• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors Eyetuck

15ml Voide | Kosteuttava, rauhoittava silmänalusvoide
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Silmiä kutsutaan usein sielun ikkunoiksi tai kasvomme houkuttelevimmiksi piirteiksi! Ei ole yllättävää siksi että monet meistä etsivät tapoja parantaa tummien silmänaluksien ulkonäköä. Skin Doctors Eyetuck voide on kehitetty rauhoittamaan turvotusta silmänaluksissa ja elvyttämään hyviä piirteitä.

 • Pyrkii vähentämään silmäpussien näkyvyyttä
 • Käsittelee turvonnutta, juonteista ja ryppyistä ihoa
 • Kosteuttava, rauhoittava ja pehmä koostumus
 • Käyttää luonnollisia peptidejä
 • Sisältää Sheavoita ja aprikoosiöljyjä

Skin Doctors otti päättäväisen askeleen eteenpäin tämän monia huolestuttavan asian käsittelyssä, ja loi kasvipohjaisia aineita sekä asetyyli-tetrapeptidi-5 -peptidiä sisältävän loistavan silmänympärysvoiteen.

Salaisuus roikkuvan Ihosi takana

Silmänalusihosi voi muuttua turvonneeksi ja siiheen voi ilmestyä varjoja vuosien kuluessa, joskus silloinkin, kun tunnemme omistautuvamme terveellisen ruokavalion ylläpitämiselle ja perusteellisille ihonhoidolle. Monet eri tekijät voivat vaikuttaa näiden tummien ympyröiden muodostumiseen, kuten nesteen kertyminen, unenpuute, allergiat ja tupakointi. On kuitenkin muitakin tekijöitä, joille emme voi paljoa, kuten ikääntyminen ja geneettiset taipumukset. Ne, joilla on tiettyjä perintötekijöitä, kokevat todennäköisemmin tiettyjen kasvojen lihasten heikkenemistä vanhetessaan, mistä seuraa, että iho menettää kiinteyttään ja sileyttään.

Skin Doctors Eyetuck

Skin Doctors kehitti tämän ainutlaatuisen voiteen ottaen perinpohjaisesti huomioon ihon tarpeet, erityisesti auttaakseen herkkää ihoa silmien ympärillä. Se käytti täsmällistä, ihoa vahvistavaa peptidiä, asetyyli-tetrapeptidi-5:ä, joka on yhdistetty ihon terveeseen mikroverenkiertoon silmien alla, ihon ulkonäön parantamiseen, ja turvotuksen vähentämiseen. Tämä kunnioitettu raaka-aine on yhdistetty kasvipohjaisiin ihoa hoitaviin aineisiin, kuten sheavoi, jota pidetään syvästi kosteuttavana, sekä säteilevään aprikoosinkiviöljyyn. Yhdessä ne pyrkivät ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa, ollen samalla ihanteellisessa tasapainossa keskittyäkseen ainutlaatuisesti silmähuoliisi.

Ainesosaluettelo

Vesi (Aqua), Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Polysorbate-60, Propylene Glycol, Acetyl Tetrapeptide-5, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Sorbitan Stearate, Carbomer, Disodium EDTA.

Eyetuck-voiteen käyttö

Tämä Skin Doctors -tuote on kehitetty kosteuttamaan syvältä ja rauhoittamaan ihoa silmiesi alla, antaen sinun kokea uutta itsetuntoa ulkonäkösi suhteen. Levitä pieni määrä voidetta kahdesti päivässä silmiäsi ympäröivälle iholle, ja hiero sitä varovasti samalla, kun pidät tuotteen poissa itse silmistä. Saadaksesi eniten irti Eyetuck-voiteesta, suosittelemme investoimaan sen jatkuvaan, säännölliseen käyttöön osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

Ohjeita

Skin Doctors on voimakkaasti motivoitunut tarjoamaan korkeinta mahdollista laatua olevia ihonhoitoratkaisuja, ja se ottaa aina huomioon yksilölliset ihotyypit tarjotakseen ainoastaan kaikkein parasta. Tämän huomioiden, suosittelemme aina tarkistamaan kaikki aineosat henkilökohtaisten allergeenien varalta. Suosittelemme myös suorittamaan huolellisen ihoaluetestin vähintään 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

95% pohjautuen 8 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Auttaa silmäpussit huomattavasti hävinneet :)

  SA SELINA A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Hyväksi todettu tuote, auttaa pitämään silmäpussit poissa, ainakin näin pidempään käytettynä, itsellä toinen purkki menossa :)

  SA SELINA A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Näin kahden viikon käytön jälkeen, taitaapa vain auttaa poistamaan silmäpusseja, jatkan käyttöä

  SA SELINA A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Poisti silmäpussini hetkessä! Huipputuote!!!

  M Minttu small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Todella laadukas

  P Piia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Suosittelen!!!

  kh katja h. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Miellyttävä koostumus. Tummat pussit silmien alla ovat kadonneet.

  U Ulla small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Todellakin hinnan arvoinen!

  K Kiira small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.