ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen suurennusmenetelmät ja keskimääräinen koko

Peniksen keskimääräinen pituus on 12-15cm, mutta onko koolla todellakin väliä? Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naisista kertoo olevansa tyytyväisiä partnerinsa peniksen kokoon. Useat miehet kärsivät pienen peniksen syndroomasta eli psykologisesta tilasta, joka saa heidät uskomaan peniksensä olevan liian pienikokoinen.

Onko koolla väliä?

Peniksen keskimääräinen pituus on 12-15cm, mutta onko koolla todellakin väliä? Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naisista kertoo olevansa tyytyväisiä partnerinsa peniksen kokoon. Useat miehet kärsivät pienen peniksen syndroomasta eli psykologisesta tilasta, joka saa heidät uskomaan peniksensä olevan liian pienikokoinen. Men's Health kertoo brittitutkimuksesta, jonka mukaan tutkimukseen vastanneista miehistä 63 prosenttia uskoivat peniksensä olevan liian lyhyt tai ohut, vaikka itseasiassa se oli kooltaan täysin normaali.

Monet miehet suhtautuvat peniksen suurentamiseen skeptisesti. Totuus on, että jokainen mies on erilainen, joten kaikki hoitokeinot eivät välttämättä sovi juuri sinulle. Tarjolla on kuitenkin useita peniksen pidentäjiä, joilla voit suurentaa peniksesi pituutta ja paksuutta. Tuhannet miehet ympäri maailmaa ovat saavuttaneet huomattavia tuloksia 100% luonnonmukaisten peniksen suurennustuotteiden avulla . Miksi tyytyä pienikokoiseen penikseen? Suurikokoisen peniksen on todistettu vaikuttavan positiivisesti miesten itsetuntoon. Sinun on mahdollista kasvattaa peniksen kokoa ja itsetuntoa, sekä parantaa seksielämäsi laatua. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, joilla voit suurentaa penistäsi ilman kirurgisia toimenpiteitä. Yleisimmät menetelmät ovat peniksen suurennuspillerit, voiteet sekä erilaiset peniksen suurennuslaitteet.

Miten suurentaa penistä? – Suurennuslaite vai leikkaus?

Peniksen suurentamista on harjoitettu jo satojen vuosien ajan. Tosiasia on, ettei ole olemassa yhtä ratkaisua, jolla saavuttaa tuloksia – jokainen keho reagoi eri tavalla erilaisiin hoitomenetelmiin. Monet miehet pystyvät näkemään hoidon tulokset jo parin viikon päästä aloittamisesta, toiset taas joutuvat odottamaan parikin kuukautta ennen kuin huomaavat peniksen suurennushoidon tuottaneen tulosta. Joka tapauksessa, useat miehet ovat onnistuneet suurentamaan penistänsä käyttäen juuri tiettyä hoitomuotoa. He ovat myös löytäneet tietoa eri hoitomenetelmistä ja niiden tehokkuudesta tutkimalla muiden käyttäjien tarjoamaa palautetta. Tärkeää on muistaa, etteivät peniksen suurennuksen tulokset välttämättä näy yhdessä yössä. Pysyvien tulosten takaamiseksi sinun tulee seurata hoidon noudattamiseen annettuja ohjeita. Kun on kysymys niinkin henkilökohtaisesta asiasta kuin peniksen suurennus, ensimmäinen sääntö on turvallisuus. Sinun tulisi aina noudattaa peniksen suurennushoidon käyttöohjeita.

Peniksen suurentamislaitteet

Penistä voidaan suurentaa joko vetohoidolla (esim. Andro Penis) että kirurgisesti leikkaamalla. Aluksi suositellaan vetohoitoa, joka on turvallinen ja oikein suoritettuna tuottaa yleensä tulosta; penis voi pidentyä useita senttimetrejä. Vetohoidon tulee olla säännöllistä lähes päivittäin ja kestää tarpeeksi pitkään yleensä 6–10 kk. Hoito on turvallinen ja peniksen suurennuslaitetta voi pitää yllä million tahansa; kävellessä, istuessa, autolla ajaessa ja nukkuessa. Laite ei myöskkään näy vaatteiden alta, eikä vaikuta haitallisesti erektioon tai orgasmiin. Myös virtsaaminen onnistuu normaalisti.

Peniksen suurennus kirurgisin toimenpitein

Penistä voidaan suurentaa myös kirurgisesti. Hoito on riskialtista, eivätkä tulokset ole aina kovin merkittäviä. Leikkaustekniikoita on useita, kuten asettamalla paisuvaisten jatkoksi kylkiluuta, ruiskuttamalla rasvakudosta ihon alle peniksen varteen tai pidentämällä penistä keinomateriaalilla. Näihin leikkausmenetelmiin liittyy kuitenkin runsaasti haittavaikutuksia, kuten tulehduksia, hylkimistä ja kudostuhoa. Lepotilassa olevaa penistä voidaan pidentää leikkauksella noin 2–3 cm. Leikkausviilto tulee peniksen tyveen karvoituksen alueelle. Peniksen tyvessä kulkevat kaksi jännemäistä juostetta, linkoside ja ripustinside, katkaistaan, penistä vedetään ulospäin ja tukisiteet kiinnitetään takaisin.

Lue myös nämä