ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Nivussilsa

Aiheuttaako kutiava haaroväli ongelmia silloin, kun olet julkisilla paikoilla? Tunnet sekoavasi, kun tahtoisit lievittää kutinaa raapimalla, mutta se ei tunnu hyvältä idealta kollegoiden kanssa kahvitellessa. Kutittava nivussilsa on todella inhottava ja kiusallinen vaiva, ja jos olet sen kerran kokenut, et kokemusta hevillä unohda. Nivussilsa on enimmäkseen miehiä vaivaava sieni-infektio, jota esiintyy nivusten alueella. Myös naiset voivat kärsiä nivussilsasta erityisesti emättimessä, mutta myös ulkosynnyttimien alueella. Bakteeri-infektioita aiheuttavat usein hikoilu, tai liiallinen hautuminen. Hengittävät vaatteet ja hygieniasta huolehtiminen auttavat ehkäisemään silsaa.

Nivussilsatuotteet pyrkivät lievittämään ankaraa kutinaa, ja usein niistä löytyy myös antibakteerisia ominaisuuksia. Jos kärsit tästä ikävästä vaivasta, tai tahdot ennaltaehkäistä nivussilsaa esimerkiksi tiukan treeniohjelman aikana, valitse valikoimastamme tarpeisiisi sopiva voide tai öljy!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kutittava nivussilsa voi olla ikävä vaiva, se voi aiheuttaa erittäin epämiellyttävää tunnetta nivusalueelle. Nivussilsa on on nivusten alueella esiintyvä sieni infektio. Sitä esiintyy yleensä miehillä, mutta sitä voi esiintyä myös naisten intiimialueella. Naisilla sieni infektio on yleinen emättimessä, mutta nivus rajan silsasieni voi esiintyä ulkosynnyttimissä ja peppuvaossa. Oireita varten on kehitetty monia tuotteita, jotka pyrkivät lieventämään oireita. Tarjolla on muun muassa erilaisia voiteita, saippuoita ja spray tuotteita. Erilaisilla tuotteilla saatat mahdollisesti päästä päivittäisestä vaivasta eteenpäin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.