ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Matcha Tea

100 g jauhe | Ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

Matcha-tee, jonka kehittivät buddhalaiset munkit lähes 1000 vuotta sitten, tunnetaan monista terveysvaikutuksistaan. Matcha piristää pitkäkestoisesti, suojaa immuunijärjestelmää sekä puhdistaa kehoa. Matcha on suosittu vaihtoehto teen ystäville, jotka haluavat lisäpotkua päiväänsä; Örtte Matcha Green Tea onkin loistava vaihtoehto etenkin heille, jotka haluavat nauttia piristävästä juomasta ilman energiajuomien lisättyä sokeria tai kahvin monille aiheuttamaa huonovointisuutta.

  • 137-kertaisesti antioksidantteja verrattuna tavalliseen vihreään teehen
  • Puhdistaa kehoa tehokkaasti
  • Puhdasta korkealuokkaista matcha-jauhetta - soveltuu täydellisesti juotavaksi sekä leipomiseen
  • Auttaa parantamaan immuunijärjestelmää ja suojaa sairauksilta
  • Tarjoaa luonnollisen piristävän vaikutuksen ilman huonovointisuutta
  • Vegaaninen ja gluteeniton

Tämä korkealuokkainen Örtte Matcha-vihreä teejauhe on täynnä antioksidantteja ja soveltuu sekä perinteiseen teen että herkullisten leivonnaisten valmistamiseen. Vain korkealuokkainen matcha soveltuu näin moniin eri käyttötarkoituksiin - Örtte Matcha on korkealuokkaista, 100% puhdasta ja laadukkaimmista teelehdistä valmistettua.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
10.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on Örtte Matcha?

Matcha on vihreistä teelehdistä hienoksi jauhamalla valmistettua ‘teepuuteria’. Se on täynnä antioksidentteja ja positiivisia terveysvaikutuksia. Matcha on peräisin Japanista, missä sitä on käytetty perinteisissä teeseremonioissa jo vuosisatojen ajan. Örtte Matcha-korkealuokkainen teejauhe kehitettiin, jotta Matcha-teen hyödyistä nauttiminen olisi helpompaa ympäri maailmaa. Matcha on huomattavasti terveellisempää kuin mikään muu teelaatu: yksi lasillinen Matchaa sisältää yhtä paljon hyödyllisiä ravintoaineita kuin 10 lasillista tavallista vihreää teetä. Örtte Matcha on valmistettu perinteisin keinoin ja säilyttää Matchan puhtauden.

Örtte Matcha on täynnä kofeiinia ja antioksidantteja, joten sen nauttiminen aamuisin on täydellinen tapa saada päiväsi hyvään alkuun! Tämä Matcha-teejauhe on valmistettu 100% orgaanisista tencha-teelehdistä, joiden vaikutus on virkistävä ja terveyttä edistävä. Matcha sisältää 137 kertaa enemmän antioksidantteja kuin tavallinen vihreä tee.

Matcha tee vaikuttaa positiivisesti sinun hyvinvointiisi

Matcha teellä on kehoa piristävä vaikutus sen sisältämän kofeiinin takia. Lataa aimo annos energiaa päivääsi Matcha teen avulla.

Sisältää jopa 137 enemmän antioksidantteja verrattuna normaaliin vihreään teehen. Kehosi voi paremmin ja virkistyy voimaan taas paremmin

Tee sisältää huoman määrän erilaisia tarvittavia aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja. Lataa keho täyteen energiaa ja voi paremmin

Miten valmistaa Örtte Matcha-teetä?

Örtte Matcha tarjoaa piristävien vaikutusten lisäksi paljon muitakin positiivisia vaikutuksia terveyteesi. Se on täydellinen vaihtoehto kahville yötyön tekijöille. Sen korkea kofeiinipitoisuus virkistää jopa 6 tunnin ajan.

Autenttinen tapa valmistaa Örtte Matcha-teetä:
Lisää 1 lusikallinen Matcha-jauhetta perinteiseen Matcha-kulhoon. Kiehauta vettä ja anna sen jäähtyä noin 5 minuutin ajan, kunnes sen lämpötila on laskenut ihanteelliseen 70-80 asteeseen. Lisää noin 1dl vettä Matcha-puuteriin ja sekoita lusikalla tai vispilällä. Perinteisesti tähän tarkoitukseen käytetään bambuvispilää. Sekoittamisen jälkeen perinteinen Matcha-seremoniatee on valmis nautittavaksi.

Lue lisää
Matcha Tea 100 g jauhe | Ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Todella hyvä matcha tee!

R Raija
Verified Purchase

Tämä sopii hyvin leivontaan, paremmin kuin muut kokeilemani matchajauheet.

R Ruttii
Verified Purchase

Hyvä maku ja koostumus

N Neea
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös