Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Oxotrim - Luonnolliseen Painonpudotukseen

Tuotemerkki Newton-Everett

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Oxotrim on tehokas ja luonnollinen lisäravinne painonpudotukseen. Se toimii tukahduttamalla ruokahaluasi rasvaa polttavien entsyymien avulla. Tuote sisältää korkealuokkaisia, luonnollisia ainesosia, jotka nostavat energiatasojasi sekä kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja siten tekevät liikunnasta ja painonpudoksesta helpompaa. Käyttäessäsi tätä tuotetta yhdistettynä treeniohjelmaasi voit pudottaa kolme kertaa enemmän painoa kuin pelkällä treenaamisella!

  • Nopeuttaa painonpudotusta
  • Nostaa energiatasoja
  • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä tavanomaisen treeniohjelmasi kanssa
  • Kliinisesti testattu lisäravinne painonpudotukseen, 100 % luonnollisia ainesosia
  • Tukahduttaa ruokahalua
  • Kiihdyttää aineenvaihduntaa

Oxotrim on kliinisesti testattu lisäravinne painonpudotukseen. Se tukahduttaa ruokahalua, kiihdyttää kehon aineenvaihduntaa ja kohottaa energiatasoja. Aloita nopea laihdutus ja tilaa tuote jo tänään!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapseli
Määrä: 150
Annostelu: 3 kapselia päivässä
Kesto: 50 Päivää

Mikä Oxotrim on ja miten se toimii?

Oxotrim on luonnollinen lisäravinne painonpudotukseen. Tuote sopii sekä naisille että miehille, ja se tukahduttaa ruokahalua ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Käyttäessäsi sitä yhdistettynä treeniohjelmaasi voit saavuttaa upeita tuloksia!

Oxotrim sisältää 100 % luonnollisia ainesosia, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja mahdollistavat nopeamman ruoansulatuksen, mutta se myös tukahduttaa ruokahalua ja siten auttaa painonpudotuksessa. Tuotteen ruokahalua tukahduttavat ominaisuudet tekevät ylimääräisistä välipaloista luopumisesta ja annoskokojen pienentämisestä helpompaa. Tuote kohottaa myös energiatasojasi, joten jaksat harjoitella kovempaa ja pidempään, polttaa enemmän rasvaa ja saavuttaa tavoitepainosi asteittain helposti ja turvallisesti.

Milloin tulokset näkyvät?

Kuten muillakin luonnollisilla painonpudotukseen tarkoitetuilla lisäravinteilla, myös Oxotrimin kohdalla tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen. Tämän lisäravinteen avulla voit kuitenkin saavuttaa merkittäviä tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Monet käyttäjät ovat raportoineet olonsa muuttuneet energisemmäksi jo muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen. Merkittävä ja nopea laihdutus on odotettavissa kahden kuukauden aikana. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta päivittäin.

Miten tuotetta käytetään?

Oxotrimin käyttäminen on helppoa, nopeaa ja kätevää – jokaisessa purkissa on 150 helposti nieltävää kapselia. Nauti kolme kapselia päivässä joko ennen ruokailua tai sen jälkeen. Halutessasi voit käyttää kapseleita ennen liikuntaa kohottaaksesi energiatasoasi. Suosittelemme nauttimaan kaikki kolme kapselia ennen klo 17, jotta unesi ei häiriinny.

Ainesosat

7-keto, metabromine, vihreä tee, advantra Z, serotoniini.

Sivuvaikutukset

Mahdollisten allergioiden varalta tutustu huolellisesti ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Oxotrim sisältää vain luonnollisia ainesosia, joten sillä ei pitäisi olla sivuvaikutuksia.

Miten tilaan tuotteen?

Tuotteen tilaaminen on helppoa ja turvallista. Toimitamme kaikki tuotteet huomaamattomasti pakattuina. Aloita nopea laihdutus heti ja lisää tuote ostoskoriin!

Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (80% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Paino alkoi tippua
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi