Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Nourkrin for Woman Kapselit hiustenlähtöön naisille

Tuotemerkki Nourkrin®

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Palkittu ja helppokäyttöinen ratkaisu ylläpitämään paksummat ja terveemmät hiukset. Naisten hiustenlähtö ei ole miellyttävää ja se voi usein heikentää itseluottamusta sekä ulkonäköä. Naisille kehitetty Nourkrin hoitaa naisten hiustenlähdön merkkejä ainutlaatuisella merestä saatavalla Marilex-uutteellaan.

  • Ylläpitää menetettyjä ravinteita hiusjuuren tasolla
  • Ainutlaatuinen resepti sopii kaikille naisille
  • Hyödyntää FDA-hyväksyttyä Marilex-ainesosaa kussakin tabletissa
  • Kehitetty yli 20 vuoden tutkimustyön tuloksena
  • Täydellinen pitkäaikaisratkaisu naisten hiustenlähdön hoitoon
  • Tuloksia jo 3 kuukaudessa

20 vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen Nourkrin lanseerattiin menestyksekkäästi ainoana tarkoituksenaan voittaa naisten hiustenlähtö. Tämä luonnollinen ja helposti nieltävä lisäravinne ei aiheuta ikäviä haittavaikutuksia ja on lisäksi ollut naisten ykkösvaihtoehto ympäri maailman.

Lue lisää

Mikä on naisille tarkoitettu Nourkrin?

Ainutlaatuinen hiuksille tarkoitettu lisäravinne, joka tabletin muodossa ylläpitää terveempää ja kattavampaa hiustenkasvua. Se on kehitetty erityisesti naisille, ja se tarjoaa monia elintärkeitä ainesosia, jotka yleensä iän myötä häviävät hiusten juurista. Useimmiten hiustenlähtö alkaa hiusten juuritasolta. Monet naiset huomaavat, että ikääntyessään hiusten juuret hidastuvat ja lopulta lopettavat terveen hiusten tuottamisen. Ottamalla Nourkrin ravintolisiä saatat pian huomat hiusten harvenemisen ensimmäisten merkkien häviävän ja hiusten putoilemisen vähenevän.

Tämä palkittu tuote sisältää todistettuja ainesosia, jotka toimivat naisen kehon kanssa tuottaen välttämättömiä ravinteita hiusten juuriin. Yksi Nourkrinin tärkeimmistä ainesosista on ”Marilex”, joka on kliinisesti tutkittu ja FDA-hyväksytty merestä johdettu uute. Toisin kuin muut tavalliset multivitamiinit, tämä on tieteellisesti todistettu trikologinen tuote.

Mikä on Marilex?

Se on merestä johdettu uute ja Nourkrinin tärkein ainesosa. Koska se on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, terveysviranomaisten, kuten FDA:n ja Euroopan elintarviketurvallisuusviraton, on ollut helppo hyväksyä se. Yhdistämällä moniin muihin laadukkaisiin ainesosiin, se auttaa normalisoimaan hiustenkasvua.

Milloin voin odottaa tuloksia?

Yleisesti ottaen, sinun tulisi nähdä tuloksia noin kolmen kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta. On kuitenkin muistettava, että kyseessä on luonnollinen tuote, joten tulokset voivat vaihdella käyttäjästä toiseen. On normaalia, että käyttävät voivat nähdä tuloksia jo ennen kolmea kuukautta. On tärkeää jatkaa Nourkrinin käyttöä, jos haluat säilyttää saamasi tulokset.

Mitä palkintoja se on voittanut?

Mitä ammattilaiset sanovat Nourkrinista?

"Monet asiakkaani ovat huolissaan hiustenlähdöstä, johtui se sitten stressistä, hormonaalisista muutoksista, kuten raskaudesta, tai vain ikääntymisestä. Syystä riippumatta, on mukavaa auttaa heitä kertomalla Nourkrinin hyödyistä. Nourkrin on paras kohtaamani ravintolisä hiuksille."
- Jo Hansford, MBE, Iso-Britannian johtava hiusmuotoilija
"Tyypilliset hiustenlähdön hoidot perustuvat auttamaan ihmisiä hallitsemaan elämäänsä vähemmällä stressillä ja paremmalla ruokavaliolla, mikä tukee hiusten kasvua, mutta sen rinnalla Nourkrin on erinomainen lisä mille tahansa hiustenlähdön hoidoille, sillä se on luonnollinen ravintolisä, jonka on tieteellisesti todistettu vähentävän hiustenlähtöä, hiusten harvenemista ja edistävän olemassa olevien hiusten kasvua."
- Dr. Wendy Denning, Harley Street GP
"Se mistä pidän Nourkinissa on, että sen kaikki ainee ovat luonnollisia antaen ihmisille vaihtoehdon, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Mielestäni Nourkrin on todella auttanut parantamaan niitä tuloksia, mitä minä saan aikaan Trichology-keskuksissa. Perustuen havaintoihini, jotka sain 100 naispotilaalle tehdyistä kliinisistä tutkimuksista, jotka todistivat sen tehon."
- Dr. David H. Kingsley, FT Hiustenlähtö Tutkimus
"Hiustenlähtö on yksi niistä asioista, jotka on niin leimattu, että emme puhu siitä ja meillä on tapana kärsiä yksin hiljaisuudessa. Olen aina suositellut Nourkrinia niille, jotka eivät tiedä kenen puoleen kääntyä kun kohtaavat tämän ongelman. Olen käyttäjä Nourkrina itse, ja saanut hyviä tuloksia tuotteen kanssa."
- Corinne Sweet, Psykologi

Sopiiko se minulle?

Jokainen nainen, joka kärsii hiusten ohenemisesta ja hiustenlähdöstä, Nourkrin voi olla sopiva ratkaisu. Valitettavasti, jos olet jo kaljuuntunut hiustenlähdön seurauksesta, tämä tuote ei ole sinulle. Tämä johtuu siitä, että kaljun ihmisen karvatuppi on kuollut eikä sitä voi houkutella takaisin eloon. On tärkeää muistaa, että Nourkrin kohdistuu vain pään hiuksiin ei muuhun karvoitukseen.

Miten käytän Nourkrin ravintolisiä?

Yksinkertaisesti ota yksi tabletti kahdesti päivässä aterian jälkeen ja runsaan veden kera. On suositeltavaa ottaa yksi tabletti aamulla ja yksi illalla. Jatka tätä vähintään 6 kuukautta, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin.

Mitä ainesosia se sisältää?

Marilex (uutettu proteiini merellistä kalasta), acerola kirsikka uute (malpighia punicifolia), piidioksidi, korte uute (Peltokorte), D-biotiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), stabilointiaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosaa; magnesiumstearaatti), kiillotusaineet (rasvahapot, glyseroli).

Onko tuottella haittavaikutuksia?

Kukkaan käyttäjistä ei ole havainnut mitään haittavaikutuksia Nourkrinin käytöstä koko 20 vuotena, kun sitä on ollut saatavilla. On kuitenkin suositeltavaa, että tarkistat kaikki ainesosat ennen käyttöä ja varmistat, että et ole allerginen millekään niistä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen kalalle tai äyriäisille, sillä Marilex on merestä johdettu uute. Tämä tuote on gluteiiniton, joten se sopii keliaakikoille. Sinun ei pitäisi huomata mitään kutinaa, hilseilyä ihon kuivumista tai kuumotusta.

Kuinka tilaan oman Nourkrin pakkaukseni?

Tämä lisäravinne on auttanut tuhansia naisia ympäri maailman voittamaan hiustenlähtönsä ja pian sinä voi olla yksi heistä. Lisää vain tuote ostoskoriisi ja aloita ostoksesi jo tänään. Voit myös saada selvää säästöä tilaamalla taloudellisia multipakkauksiamme.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Kiito nopeasta toimituksesta ja hyvästä tuotteesta
  • * Nopea ottaa ja vaikutus oli parempi kuin osasin toivoa. Ostan varmasti uudelleenkin
  • * Olen juuri saanut tuotteen, joten en voi vielä sanoa toimiiko se. Odotukseni ovat korkealla sillä olen kuullut ja lukenut tästä tuotteesta paljon positiivista palautetta eri paikoista
  • * Olen yrittänyt erilaisia shampoita ja hoitoaineita mutta hiukseni eivä tole paksuuntuneet. Ostin tätä noin 2-3 kuukautta sitten ja voin todella nähdä parannusta hiusteni määrässä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi