Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Blackhead Removal Peel-off naamio 60ml Peel-off naamio | Naamio mustapäiden poistamiseen

Neutriherbs

17.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Neutriherbs Blackhead peel off naamio on vallankumouksellinen uusi ihonhoitotuote. Black mask kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset luonnollisella tavalla ja poistaa sitkeimmätkin tukokset, epäpuhtaudet ja ihon alle kertyneen rasvan.

Black mask naamio puhdistaa ihosi imutyhjennyksen avulla. Tämä metodi vetää sitkeimmätkin mustapäät ulos ihohuokosista ärsyttämättä ihoa, ja on siis hellävaraisempi vaihtoehto kuin tavalliset pinsetit tai syväpuhdistusaineet. Täydennä ihonhoitorutiiniasi tällä puhtaasti kasvipohjaisella, tehokkaalla sekä helppokäyttöisellä naamiolla.

  • Sitkeiden mustapäiden ja valkopäiden poisto
  • Kirkastaa ihoa, tekee ihosta kuulaan ja raikkaan tuntuisen
  • Syväpuhdistaa ihohuokoset
  • Sopii hyvin myös kaulan, rintakehän ja selän epäpuhtauksien hoitoon 

  • 100% luonnollinen kasvipohjainen resepti
  • Helppo levittää
  • Black Mask Kasconaamio sopii kaikille ihotyypeille

Tämä peel off-naamio sisältää luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ihoasi tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tärkein aktiivinen ainesosa on aktiivinen hiilipuuteri, jolla on monia puhdistavia ja parantavia vaikutuksia ihoon. Kaureuute ja Aloe Vera-uute puolestaan vaikuttavat ihoon rauhoittavasti. Kaikki Neutriherbs Black head-kasvonaamion ainesosat tukevat toisiaan muodostaen ylivoimaisen kokonaisuuden ihosi hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Maski
Koko: 60 ml

Peel off black mask kasvonaamio - Neutriherbs Blackhead Removal Mask

Black Mask kasvonaamio on vaihtoehto käsittelyille, jotka mustapäiden poiston ohessa saattavat vahingoittaa ihoa, kuten esimerkiksi voimakkaat kuorintavoiteet. Erityisen haitallista on mustapäiden puristelu käsin, sillä bakteerien joutuminen tukkeutuneeseen ihohuokoseen voi aiheuttaa voimakkaan tulehdusreaktion. Kovakouraisesta mustapäiden ja finnien käsittelystä voi seurata myös ihon arpeutumista, josta on vaikea päästä eroon. Black Mask kasvonaamio sopii sekä miehille että naisille. Se on edullinen ja luonnonmukainen keino epäpuhtaan ihon puhdistamiseksi. Lisäksi näet tulokset heti.

Neutriherbs Blackhead Removal Mask on luonnollinen ihoa ja ihohuokosia syväpuhdistava peel off-kasvonaamio. Sen luonnolliset ainesosat, kuten Hiilipuuteri, Kaurauute sekä Aloe Vera-uute tukevat toisiaan tarjoten vallankumouksellisen uuden kasvonaamion, joka tehoaa erityisesti mustapäiden poistamiseen. Tämä peel off-kasvonaamio myös ravitsee ja virkistää ihoasi kuorien kuolleita ihosoluja. Black mask-kasvonaamion käytön jälkeen ihosi tuntuu kimmoisalta ja sileältä naamion sisältämien kasviuutteiden ja vitamiinien ansiosta.

Miten Neutriherbs Blackhead Removal Mask toimii?

Tämä vallankumouksellinen uusi peel off-kasvonaamio poistaa mustapäät ja muut epäpuhtaudet hyvin yksinkertaisen mutta tehokkaan tekniikan avulla. Iho tulee ensin puhdistaa lämpimällä vedellä, jotta ihohuokoset aukeavat ja niihin kertynyt tali ja öljy irtoavat helpommin. Tämän jälkeen kasvonaamio asetetaan koko kasvojen alueelle ja taputellaan tasaiseksi. 20 minuutin kuluessa kasvonaamio kuivuu ja imeytyy syvälle ihohuokosiin. Maskin ja ihon välille syntyy pieni imuefekti, joka imee ihohuokosista epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut ja mustapäät. Samalla luonnolliset kasviuutteet ja vitamiinit virkistävät ja nuorentavat ihoasi.

Blackhead Black Mask kasvonaamion käyttöohje

Tuote sopii käytettäväksi 3-4 kertaa kuukaudessa. Haastavimmat ihoalueet voit käsitellä paikallisesti useamminkin.

Vinkki: Tuote imeytyy tehokkaammin iholle jos ihohuokoset ovat lämmön seurauksena hieman auenneet. Black Mask kasvonaamio on ihanteellinen käytettynä esimerkiksi saunan jälkeen.

Puhdista kasvot lämpimällä vedellä.
Levitä sopiva määrä kasvonaamiota toivotulle alueelle.
Jätä maski kasvoille 15-25 minuutin ajaksi kunnes se on kuivunut. Kuori kasvonaamio alhaalta ylöspäin.
Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Levitä kasvoille kasvovettä edistämään ihohuokosten toimintaa.

Blackhead Black Mask kasvonaamion ainesosat

Neutriherbs Blackhead Removal Mask sisältää vain luonnollisia ainesosia. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä materiaaleja.

Aktiivihiili
Aktiivihiili imee tehokkaasti epäpuhtauksia ihohuokosista. Se myös auttaa kontrolloimaan ihon rasvoittumista peel off-kasvonaamion poistamisen jälkeen. Tämä voi helpottaa mustapäiden lisäksi myös aknen oireita. Aktiivihiili saa ihon tuntumaan kirkkaammalta ja silkkisemmältä.
Kaurauute
Kaurauute läpäisee ihon tehokkaasti ja kostuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Kaurauute estää MMP-1-kollagenaasin tuotantoa, jolloin suurempi määrä kollageenia jää vaikuttamaan ihoon ja parantamaan sen rakennetta ja kimmoisuutta. Kaurauute myös silottaa ihoa ja vähentää sen rosoisuutta.
Aloe Vera-uute
Aloe vera tunnetaan monista terveydelle edullisista vaikutuksistaan. Black mask-kasvonaamiossa se kostuttaa ja virkistää ihoa poistamalla kuolleita ihosoluja orvaskedestä. Aloe Vera-uute yhdessä aktiivihiilen kanssa saa ihon tuntumaan sileältä ja tasaiselta.

Ainesosat: Vesi, glyseriini, Avena Sativa (kaura)-Peptidi, Rosmarinus Officinalis (rosmariinin) lehtiöljy, Pantoteenihappo (B5-vitamiini), Calen- dula Officinalis-kukkauute, Aloe Barbaden-sis-lehtiuute, Citrus Aurantifolia (Limen) kuoriuute, Citrus Grandis (greipin) siemenuute, Re-tinol (A1-vitamiini), Tocopheryl Acetate (E-vitamiiniasetaatti), Hiilimusta, Phenoxyetanoli, hajuste.

Usein kysyttyä Neutriherbs Blackhead Removal Mask kasvonaamiosta

Kuinka nopeasti näen tuotteen vaikutukset?

Mustapäitä poistavalla peel off-kasvonaamiolla on näkyviä vaikutuksia heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ihon epäpuhtaudet ja mustapäät näkyvät kasvonaamion pinnassa, kun kuorit sen pois. Ihosi näyttää kirkkaammalta ja nuoremmalta.

Mikä on tehokkain tapa käyttää tuotetta?

Puhdista ihosi ensin lämpimällä vedellä, jotta ihohuokoset ovat avoinna. Pehmennä iho kuu-massa suihkussa tai kasvohöyryttimellä ennen kasvonaamion levittämistä. Anna kasvonaami-on kuivua iholle noin 20 minuutin ajan.

Onko tuotteella mahdollisia sivuvaikutuksia?

Kaikki peel off-kasvonaamion ainesosat ovat täysin luonnollisia. Jos tuotetta ei käytetä päivit-täin ja käyttöohjeita noudatetaan, sivuvaikutuksia ei pitäisi olla. Peel off-mustapäitä poistava kasvonaamio ei sovellu herkkäihoisille, koska ihon kuoriminen saattaa aina ärsyttää ihoa.

Voiko muiden ihonhoitotuotteiden samanaikainen käyttö parantaa vaikutuksia?

Koska Neutriherbs Blackhead Removal Mask on täysin luonnollinen tuote, sitä on turvallista käyttää muiden ihonhoitotuotteiden yhteydessä. Voit käyttää muita ihonhoitotuotteita ennen kasvonaamion käyttöä ja sen jälkeen. Ihohuokosia kiinteyttävä tuote tai huokosia pienentävä seerumi voivat olla erityisen tehokkaita yhdessä Neutriherbs Blackhead Removal Maskin kanssa käytettynä.

Miten usein voin käyttää Neutriherbs Blackhead Removal Maskia?

Valmistaja suosittelee että tuotetta käytetään vain 2-3 kertaa kuukaudessa ihotyypistä riippu-en. Mikäli ihosi on herkänpuoleinen, kaksi kertaa kuussa riittää. Normaali-ihoisille kolmesti kuussa on suositeltu enimmäismäärä.

Onko Neutriherbs Blackhead Removal Mask eläinystävällinen tuote?

Kyllä, tuotetta ei missään nimessä ole testattu eläimillä. Valmistajalla on GMPC-todistus (Good Manufacture Practice of Cosmetics), joka todistaa että se on vamistettu eläinystävällisin kei-noin.

Onko Neutriherbs Blackhead Removal Mask vegaaninen?

Kyllä, tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia jotka sopivat vegaaniseen elämäntapaan.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Syväpuhdisti ihon, kuten lupasi. Kiva ja riittoisa tuote!
  • * Ihan mahtava naamio. Toimi tosi hyvin ja on todella riittoisa. Iso peukku!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi