ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Onko laser-karvanpoisto oikea valinta sinulle?

Jos olet pohtinut laser-karvanpoistomenetelmää päästäksesi pysyvästi eroon karvoistasi, saatat haluta tietää, miten se toimii, ja mitä riskejä se kantaa. Olemme koonneet eniten askarruttavimmat kysymykset, joita laser-karvanpoistoon liittyy.

Mitä tapahtuu laser-karvanpoistossa?

Ennen hoitoa, on hoidettava alue puhdistettava huolellisesti. Jotkut potilaat voivat saada puuduttavaa geeliä, mikä auttaa, jos iho on erityisen herkkä. Laserhoito tapahtuu huoneessa, mikä on suunniteltu erityisesti laserhoitoihin. Jokaisen huoneessa olevan on käytettävä suojalaseja hoidon ajan. Laserhoidossa iho pidetään kireällä ja hoidettava alue käsitellään laserilla. Monet potilaat sanovat laserpulssien tuntuvat lämpimiltä nipistyksiltä.

Laser poistaa ihokarvan höyrystämällä sitä. Tämä tuottaa pieniä savupöllähdyksiä, joilla on rikkiä muistuttava tuoksu. Hoidon kesto riippuu hoidettavan alueen koosta. Ylähuulen hoito kestää noin minuutin. Jos sinulla on suuri alue hoidettavana, kuten selkä tai jalat, voi hoito kestää yli tunnin.

Mitä minun tulee tehdä laser-karvanpoiston jälkeen?

Välttääksesi mahdollisia haittavaikutuksia, tulee iho suojata auringolta hoidon jälkeen. Kun olet saanut laser-karvanpoistohoidon, tulee sinun:

  • Välttää suoraa auringonvaloa käsitellylle alueelle.
  • Olla käyttämättä solariumia, aurinkolamppuja tai muita sisätilojen rusketuslaitteita.
  • Seuraa ihotautilääkärin jälkihoito-ohjeita.

Saatat nähdä iholla pientä punoitusta ja turvotusta hoidon jälkeen. Tämä voi näyttää auringon lievästi polttamalta iholta, ja yleensä siirtyminen viileään voi auttaa mahdollista kuumotusta.

Vaatiiko hoito toipumisaikaa?

Ei, laser-karvanpoisto ei yleensä vaadi toipumisaikaa. Heti laser-karvanpoistohoidon jälkeen, käsitelty iho voi olla punainen ja turvonnut. Tästä huolimatta useimmat ihmiset palaavat heti jokapäiväiseen toimintoihin.

Milloin näen tuloksia sen jälkeen laser-karvanpoiston jälkeen?

Tulet todennäköisesti näkemään tuloksia heti hoidon jälkeen. Tulokset vaihtelevat potilaskohtaisesti. Hiusten väri ja paksuus, käsitelty alue, lasertyyppi ja ihonväri vaikuttavat kaikki tuloksiin. Voit odottaa 10 - 25% vähemmän karvoja ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Päästäkseen karvoista eroon, useimmat potilaat tarvitsevat 2-6 laserhoitoa. Viimeistelyhoitojen jälkeen useimmat potilaat eivät näe karvan kasvua käsitellyllä alueella useisiin kuukausiin tai jopa vuosiin. Ja kun karvat jatkavat kasvuaan, on sitä yleensä normaalia vähemmän. Karvat ovat myös taipuisampia, hennompia ja vaaleampia.

Kuinka kauan laserkarvanpoiston tulokset kestävät?

Useimmat potilaat ovat vapaita karvankasvusta jopa useita kuukausia tai vuosia. Kun karvat jatkavat kasvuaan, ovat ne todennäköisesti huomaamattomampia. Pitääkseen ihon sileänä, potilas saattaa tarvita laserhoidon huoltokäyntejä.

Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset?

Yleisimmät haittavaikutukset ovat vähäisiä ja kestävät noin 1-3 päivää. Näitä ovat:

  • Epämukavuuden tunne
  • Turvotus
  • Punoitus

Muut mahdolliset haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia, kun laser-karvanpoisto suoritetaan ihotautilääkärin toimesta tai suoran valvonnan alla. Muita mahdollisia haittavaikutuksia ovat: rakkulat, huuliherpeksen puhkeaminen, tulehdukset, arvet, ihon vaaleneminen tai tummuminen.

Ajan kanssa ihonväri palautuu yleensä ennalleen. Jotkin muutokset ihon värissä voivat olla kuitenkin pysyviä. Tämän vuoksi on tärkeää seurata ihotautilääkärin ohjeita siitä, kuinka hoitaa käsiteltyä aluetta ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen.

Koska on turvallista mennä toiseen laser-karvanpoistohoitoon?

Tämä vaihtelee potilaasta toiseen. Karvojen poistaminen usein vaatii useita hoitokertoja, ja monet ottavatkin hoitoja 4-6 viikon välein. Useimmat potilaat tulevatkin näkemään karvojen uusiutumista hoitojen jälkeen. Ihotautilääkäri voi kertoa, kuinka voit ylläpitää laserhoidon tulokset turvallisesti.

Ovatko laserhoidot turvallisia?

Laser on ottanut tärkeän roolin ihon ja kauneuden hoidossa, ja sitä käytetään niin ihoon, kynsiin kuin karvoitukseen. Laserlääketiede on kokenut monia edistysaskelia viime vuosina ja tämä matka on ollut ihotautilääkäreiden johtama.

Yksi näistä on se, että useimmat ihmiset voivat nyt turvallisesti ottaa laserhoitoja karvojen poistoon. Aikaisemmin tämä onnistui vain tummahiuksisille ja vaaleaihoisille. Tänä päivänä laser-karvanpoisto on hoitovaihtoehto myös vaaleahiuksisille ja vaaleaihoisille potilaille tai niille, joilla on tumma iho.

Laser Karvanpoisto on suoritettava erittäin huolellisesti näillä potilailla. Ihotautilääkärit tietää miten tähän pitää varautua antamaan laser karvojen poistoa turvallisesti ja tehokkaasti.

Yllä olevat kysymykset ja vastaukset ovat koskeneet klinikoilla tehtäviä laser-karvanpoistoja. Silk'n Glide Express laser-karvanpoistolaite mahdollistaa pulssivalo tekniikan käytön mukavasti omassa kotonasi. Se hyödyntää HPL (home pulse ligh) -teknologiaa poistaen ihokarvat tehokkaasti ja turvallisesti valoimpulssiensa ansiosta. Silk’n Glide on FDA-hyväksytty sekä kokeneiden lääkäreidän hyväksymä, ja sen avulla voit saada klinikoiden laser-hoitojen tuomat tulokset mukavasti omassa kotonasi.

Lue myös nämä