Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Black Friday

Omega-3-rasvahappo

60 kpl | Innovatiiviset vegaaniset Omega-3-kapselit

Innovaatio ja keksinnöt johtivat WeightWorld in Omega 3-rasvahappojen lähteille - merileväöljyyn. Omega 3 kapseleiden ainesosa OMEGA™ 60 saadaan luonnollisesta lähteestä, jota kaikki - jopa kasvissyöjät - saavat käyttöönsä elintärkeän ravintoaineen jota yleensä saadaan kalasta. Omega-3-rasvahappojen tiedetään edistävän terveellistä verenpainetta, mielialaa, aivojen toimintaa sekä parantavan näköä. Lisäksi rasvahapot auttavat sinua jopa palautumaan raskaan ja energisen harjoittelun jälkeen, auttaen sinua siten saavuttamaan urheilulliset tavoitteet.

  • Luonnollinen Omega-3-rasvahappojen lähde
  • 1000mg terveyttä edistävää Merileväöljyä päivittäin
  • Sis. DHA:ta aivojen toiminnan ylläpitoon
  • DHA & EPA normaalin verenpaineen ylläpitoonf
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Ei kemikaaleja tai lisäaineita

WeightWorld on käyttänyt OMEGA™ 60, maailman ensimmäinen vegaaninen, ei sisällä GMO:ta, korkea laatu, Omega 3-rasvahappojen lähde, joka tarjoaa sinulle korkealuokkaisimman saatavilla olevan vaihtoehdon. Edistyksellinen askel otettiin menemällä suoraan itse kalan ravinnon lähteille, joka on täynnä ravitsevia rasvahappoja EPA ja DHA:ta. Ravintolisä on mukava käyttää ja kaikkien ruokavalioiden vaatimukset täyttävä.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Omega-3: kehosi korvaamaton apu

Rasvahappojen ryhmään kuuluva Omega 3 on kasvattamassa suosiotaan tiedon ja ymmärryksen pohjalta ja sen tärkeyden ihmisen ravinnossa. Tällä hetkellä 25 000 tutkimusta on julkaistu aiheesta; Näitä 900 oli ihmiskokeita. Pitkäketjuinen Omega 3 on erityinen alaryhmä, joka on ollut saatavilla lähinnä kalaa syövien ruokavaliossa. Näistä docosahexaenoic acid (DHA) tunnetaan aivojen toiminnan sekä näön parantamisen edistäjänä ja molemmat niin DHA sekä eicosapentaenoic acid (EPA), auttavat ylläpitämään normaalia verensokeria ja triglyseriditasoja.

Vaikka, runsaasti Omega-3 rasvahappoja sisältävä ruokavalio on aina ammattilaisten suosittelema terveyden, urheilullisuuden ja ravinnon ylläpidossa, ja joka varmistaa, että kulutamme riittävän määrän kaikkia ravintoaineita, voi joskus olla hankalaa. Nopeatempoinen elämäntyyli, nopeat ruokailut johtavat usein ruokavaliomme köyhtymiseen ja saa meidät epäilemään sisältääkö ruokavalio riittävästi ravintoaineita. Omega 3 rasvahapoilla täytetyt kapselit auttavat edistämään terveyttä ja urheilullisuutta vaikuttamalla sisältä ulos.

Puhtaimman raaka-aineen löytäminen

Kun tiedemiehet löysivät Grönlannissa elävien inuiittien epätavallisen korkean fyysisen kunnon, he halusivat ottaa selvää heidän salaisuudesta. Perusteelliset tutkimukset johtivat inuiittien käyttämään korkeaan kaladieettiin, ja vielä hieman kauemmas - kalan omaan dieettiin. Kuluttamalla merilevää, öljyinen, kylmän veden kalan tiedetään olevan täynnä Omega 3- rasvahappoja, josta kalat saavat niiden oman EPA ja DHA:n. Innovatiivisen ensiaskeleen ottamisen jälkeen ja laajojen tutkimusten perusteella haluttiin selvittää merilevästä saatavan öljyn hyödyt.

Tutkimukset osoittivat pian, että merilevästä saatava öljy on kestävän kehityksen mukainen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, täydellinen niille, jotka haluavat lisätä Omega 3 ravintolisäksi. Ulkoisten tekijöiden saastuminen on vähäisempää ja viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että öljystä saa yhtä paljon Omega 3-rasvahappoja kuin itse kalasta.

Seuraava tarpeellinen ravintolisä

Omega 3 on tulossa yhä suositumpi ja markkinoilla on suorastaan Omega 3-ravintolisän tulva. Jokainen haluaa tietysti tarjota sinulle parasta. Joka tapauksessa, ravintolisä, joka pohjautuu kalaöljyyn, saattaa olla liittynyt yhteen merten saastumiseen ja kalakantojen ehtymiseen. Eristäen Omega 3 muista lähteistä, kuten merilevästä, saadaan elämälle tärkeä OMEGA 60, jossa voit nauttia DHA ja EPA öljyistä, jotka ovat vegaanisia, orgaanisia ja kestäviä.

WeightWorld Omega 3 ravintolisän käyttö

Kahdesti päivässä, ennen ruokailua, ota yksi kapseli suuren lasillisen vettä kanssa. WeightWorld kapselit ovat helppo niellä ja ne imeytyvät nopeasti. Tästä syystä ne sopivat päivittäisiin rutiineihin ja kehosi saa nauttia terveellisistä Omega-3 rasvahapoista. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään ravintolisää ainakin kolmen kuukauden ajan ja sen jälkeen panostaen pidempiaikaiseen käyttöön.

Nauti Omega 3 ravintolisästä

Omega 3 kapselit sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia. Tuloksena, sillä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia ja ravintolisä sopii niin vegaaneille kuin kasvissyöjille, eikä se sisällä maitotuotteita tai gluteenia. Mikäli käytät lääkitystä, imetät tai olet raskaana, konsultoi terveydenhoitoalan ammattilaisia ennen käyttöä. Ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

*EPA ja DHA hyötyjä ovat normaalin verenpaineen ylläpito, joka saavutetaan päivittäisellä 3 g annoksella, ja tasaisen triglyseridien ylläpitämiseksi päivittäin riittää 2 g annos. DHA hyöty liittyy puolestaan normaalin aivojen toiminnan sekä näön ylläpitämiseen ja hyöty saavutetaan päivittäisellä 250 mg annoksella. Älä ylitä päivittäistä 5 g annostusta EPA ja DHA yhdistettynä.

Lue lisää
Omega-3-rasvahappo 60 kpl | Innovatiiviset vegaaniset Omega-3-kapselit

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(13)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

92.86% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Luonnollinen, vegaaninen ja ilma kemikaaleja. Täydellinen tuote!

H Henna
Verified Purchase

Rakastan näitä tuotteita!

l llmari
Verified Purchase

Olen todella iloinen että löysin tämän vegaanisen ravintolisän

S Siru
Verified Purchase

Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu.

J Janita
Verified Purchase

Iso plussa on se, että tää on vegaaninen.

R Ritva
Verified Purchase

Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu. Erinomainen vegaaninen tuote.

E Elina
Verified Purchase

Kiitos!

K K
Verified Purchase

Jes, viimeinkin vegaanisia omegakapseleita.

K Kari
Verified Purchase

Kelpotuote.

L Liisa
Verified Purchase

Olen ollut vegaani nyt 2 vuoden ajan ja etsinyt tehokkaita vegaanisia omegakapseleita. Nyt tuntuu, että viimeinkin onni potkaisi.

H Helena
Verified Purchase

Juuri tällaisia olen jo pitkään etsinyt, kiitos.

M Marika
Verified Purchase

Bravo! Oon jo pitkään etsinyt vegaanisia omegakapseleita, kiitos!

A Anneli
Verified Purchase

Vegaanina minun on joskus vaikea saada omega-3 mistään, onneksi löysin tämän tuotteen.

P P
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös