenkin hyvä pitää 1-2 tunnin taukoja käyttöjen välillä ensi alkuun.
  • Yöllä pidettynä peniksen pidentäjä voi takertua lakanoihin ja aiheuttaa jopa vahinkoa. Tästä syystä, on suositeltavaa käyttää venyttäjää vain päiväsaikaa.
  • Yksi taukopäivä viikossa voi auttaa optimaalisiin tuloksiin nopeammin.
  • Parantaaksesi ja nopeuttaaksesi tuloksia, on myös suositeltavaa ottaa monivitamiinia sekä lopettaa tupakointi ja muut riippuvuudet. Jotkut jopa suosittelevat levittämään E-vitamiinia sisältävää öljyä päivän päätteeksi sekä hierovat penistä aina laitteen käytön jälkeen

Asiakkaiden kannattaa käyttää löysiä housuja, jos heidän ylipäätään pitää käyttää housuja. Harvinaisissa tapauksissa, penikseen saattaa ilmestyä punaisia haavaumia, ja ne ovat merkki liian kovasta venytyksestä. Tällaisissa tapauksissa on parasta poistaa laite ja odottaa, kunnes vauriot häviävät (normaalisti se tapahtuu muutamassa minuutissa).

Viimeisenä huomiona, mitä tulee penisten pidentäjien jatkuvaan käyttöön, on oikean laitteen valinta. Luotetuin laite on hyvin rakennettu, kestävä ja tehokas tarjoten ihanteelliset vetovoimakkuudet. Tämä ei vain tarjoa erinomaisia tuloksia, vaan myös sen turvallisuus on varmistettu. Tämän vuoksi, osta Male Edge peniksen pidentäjä, mikä on tieteellisesti tutkittu ja kliinisesti todistettu.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa