• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Carbonated Bubble

Poreileva savinaamio kasvoille
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Tämä poreileva savinaamio kasvoille on huippu uutuus Neutriherbsiltä, se raikastaa kasvoja kerta heitolla. Poreileva naamio on hauska käyttää, se puhdistaa ja samalla ravitsee ihoa.

Poreileva kasvonaamio auttaa sinua pääsemään eroon epäpuhtaasta ihosta. Neutriherbsin Bubble Clay Mask - kasvonaamio on täydellinen ohjus rasvaista ihoa vastaan. Se soveltuu erittäin hyvin akne iholle ja mustapäille. Tämä savi pohjainen kasvonaamio antaa iholle uutta elinvoimaa ja saa ihosi voimaan paremmin.

 • Poreileva naamio hieroo hellästi ihoasi
 • Syväpuhdistava vaikutust aAuttaa pääsemään eroon öljystä ja liasta ihohuokosissa
 • Soveltuu erityisesti akne herkälle iholle ja mustapäille
 • Auttaa tasapainottamaan talin tuotantoa
 • Sisältää Aloe Veraa ja taikapähkinäuutetta, joka auttaa estämään ihon tulehduksia
 • Huomattavasti turvallisempi ja hellävaraisempi kuin perinteinenihohuokosten puhdistaminen
 • Turvallinen ja hauska käyttää

Kasvonaamio hyödyntää suositun savinaamion puhdistavaa vaikutusta, se puhdistaa ihohuokoset syvältä ja auttaa kuljettamaan öljyn ja lian pois nopeasti. Ihosi tuntuu pehmeämmältä ja puhtaammalta. Poreileva naamio saa ihohuokoset avautumaan ja ihosi saa raikastavan annoksen happea.

Poreileva savinaamio kasvoille - se uudenlainen kasvonaamio

Poreilevat kasvonaamiot ovat uusi trendikäs tuote kauneudenhoidossa. Koska ne ovat hauskoja on niistä tullut trendikkäitä ja erilaiset tuotteita tulee markkinoille joka päivä. Tämä kasvonaamio ei ainoastaan puhdista ja ravitse ihoa, sen käyttäminen on erittäin hauskaa. Pienet kuplat auttavat ihoa puhdistumaan öljystä ja epäpuhtauksista. Luonnollinen savinaamio auttaa ihoasi näyttämään entistä nuoremmalta.

Miten savinaamio toimii?

Poreileva savinaamio vaikuttaa kahdella tavalla: se puhdistaa öljyistä ja rasvaista ihoa. Luonnollinen savi on ihon puhdistamiseen erittäin toimiva vaihtoehto ja voit saavuttaa raikkaamman ja puhtaamman ihon helposti. Kasvonaamion toinen puoli on todella virkistävä kokemus. Hiilihapotetut kuplat hierovat hellästi ihohuokosia ja se saa savinaamion vaahtoamaan ja kuplimaan. Hiilihapotus auttaa kasvoja saamaan lisää happea, jolla on todettu olevan anti-aging ominaisuuksia.

Miten käytän poreilevaa savinaamiota

Neutriherbsin poreilevan kasvonaamion käyttäminen ei voisi olla helpompaa. Seuraa näitä ohjeita kun käytät naamiota:

 1. Pese kasvot ennen naamion käyttöä. Levitä naamio kasvoillesi tasaisesti. Vältä naamion levittämistä liian lähelle silmiä, huulia ja hengitysteitä.
 2. Odota 5-10 minuuttia, naamio alkaa vaahdota ja kuplia. Aika voi vaihdella yksilöllisesti.
 3. Noin kymmenen minuutin kuluttua voit poistaa naamion käsin tai apuvälineen avulla. Huuhdo kasvot huollellisesti lämpimällä vedellä.

Aktiiviset ainesosat

Tämä poreileva kasvonaamio on luonnollisen tehokas sen tehokkaiden ainesosien ansiosta. Alla näet naamion aktiiviset ainesosat:

Vulkaaninen savi: Vulkaaninen savi on tehokeino ihon syväpuhdistukeen, sillä se auttaa imemään epäpuhtaudet pois iholta. Se auttaa myös puhdistamaan ihon ylimäääräisestä öljystä, vähentämään ihon kiiltoa, rauhoittamaan ihoa ja antamaan iholle uutta pehmeyttä
Bentoniitti: Bentoniitti imee tunnetusti savea ja se poistaa myös epäpuhtauksia iholta, estäen näin ihohuokosten tukkeutumisen. Näinollen tuote on ei-komedogeeninen ja ei siis tuki ihohuokosia. Bentoniitia käytetään usein rasvaisen ihon kasvonaamioissa.
Hiilihapotetut kuplat: Mahdollistaa tämän kasvonaamion mahtavan poreilun ja ne tarjoaa myös oivallista täsmähierontaa ihohuokosille. Auttaen näin nostamaan öljyä ja likaa pois ihohuokosista. Nämä ainesosat saavat myös kasvonaamion ihanan poreilun ja vaahtoamisen.
Hyaluronihappo: Hyaluronihappo on ihon tehokosteuttaja, joka antaa iholle täysin uutta elinvoimaa ja kosteutta. Se auttaa siloittamaan tehokkaasti myös ryppyjä tasoittamalla ihon pintaa.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.