ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ohuet hiukset miehillä - Saavuta paksummat hiukset

Useimmat miehet kärsivät ohenevista hiuksista jossakin vaiheessa elämäänsä. Itse asiassa jopa 74% miehistä kärsii elämänsä aikana jonkin tyyppisestä hiustenlähdöstä. Hiustenlähtö voi ilmetä esimerkiksi ohimoilta ohenevina hiuksina, kaljuina laikkuina tai hiusten kauttaaltaan ohenemisena. Jotkut onnekkaat saavat nauttia paksuista hiuksista vanhuuteen asti, mutta monet miehet alkavat kärsiä hiustenlähdöstä jo parikymppisenä, ja hiusten oheneminen voi toden teolla kiihtyä viimeistään keski-iässä. Onneksi on olemassa tehokkaita hoitoja, joiden avulla voit ehkäistä hiusten ohenemista ja kaljuuntumista!

Ohuet hiukset miehillä

Hiustenlähtö voi aiheuttaa kosmeettisen haitan lisäksi myös itsetunto-ongelmia. Hiukset ovat aina esillä, ja niiden oheneminen voi aiheuttaa esimerkiksi itsetunnon heikkenemistä ja parisuhdeongelmia. Hiustenlähtö ei ole ainoastaan hiuksiin liittyvä ongelma vaan voi aiheuttaa jopa jonkinasteisen identiteettikriisin.

Hiusten oheneminen on usein seurausta miestyyppisestä kaljuuntumisesta, mutta sitä voivat aiheuttaa myös monet muut tekijät, kuten sairaudet ja lääkitykset tai elämäntavat. Menneisyydessä miesten oli vain tyydyttävä osaansa, mutta nykyisin tieteelliset läpimurrot, innovatiivisesti suunnitellut hoitotuotteet ja modernit laitteet mahdollistavat hiustenkasvun edistämisen ja hiustenlähdön lopettamisen. Jos haluat löytää ratkaisun hiusten ohenemiseen, on olemassa monia tapoja tukea hiusten kasvua tehokkaasti.

Näillä vinkeillä elinvoimaa ohuille hiuksille

Kun haluat taistella hiusten ohenemista vastaan, voit ottaa nämä vinkit osaksi jokapäiväistä rutiiniasi.

Ruokavaliolla on väliä: Jos haluat terveet, paksut hiukset, niiden eteen on nähtävä hieman vaivaa. Jatkuva pizzan mässääminen ja sohvalla löhöily eivät ole tapoja tehostaa hiusten kasvua. Itse asiassa hiusten oheneminen voi jopa aiheutua epäterveellisestä ruokavaliosta ja elintavoista. Kun syöt tasapainoisesti, kokonaisterveys - mukaan lukien myös hiusten terveys - kohenee. Esimerkiksi raudanpuutteen aiheuttama anemia voi aiheuttaa hiustenlähtöä, koska se ehkäisee hapen pääsyä päänahan hiustuppiin. Ravintoaineiden riittävä saanti edistää myös hiusten hyvinvointia. Terveellisen ruokavalion suotuisaa vaikutusta voit tehostaa käyttämällä erityisesti hiustenlähdön hoitoon kehitettyjä tuotteita.

Ota käyttöön shampoo oheneville hiuksille: Ohuille hiuksille suunnatut shampoot voivat saada hiuksesi näyttämään paksummilta ja kiiltävämmiltä. Shampoohoito tarjoaa päänahalle ja hiustupille niiden tarvitsemia ravinteita. Ohuita hiuksia hoitavat shampoot sisältävät ravintoaineita, jotka tukevat hiustuppien terveyttä. Ne myös puhdistavat päänahasta ylimääräistä rasvaa, joka voi tukkia hiustuppia ja siten ehkäistä hiusten kasvua. Kokeile miehille suunnattua shampoota hiusten ohenemiseen, ja voit huomata hiusterveytesi paranevan.

Paikalliset hoitoaineet: Paikalliset, ulkoisesti käytettävät hoitoaineet voivat tehostaa hiustuppien verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ne hyödyntävät hiustenkasvua tehostavien yhdisteiden, hivenaineiden ja vitamiinien yhteisvaikutusta hiusten kasvun tukemiseen.

Lisäravinteet: Lisäravinteista voi myös olla hyötyä ohenevien hiusten hoitoon. Ne voivat olla pilleri- tai kapselimuotoisia. Niiden toiminta perustuu hiustuppien ravitsemiseen terveellisillä ainesosilla. Hiusten kasvua tukemaan tarkoitetut lisäravinteet toimivat sisäisesti korjaamalla terveiden hiusten perustaa eli terveitä hiustuppia. Lisäravinteista voi olla hyötyä erityisesti, jos sinulla on vaikeuksia saada ruokavaliostasi kaikki tarvitsemasi ravintoaineet.

Plastiikkakirurgia: Plastiikkakirurgia voi helpottaa joidenkin miesten hiustenlähtöongelmaa. Leikkauksessa poistetaan karvatuppia alueilta, joilla hiukset kasvavat terveesti, ja siirretään niitä alueilla, joilla hiusten oheneminen on ongelma. Plastiikkakirurgia on kuitenkin kallista ja siihen liittyy esimerkiksi päänahan tulehtumisen ja arpeutumisen riski.

Miksi hiukset ohenevat?

Hiusten ohenemisen taustalla voi olla lukuisia eri syitä, mutta yleisin on miestyyppinen kaljuuntuminen, joka tunnetaan myös lääketieteellisellä nimellä alopecia areata. Miestyypppinen kaljuuntuminen tapahtuu hitaasti - oireiden ensiesiintymisestä täydelliseen kaljuuntumiseen kuluu yleensä noin kaksi vuosikymmentä. Onneksi 20 vuotta on runsaasti aikaa oikeanlaisen hoitokeinon löytämiseen! Mitä aikaisemmin aloitat ohenevien hiusten hoidon, sitä enemmän siitä on hyötyä. Vaikka kärsisitkin miestyyppisestä kaljuuntumisesta, oikeanlaisten elämäntapojen ja hoitotuotteiden avulla voit taistella geeniperimääsi vastaan. Miestyyppisen kaljuuntumisen lisäksi myös monet muut syyt voivat aiheuttaa hiusten ohenemista:

Tupakointi - Tupakoinnilla ei ole terveydelle suotuisia vaikutuksia. Se vahingoittaa terveyttä, kukkaroa ja myös hiuslaatua. Tupakointi heikentää verenkiertoa, jolloin päänahka ei saa riittävän tehokkaasti happea, ja sen sisältämät toksiinit vahingoittavat hiussoluja. Tämä voi pahentaa hiusten ohenemista ja vaurioittaa hiuslaatua. Jos siis haluat ehkäistä hiusten ohenemista, lopeta tupakointi.

Lääkitykset - Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa hiusten ohenemista. Sekä reseptilääkkeet että vapaasti ostettavissa olevat lääkkeet voivat aiheuttaa sivuvaikutuksinaan kaljuja laikkuja tai hiusten ohenemista. Jos epäilet, että lääkityksesi voi aiheuttaa hiusten ohenemista, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Stressi - Moni ihminen on nykyään jatkuvasti stressaantunut. Jos et kykene hallitsemaan stressiä, hiuslaatusi voi kärsiä. Kokeile löytää sinulle sopiva tapa rentoutua, oli se sitten hieronta, lukeminen tai uusi liikuntaharrastus.

Sairaudet ja terveysvaivat - Monet sairaudet voivat aiheuttaa hiusten ohenemista. Miestyyppinen kaljuuntuminen ei itsessään ole sairaus, mutta hormonaaliset ongelmat, kuten kilpirauhasen toimintahäiriöt, autoimmuunisairaudet tai testosteronitasojen muutokset voivat saada hiusrajan vetäytymään. Myös väliaikaiset tulehdukset tai stressaavat tilanteet voivat aiheuttaa hiusten ohenemista.

Miten hoidan ohuita hiuksia?

Oikealla hoidolla voit hidastaa hiusten ohenemista ja jopa palauttaa niiden paksuutta. Jos et halua menettää enempää hiuksia, kokeile näitä keinoja.

Pienteholaserhoito (LLLT) - Pienteholaserhoito on mullistava tieteellinen tekniikka, joka stimuloi solujen toimintaa ja tehostaa verenkiertoa karvatuppiin, mikä puolestaan auttaa päänahan soluja saamaan tarvitsevansa ravintoaineet. Helpoin tapa hyödyntää pienteholaserhoitoa on laserkypärä. Laserkypärä asetetaan päähän, jolloin se stimuloi karvatuppia tehokkaalla ja turvallisella pienteholaserilla. Hoitotutkimusten mukaan LLLT-hoito voi tehostaa hiusten kasvua.

Käytä oikeanlaisia hoitotuotteita - On olemassa monia tuotteita, jotka voivat hillitä hiusten ohenemista ja tehostaa niiden kasvua. Monet hoitotuotteet ovat turvallisia ja luonnollisia, joten sinun ei tarvitse pelätä sivuvaikutuksia. Esimerkiksi hiusten kasvua tehostavat shampoot ja hoitoaineet voivat tarjota helpotuksen hiusten ohenemiseen.

Vältä hiusten kovakouraista hoitoa - Hiustenkuivaajat ja muotoilutuotteet voivat kuivattaa ja vaurioittaa hiuksia. Käytä hyvälaatuista kosteuttavaa shampoota, joka on erityisesti suunniteltu ohenevien hiusten hoitoon. Käytä pesun jälkeen hoitoainetta, joka ehkäisee hiusten takkuuntumista, sillä takkuisten hiusten käsittely johtaa kaksihaaraisten hiusten syntyyn ja hiusten vaurioitumiseen. Pyyhekuivaa hiukset ja vältä hiustenkuivaajien käyttöä - kiireessä käytä matalan lämmön asetusta.

Miehet, jotka kärsivät hiusten ohenemisesta, ottavat asian usein raskaasti. Ei ole kuitenkaan syytä vaipua epätoivoon, sillä on olemassa monia käteviä tuotteita, jotka on erityisesti kehitetty ohenevien hiusten tehokkaaseen hoitoon. Myös elämäntavoilla voi olla vaikutusta asiaan. Jos hiusten oheneminen huolestuttaa, voit ottaa askeleita ongelman hoitoon jo tänään!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa