Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Avent Niplette™ Sisäänpäin Vetäytyneille Nänneille

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Philips Avent Niplette™ on pysyvä, kivuton ja huomaamaton ratkaisu sissänpäin kääntyneiden ja matalien nännien hoitoon. Hellevaraisen imun avulla voit saavuttaa terhakkaat nännit, jatkuvan käytön myötä nännit palautuvat muutamassa viikossa pystyasentoon. Erittäin kätevä esimerkiksi imetyksen aikana!

 • Kliinisesti todistettu teho, pysyvät tulokset
 • Hellävarainen ja tehokas
 • Mukavaa ja helppo käyttää
 • Auttaa imetyksen onnistumiseen
 • Huoleton vaihtoehto, joka tarjoaa tuloksia nopeasti
 • Sopii sekä miehille että naisille
 • Kivuton vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille

Avent Niplette™ auttaa korjaamaan litteät tai matalat nännit pysyvästi. Tuote sopii säännölliseen käyttöön ja voi tuoda pysyviä tuloksia. Avent Nipletten hellävarainen imutekniikka vetää nännejä ulospäin, ja sinä voit keskittyä tuloksista nauttimiseen onnellisena ja tyytyväisenä. Suositellaan erityisesti käytettäväksi ennen imetyksen alkua.

Lue lisää

Mitä Avent Niplette on?

Philips Avent Niplette on yksinkertainen, mutta tehokas ratkaisu sisäänvetäytyneille nänneille. Tuote sopii sekä naisille että miehille. Laitteen luonnollisuus tarkoittaa sitä, että voit saavuttaa väliaikaisia ja pysyviä tuloksia ilman kivuliaita kirurgisia toimenpiteitä. Sinun tarvitsee vain asettaa kuppi nännin päälle, ja hellävarainen imu auttaa vetämään ulos sisäänpäin kääntyneen nännin. Laite auttaa korjaamaan litteät nännit joko väliaikaisesti tai pysyvästi riippuen siitä, miten usein käytät laitetta.

Laitteesta voi olla erityisesti apua imettäville naisille. Vauvan on helpompi tarttua suurempaan ja erottuvampaan nänniin, ja imetys helpottuu. Litteiden ja sisäänpäinvetäytyneiden nännien korjaaminen voi myös lisätä kokemaasi seksuaalista mielihyvää.

Miten laite toimii?

Avent Niplette on helppokäyttöinen, mutta tehokas ratkaisu sisäänvetäytyneille nänneille. Laite auttaa korjaamaan litteät nännit, ja se laajentaa ihokudostasi hellävaraisesti. Laitteen nänneihin kohdistama, imuvoima auttaa maitotiehyitä venymään, joka edelleen mahdollistaa niiden muodon muuttumisen ajan kuluessa.

Miten Avent Nipletteä käytetään?

Menetelmä on hyvin helppokäyttöinen ratkaisu sisäänvetäytyneille nänneille. Sinun tarvitsee vain asettaa hellävaraisesti pieni kuppi sisäänvetäytyneen nännisi päälle. Etsi tämän jälkeen kupin alapuolella oleva venttiili ja yhdistä se pieneen ruiskuun. Seuraavaksi voit aloittaa ilman poistamisen kupista, ja näin luoda asteittain vakuumin. Kun mielestäsi riittävästi ilmaa on poistunut, irrota ruisku kupista. Lopettaaksesi tuotteen käytön, kiinnitä ruisku uudelleen kupin venttiilin ja päästä kuppeihin ilmaa.

Avent Niplette on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti jopa kahdeksan tuntia. Helppokäyttöisyyden ja huomaamattomuuden takaamiseksi tuotteen mukana tulee kuppien peittämiseen tarkoitetut pehmusteet. Näin voit pitää laitetta vaatteiden alla kenenkään huomaamatta. Avent Nipletten on todettu olevan paitsi luonnollinen, myös helppokäyttöinen ja huomaamaton ratkaisu sisäänvetäytyneiden nännien korjaamiseen.

Milloin tulokset näkyvät?

Saavutat pysyviä tuloksia kolmessa kuukaudessa, kun käytät laitetta 8 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa. Tulokset riippuvat myös nännien sisäänvetäytyneisyyden asteesta, laitteen käyttöajasta ja lihaskudoksen kunnosta.


Turvallinen käyttää

Käyttäessäsi Avent Nipletteä saatat huomata kupissa hieman vuotoa, jos käytät laitetta pitkän aikaa. Tämä pieni vuoto on melko normaalia. Jos vuoto on väriltään ruskeaa tai veristä, lopeta kuitenkin laitteen käyttö välittömästi ja ota yhteys lääkäriisi. Tällaista tapausta lukuun ottamatta laitteella ei ole vakavia sivuvaikutuksia.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (88.89% pohjautuen 9 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Hyvä tuote. Mieheni piti tuloksista erityisesti.
 • * Nopea toimitus. Tuote oli hyvässä kunnossa. Nyt testailemaan.
 • * Tämä tosiaan tekee sen minkä lupaa. Olen vasta 18 ja itsetuntoni on todella kärsinyt rumien nännieni vuoksi. Kaverini mainitsi tästä (hänellä toimi myös) ja päätin ostaa. En kadu! Paras ostos aikoihoihin!!!!!!!!!
 • * Täytyy myöntää, että vähän olin skeptinen kun laitteen käteeni sain. Vaikuttaa niin hepposelta, että mietin jopa palauttamista. Onneksi kuitenkin kokeilin. Ulkonäkö voi todella pettää ;)
 • * philipsin tuote. ei se ihan huono voi olla
 • * toimii myös miehille
 • * Tämä loistava tuote tuo tuloksia 1-2 viikon käytön jälkeen. Ja vaikutus näyttää olevan pysyvä. Tai voihan tätä käyttää uudestaan, jos tarve vaatii. Vielä ei ole ollut tarvetta...
 • * Olen aina vihannut siisäänpäin kääntyneitä nännejäni. Mielestäni ne ovat erittäin epämiellyttävän näköiset. Niplette laitetta oli todella helppo käyttää, ja olen myös ollut tyytyväinen tuloksiin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi