ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ontelosyylät

Ontelosyylät eli molluskat ovat yleisiä virusinfektioita, jotka luovat iholle pieniä, mutta täysin vaarattomia kasvaimia. Nämä ihon pienet virusinfektiot aiheuttavat ihon pinnalle pieniä näppylöitä eli molluskoja. Vaikka vaiva kuulostaa ikävältä, on molluskoista ainoastaan kosmeettista haittaa. Tästä huolimatta monet haluavat niistä eroon, ja markkinoilta löytyykin monenlaisia nykyaikaisia keinoja ontelosyylän hoitoon.

Hoitotuotteiden avulla pyritään ehkäisemään infektiota, sekä vaikuttamaan molluskoiden ulkonäköön. Monet tooppiset voiteet ja muut tuotteet on suunniteltu erityisesti ontelosyylien ja molluskojen hoitoa varten. ShytoBuy on valinnut ontelosyylän hoitoon laadukkaita tuotteita, jotka sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Ne ovat samanaikaisesti tehokkaita ja hellävaraisia iholle. Tutustu valikoimaamme, ja valitse itsellesi parhaiten sopivat tuotteet jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ontelosyylät on ihon pieniä virusinfektioita, seurauksena on ihon pienät näppylät joita kutsutaan molluskoiksi. Vaikka haitta on vain kosmeettinen halutaan molluskoista usein eroon tavalla tai toisella. Molluskoja varten on tarjolla monia moderneja keinoja, joiden avulla niitä voi ehkäistä ja vaikuttaa niiden ulkonäköön. Useat voiteet ja tooppiset valmisteet on suunniteltu erityisesti ontelosyyliä ja molluskoja silmällä pitäen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.