Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Oligo.DX

Selluliittia vähentävä geelivoide

Yhteenveto

Vapauta itsesi selluliitin merkeistä ja vahvista itseluottamustasi! Oligo.DX selluliittivoide auttaa poistamaan selluliittia täsmävaikuttamalla paikallisiin rasvakertymiin. Tämä DS Laboratoriesin kehittämää Nanosomi-teknologiaa hyödyntävä selluliittigeeli läpäisee ihon pintakerrokset ja taistelee tehokkaasti ihonalaista rasvaa ja selluliittia vastaan. Oligo.DX-selluliittigeelin ainesosat saavat ihosi tuntumaan silkkiseltä ja sileämmältä kuin koskaan ennen!

 • Poistaa näkyvää selluliittia jotta voit tuntea itsevarmuutta kehossasi
 • Imeytyy nopeasti ja tehokkaasti
 • Ainesosat vaikuttavat Nanosomiteknologian avulla
 • Vain luonnollisia ainesosia - ei sivuvaikutuksia
 • Tekee ihosta sileämmän ja terveemmän
 • Helposti levitettävä selluliittigeeli

Nanosomi-teknologian ansiosta Oligo.DX-geelin ainesosat, kuten Hydrocotyle (sammakonputkiuute), läpäisevät ihon ja hoitavat selluliittia ilman ylenmääräistä ihon hieromista. Selluliittivoide toimii syvällä ihon alla ja ainesosat leviävät tehokkaasti.

 • Kliinisesti todistettu
 • Asiantunteva resepti
 • Parabeeniton
 • SLS-vapaa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Oligo.DX selluliittivoide

Oligo.DX on tieteellinen läpimurto, jonka taustalla on vuosien innovaatio ja tutkimus. Selluliittia tuhoavassa geelissä on korkea pitoisuus sammakonputkiuutetta ja muita iholle suotuisia ainesosia, joiden ansiosta se taistelee selluliittia vastaan tehokkaasti. Useimmat naiset kokevat selluliitin vähentyneen jo 14 päivän käytön jälkeen.

Miten selluliittivoide toimii?

Toisin kuin monet muut selluliittigeelit, jotka toimivat vain ihon pinnalla, Oligo.DX vaikuttaa syvällä ihon alla ainutlaatuisen Nanosomi-teknologian ansiosta. Oligo.DX hyödyntää nanosomeja, jotka ovat 200 kertaa ihosoluja pienempiä, ja pääsee näin vaikuttamaan syvällä ihon pinnan alla. Nanosomien pienikokoisuus mahdollistaa niiden nopean imeytymisen ja sulautumisen solukudokseen, jolloin ainesosat vapautuvat mahdollisimman tehokkaasti.

Tiivistelmä Oligo.DX-selluliittigeelin toiminnasta:

 • Nanosomi kuljettaa vaikuttavia aineita
 • Nanosomi läpäisee orvaskeden
 • Nanosomi laskeutuu toivotulle ihotasolle
 • Nanosomi vapauttaa vaikuttavat aineet syvällä ihon pinnan alla

Millä tavalla Oligo.DX parantaa ihon ulkonäköä?

Oligo.DX ei kuivata ihoa, vaan saa ihon tuntumaan terveeltä ja kiinteältä. Selluliitista ei aina pääse eroon pelkästään urheilun tai ruokavalion avulla. Terveellinen elämäntapa voi madaltaa rasvaprosenttia kokonaisvaltaisesti, mutta paikalliset rasvakertymät, jotka aiheuttavat selluliittia, saattavat pysyä kehossa sitkeämmin. Oligo.DX tehostaa kamppailuasi selluliittia vastaan, jotta voit nauttia silkkisen sileästä ihosta!

Mitä ainesosia selluliittivoide sisältää?

Oligo.DX-selluliittigeelin ainesosat on erityisesti valittu tuomaan näkyviä lopputuloksia jo lyhyen käytön jälkeen. Sammakonputkiuutteen lisäksi avainainesosia on kolme:

Korteuute
Korteuute vahvistaa kollageenia, kimmosäiettä ja tukikudosta sekä vähentää selluliittiä ja ylimääräistä nestettä.

Antifungaaliset aineet
Antifungaaliset aineet tehostavat selluliitin hallintaa.

Rakkolevä
Rakkolevä sisältää runsaasti jodia, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja stimuloi kilpirauhasta.

Miten käytän voidetta, vinkkejä selluliitista eroon pääsemiseen?

Selluliittigeelin käyttö on helppoa. Käyttötapoja on kaksi.

INTENSIIVIKÄYTTÖ: Levitä toivotuille alueille kerran päivässä peseytymisen jälkeen. Selluliittigeeliä ei tarvitse hieroa iholle, voit vain levittää geelin ja antaa sen vaikuttaa. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi jatka Oligo.DX-selluliittigeelin käyttöä ainakin 60 päivän ajan.

EHKÄISEVÄ KÄYTTÖ: Käytä selluliittigeeliä kuuriluontoisesti 2-3 kertaa vuodessa. Kuurien aikana käytä geeliä päivittäin 30 päivän ajan.

Nopeat tulokset

Useat selluliittigeelit vaikuttavat hitaasti, jos ollenkaan! Monet Oligo.DX-selluliittigeeliä käyttävät naiset huomaavat vaikutuksia vain 7-14 päivän käytön jälkeen. 89% käyttäjistä kokee selluliitin merkittävästi vähentyneen. Yli 90% käyttäjistä myös jatkaa tämän vallankumouksellisen tuotteen käyttöä.

Turvallinen käyttää

Puhtaat ja korkealaatuiset raaka-aineet takaavat, että Oligo.DX-selluliittivoide on turvallinen eikä aiheuta tunnettuja sivuvaikutuksia. Tämä selluliittigeeli on valmistettu DS Laboratoriesin laajamittaisen tutkimuksen ja kokeilun perusteella. Luonnollisesti ainesosalista on hyvä tarkistaa ennen käyttöä, jotta voit varmistua ettet ole yliherkkä millekään geelin sisältämälle aineelle. Ainetta voi testata kämmenselälle ennen käyttöä.

Oligo.DX Selluliittia vähentävä geelivoide

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

77.78% pohjautuen 8 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ei tuntuvaa tai näkyvää tulosta, kiteet lasimaisia ja harvakseltaan, tuotteella lienee myös kuoriva vaikutus, jotta vaikuttava aine saataisiin syvempiin ihokerroksiin,liian rasvainen koostumus imeytyäkseen, tarvitsee ennalta kuivaharjauksen levitettävään kohtaan.

U Ulla
Verified Purchase

Wau toimii todellakin

T Tiina
Verified Purchase

Toimi muhkura ihoon reisissä, peppussa vaikutus ei ollut ihan yhtä hyvä. No bikinit näyttää nyt kyllä ihan kivalle taas :)

A Anni
Verified Purchase

Kiva ja riittoisa voide appelsiini iholle.

E Elisa
Verified Purchase

Iho on nyt tasaisempi, ja tuntuu kimmoisammalta!

V Veera
Verified Purchase

Olen käyttänyt nyt muutaman viikon ja näen jo joitain tuloksia. Iho on ainakin sileämpi!

M Maaria
Verified Purchase

Tämä tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman. Minulla on herkkä ihoa mutta tämä voide ei ole aiheuttanut minulle ärsytystä

C Chloe
Verified Purchase

Erinomainen tuote, ihoni näyttää paljon sileammältä

J Jari

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä