Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Nexus

Rajaa hakua

Nexus on saavuttanut maineen kansainvälisesti tunnettuna ja innovatiivsena aikuisten tuotteiden valmistajana, sopien sekä miehille että naisille. Heidän tuotevalikoima keskittyy vahvasti muotoiluun ja laatuun, tarjoten vastauksia miesten ylellisten lelujen kasvavaan kysyntään.
Nexus on saavuttanut maineen kansainvälisesti tunnettuna ja innovatiivsena aikuisten tuotteiden valmistajana, sopien sekä miehille että naisille. Heidän tuotevalikoima keskittyy vahvasti muotoiluun ja laatuun, tarjoten vastauksia miesten ylellisten lelujen kasvavaan kysyntään.

Nexus suunnittelufilosofia

Vuonna 2005 perustettu Nexus on brittiläinen seksuaaliterveyden tuotemerkki, jonka menestys piilee sen omistautuneessa ja innovatiivisessa joukossa insinöörejä ja suunnittelijoita. Nexuksen toiminta alkoi perustajien huomattua, että naisten seksuaaliset lelujen valikoima on yltäkylläinen verrattuna miesten valikoimaan. Tavoitteeksi nousi kehittää miehille suunattuja tuotteita, sillä markkinoilla oleva tuotevalikoima oli selvästi puutteellinen. Näinpä Nexus ryhtyi suunnittelemaan ja tuottamaan laadukkaita välilihan ja eturauhasen hierojia erityisesti miehille. Nopeasti ne osoittautuivat jättimenestykseksi ja nyt niitä myydän maailmanlaajuisesti.

Jokainen Nexuksen valikoimaan kuuluva tuote tarjoaa jotain uutta, tavoitteena on kehittää tuotteita aina entistä parempia ja tarjota miehille uusia ulottuvuuksia seksuaaliseen nautintoon. Nexuksen laaja valikoima sisältää sekä väriseviä , että värinättömiä lääketieteellisestä silikonista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja leluja- juuri sinun iloksesi!

Miksi suunnitella tuotevalikoima myös miehille?

Miehille eturauhasen kiihottaminen voi tuoda erilaisen orgasmin ja parantaa eturauhasen terveyttä. Eturauhasen kiihottaminen on kuitenkin itse verrattaen vaikeaa, tätä ongelmaa Nexuksen tuotteet pyrkii ratkaisemaan. Terve eturauhanen on miehen terveyden kannalta elintärkeää. Miehet voivat kärsiä seuraavista eturauhasongelmista, joiden oireet voivat olla hyvin samanlaiset:

  • Eturauhastulehdus eli prostaatti (rauhoittuu usein rauhasen hieronnalla)
  • Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu eli prostatahyperplasia
  • Eturauhasen syöpä

Koska oireet voivat olla hyvin samankaltaisia on hyvä käydä juttelemasta vaivasta lääkärin kanssa ja diagnisoida vaiva oikein. Hoitokeinot vaihtelevat oireiden ja taudin mukaan.

Eturauhanen voi hyvin, kun siemensyäksyt ovat säännöllisiä. Myös eturauhasen hieronta auttaa jos ongelmanan on prostaatti tai hyvälaatuinen liikakasvu. Eturauhasta voi stimuloida käsin tai eturauhaskiihottimen avulla. Nexus laitteiden kanssa eturauhasen stimulointi on helppoa ja voit keskittyä stimuloimaan myös penistä.

Suosittelemme, että konsultoit lääkäriä jos kärsit eturauhasvaivoista. Itsehoito on usein mahdollista ja siihen Nexus tarjoaa laadukkaita tuotteita.

On erittäin tärkeää huomata ettei eturauhasen hierontaa suositella, jos kyseessä on eturauhasen syöpä! Kaikissa muissa tapauksissa eturauhasen hieronta voi kohentaa terveyttä.

Nexus tuotevalikoima

Päähuomio on Nexus-valikoimasta keskittyy miehiin, mutta tämä ei tarkoita sitä, että naiset eivät voisi nauttia myös Nexuksen tarjonnasta. Nexuksen tuotevalikoimaan kuuluu tuotteita, joita voivat käyttää molemmat, kuten Anal Starter Kit, joka on tarkoitettu hyväilemään peräaukkoaa. Anaaliseksistä on tulossa yhä suositumpaa ja hyväksyttävämpää, Nexuksen tuotteiden avulla anaaliseksiin on helppo tutustua. Peräaukon stimulointi voi olla yhtä nautinnollista kuin mikä tahansa seksuaalinen toiminta molemmille sukupuolille. Miesten eturauhasta kutsutaankin usein miehen "G pisteeksi" ja tätä Nexus haluaa stimuloida tuotteillaan.

Nexus Vibro on parhaiten myyvä eturauhaskiihotin. Taattua nautintoa 6 eri värinävaihtoehtoa.

Nexus Anal Starter Kit sisältää kolme erikokoista anaalitappia. Näiden kanssa peräaukon stimulointiin on kiva tutustua.

Nexus Revo 2 on ladattava eturauhaskiihotin ja se tarjoaa kuusi eri värinävaihtoehtoa.

Nexuksen huima suosio osoitti, että markkinoilla oli aukko miesten seksilelujen tarjonnassa. Hyvällä suunnittelulla Nexus osasi vastata tähän kysyntään. Huiman suosion myötä Nexus alkoi tarjota myös naiislle omia tuotteita. Nexus Femme Bisous on erittäin laadukas pupuvibraattori naisille, se hieroo samalla emätintä ja klitorista- antaean uskomattoman orgasmin.

Nexus on omistautunut tuottamaan laadukkaita ja toimivia aikuisten leluja, jotka valmistetaan ylellisistä materiaaleista ja takaavat tuloksia kerta toisensa jälkeen. Yhtiö arvostaa terveen seksielämän merkitystä ja kiinnittää huomiota koko valikoimaansa taaten optimaalisen nautinnon käyttäjilleen. Intohimon ja kokemuksen seurauksena Nexus pystyy pysymään alansa kilpailun kärjessä. Alla näet yhteenvedon Nexuksen tärkeimmistä tuotteista miehille.

photo sextoy nexus noir photo masseur prostatique nexus glide photo masseur prostatique nexus vibro nexus sextoy masseur prostatique revo
Nexus Neo Nexus Glide Nexus Vibro Nexus Revo 2
Koko pituus 13,5 cm 11,5 cm 11,5 cm 14,5 cm
Varren max. paksuus 3,5 cm 3 cm 3,2 cm 3,1 cm
Materiaali 100% silikoni / ABS 100% silikoni / ABS 100% silikoni / ABS 100% silikoni / ABS
Moottori X X 5 stimulaatio-ohjelmaa 6 stimulaatio-ohjelmaa
Lataus X X Vaihdettava paristo Magneettinen laturi
Hiljainen moottori X X Kyllä Kyllä
Rotaatiovoimakkuutta X X 1 rotaatiovoimakkuus 2 rotaatiovoimakkuutta
Hinta Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi