NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Onko peniksen koolla merkitystä?

Onko peniksen koolla merkitystä?

Olet varmasti kuullut, että naisille koolla ei ole väliä. Valitettavasti tämä vaikuttaa olevan yleinen ja yksinkertainen valhe. Ehkä suoraan kasvotusten kysyessä, naiset saattavat vakuuttaa, että peniksen koolla ei ole merkitystä heidän seksielämäänsä, mutta nimettömät tutkimukset osoittavat päinvastaista. Useimmat naiset sanovat, että isompi penis näyttää esteettisesti viehättävämmältä ja tarjoaa paremman stimulaation yhdynnän aikana.

Tämän lisäksi, useimmat naiset haluavat itsevarman miehen, ja peniksen koon sekä miehen itseluottamuksen välillä on todettu olevan selkeä suhde. Miehet, joilla on suurempi penis, näyttävät enemmän itseluottamusta, etenkin ollessaan vuorovaikutuksessa naisen kanssa.

Mitä mieltä miehet ovat peniksen koosta

Miehille tehdyt tutkimukset osoittavat samankaltaisia tuloksia: useammat miehet, joilla on keskimääräistä suurempi penis, väittivät olevansa tyytyväisiä seksielämäänsä. Kun taas miehet, joilla on keskimääräistä pienempi penis, kokivat ongelmia seksin yhteydessä, erityisesti kumppanin orgasmin tuottamisessa. Yhteenvetona: Isompi penis tarkoittaa parempaa itseluottamusta ja parempaa seksielämää!