Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Nexus ™ Femme Bisous Pupuvibraattori

Tuotemerkki Leading Edge Health

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Nexus Bisous on naisille suunniteltu G piste pupuvibraattori, joka stimuloi juuri oikeasta kohdista ja tuottaa takuuvarmaa nautintoa. Saavuta huikea orgasmi tällä laadukkaalla vibraattorilla. Vibrasta voi valita 12 eri värinäohjelmaa, joten löydät juuri sinulle sopivan nopeuden ja rytmin. Valittavan on kaksi nopeutta ja kuusi eri värinäohjelmaa. Tämän vibran avulla pääset huipulle aivan uudella tavallla.

 • Erittäin laadukas vibraattori
 • 2 eri nopeutta
 • 6 erilaista värinäohjelmaa stimuloida klitorista
 • Nopea ja helppo ladata USB-laturin avulla
 • Litiumakun kesto 2-4 tuntia
 • 12 erilaista nopeus- ja värinäyhdistelmää
 • Roisketiivis
 • 1 vuoden valmistajan takuu
Valmistettu laadukkaasta silikonista ja ABS muovista. Laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän ihokontaktin ja stimuloinnin klitorikselle. Lue lisää

Nexus Bisous tulpavibraattori

Yhdistelmä eli rabbitt-vibraattori hyväilee sinua koko vartensa pituudelta ihanin pyörivin liikkein sekä G-pistettäsi kahdella eri nopeudella. Klitoristasi Bisous hyväilee pehmeästi kuudella eri värinäohjelmallaan. Bisous vibraattori on muotoiltu osumaan juuri oikeisiin paikkoihin.

Miten pidän pupuvibraattorista huolta

Nexus Bisous tuplavibraattori on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Voit käytää puhdistamiseen intiimipyyhkeitä, seksilelujen puhdistusainetta tai märkää pyyhettä. Suosittelemme että käytätä puhdistamiseen seksilelujen puhdistusainetta. Älä kuitenkaan koskaan käytä alkoholia tai asetonia seksilelujen puhdistamiseen.

Millaista liukuvoidetta voin käyttää vibraattorin kanssa?

Suosittelemme että käytät vibraattorin kanssa sille soveltuvaa liukuvoidetta. Vesi- tai öljypohjainen liukuvoide ei vahingoita tätä vibraattoria, emme suosittele silikonipohjaista liukuvoidetta tälle vibraattorille.

Vibraattorin lataaminen

Tämän akkukäyttöisen vibraattorin lataaminen ei vosi olla helpompaa. Vibraattori kaipaa latausta kun sen punainen merkkivalo alkaa vilkkua. Lataus onnistuu usb-kaapelin avulla, voit käyttää lataamiseen mitä tahansa USB-laturia. Yhdistä USB-kaapeli vibraattoriin ja kaapelin toinen pää USB-laturiin. Kytke laturi seinään. Punainen merkkivalo syttyy kun lataus alkaa, lataus on valmis kun valkoinen merkkivalo syttyy.

Mitä pakkaus sisältää

 • 1x Nexus Bisous pupuvibraattori
 • 1x USB- kaapeli
 • 1x Ohjekirja
 • 1x Säilytyspussi

Miten voin tilata Nexus Bisous vibraattorin

Voit tilata VigRX Nexus Bisous vibraattorin ShytoBuy.fi verkkokaupasta lisäämällä tuotteen ostoskoriisi. Tuote toimitetaan sinulle huomaamottasti ja nopeasti valitsemaasi toimitustapaa käyttäen. Tervetuloa ostoksille!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Mietin pitkään tupla vibraattorin ostoa, tutkin eri vaihtoehtoja ja tämä oli saanut todella hyviä arvioita. Perinteiseen vibraan verrattuna klitorista hierova lisäsarvi on todella järisyttävä lisä. Tuottaa aivan uskomattoman nautinnon.
 • * Kiva pupuvibra! Tuntuu melkein samalta kuin oikea vehje. Koko on myös sopiva ja materiaali tuntuu kivalle.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi