ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys eli halitoosi on epämiellyttävä ja kiusallinen ongelma, jolloin epämiellyttävä haju säteilee ympäristöön hengityksen ja puhumisen yhteydessä. Noin joka neljäs ihminen kärsii tästä ikävästä vaivasta iästä ja sukupuolesta riippumatta, joten ongelma on melko yleinen. Pahanhajuinen hengitys voi kuitenkin aiheuttaa noloja tilanteita ja vaivata mieltä silloin, kun suuta ei tee mieli lainkaan avata kaverin läheisyydessä. Monet tekijät vaikuttavat hengityksen hajuun, ja perimmäisen syyn löytäminen ei ole aina helppoa - sen sijaan itse oire on melko helppo poistaa erilaisten raikastavien tuotteiden avulla.

Pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen on tarjolla runsaasti mitä erilaisempia valmisteita, kuten suuvesiä, hammastahnoja, hengitystä raikastavia tabletteja ja erilaisia suihkeita. Tutustu valikoimaamme, ja valitse itsellesi parhaiten sopivat tuotteet!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Pahanhajuinen hengitys voi jättää huonon ensivaikutelman, se voi myös aiheuttaa nolostumista ja vaivata mieltä. Hengityksen hajuun vaikuttaa moni asia perimmäistä syytä pahanhajuiseen hengitykseen on joskus hankala löytää. Itse oiretta on kuitenkin verrattain helppo hoitaa ja raikastaa. Olitpa töissä tai vapaa ajalla on suun raikastamiseen tarjolla kattava valikoima erilaisia tuotteita: suuvesiä, hammastahnoja, hengitystä raikastavia tabletteja ja erilaisia suihkeita. Tarjolla olevista tuotteista on helppo löytää se juuri sinulle sopiva kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.