Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

10 Tapaa Parantaa Seksielämääsi

Ystävänpäivä eli Valentines Day lähestyy ja haluat tehdä tästä päivästä ja etenkin yöstä unohtumattoman! Olemme keränneet 10 neuvoa jolla saat kaiken irti tästä päivästä ja et tule pettymään.

1. Keskustelu

Keskustelu kumppanin kanssa haluista ja fantasioista on oleellista sillä luottamus pitää rakentaa paremman seksielämän saavuttamiseksi. Kumppanisi ei pysty lukemaan mieltäsi joten älä ole ujo tai arka. Jo pelkästään avomielisen keskustelun käyminen varmasti antaa sinulle mahdollisuuden viettää taianomaisia, intensiivisiä ja unohtumattomia hetkiä yhdessä.

2. Uudet Paikat

Tunnelmallinen hotellihuone? Vai kaupan sovituskoppi? On jännittävää pitää hauskaa myös makuuhuoneen ja sängyn ulkopuolella. Rutiinien rikkominen voi olla avain seksielämän parantamiseen. Varo kuitenkin ettet pahoita kenenkään mieltä mikäli valitset riskialttiin paikan.

3. Uudet Seksiasennot

Aivan kuten uusien paikkojen kokeilu, uudet seksiasennot antavat sinun rikkoa rutiineja ja intohimo saa lisää tilaa elämääsi. Inspiraation lähteenä voi toimia vaikka Kamasutra - muinainen Hindu erotiikka kirja.

4. Sexting

Sexting eli sekstailu voi olla innostava tapa lisätä seksuaalista jännittyneisyyttä partnerisi kanssa. Kokeile tuhmaa viestiä illalliskutsuilla. Myös hävyttömät kuvat kumppanisi ollessa töissä auttaa lisäämään jännitystä hänen kotiintuloa varten. Muista ettei sinun tarvitse olla liian yksityiskohtainen, arveluttava kiusoittelu jättää kumppanisi mielikuvitukselle sopivasti tilaa. Taattu toimivuus!

5. Suullinen Rakkaus

Palavra de Afirmação

Kun kyse on rakkauden kielestä, kommunikaatio on tärkeässä roolissa kenen tahansa pariskunnan intohimoisessa suhteessa. Koita pitää ääntä intiimi hetken aikana, ja ilmaista tyydytystäsi ja halujasi antaen kumppanisi tietää kuinka hyvältä he saavat sinut tuntemaan, lisäten rakkauden sidettä välillänne.

6. Role-play

Jos olosi on turvallinen kumppanisi kanssa, miksei lämmittäisi tunnelmaa roolileikillä eli Role-playlla. Tämä on mahdollisuus elää syvimpiä halujasi ja maustaa seksielämääsi! Voitte esittää tapaavanne ensimmäistä kertaa baarissa tai ravintolassa, tai vaihtoehtoisesti voi valita seksikäs hoitaja tai vastustamaton opettaja -roolit. Vaihtoehdot ovat rajattomat.

7. Lingerie

Haluatko tuntea itsesi seksikkääksi ja naiselliseksi? Silloin tarvitset alusvaatteita! Se on erinomainen tapa lisätä itseluottamustasi ja miehet rakastavat sitä. Vaikka sinulla olisi jo pitkäaikainen ystävänpäivä kumppani, se ei pysäytä sinua yllättämästä häntä ajoittain. Jotkut rakastavat perinteisiä alushousuja, toiset suosivat enemmän tuhmia ja provosoivia tyylejä.

8. Lelut

Yhdessä seksikkäiden alusvaatteiden kanssa, voit tutustua lisävälineisiin eli seksileluihin joilla teet seksistä leikkisämpää. Käsiraudat, vibraattorit sekä muut lelut nännien ja g-pisteen stimuloimiseen - niin pitkään kun sinulla on turvallinen olo, nämä voivat tuoda jännittävää lisää seksielämääsi ja viedä sinut seuraavalle tasolle.

9. Sensuelli Hieronta

Usein sanotaan että yksinkertaiset asiat ovat parhaita. Toistensa kehojen tutkiminen aisteja herättävällä hieronnalla voi opettaa sinulle aistillisuutta ja herättää nautintoja.

10. Kokeile Eri Reittiä

Jos sinusta tuntuu seikkailulliselta, mikset kokeilisi anaaliseksiä? Se voi olla kivuliasta mutta sen ei tarvitse olla. ShytoBuylla on ratkaisu sinulle: Luotettava Yes™ Liukuvoide, tämä viilentävä ja rauhoittava liukuvoide auttaa sinua saamaan kaiken irti kokemuksesta.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa