Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Native Remedies Candidate

Tuotemerkki Native Remedies

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Ruoansulatusongelmien hoidon ei tarvitse olla vaikeaa. Native Remedies Candidate on hiivasyndrooman hoitoon tarkoitettu luonnollinen tuote, joka auttaa ylläpitämään terveyttäsi. Candida on hiivasieni, jota tarvitaan pieniä määriä ruoansulatuksen avuksi. Hiivan liikakasvu saattaa kuitenkin aiheuttaa erilaisia ongelmia ja epämiellyttäviä tuntemuksia.

  • Auttaa kontrolloimaan hiivan liikatuotantoa
  • Vähentää sokerinhimoa
  • Tasapainottaa suoliston kasvustoa
  • Vähentää toistuvia hiivatulehduksia
  • Sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan kehon luonnolllisen tasapainon

Tämä luonnollinen tuote on kehitetty hiivasyndrooman hoitoon. Jos tunnet olosi väsyneeksi, himoitset sokeria tai jos sinulla on ihotulehduksia, ruoansulatusvaikeuksia, kynsisieni tai hiivatulehdus, tämä tuote saattaa olla ratkaisu sinulle.

Lue lisää

Mikä Candida on?

Candida on hiivasieni, jota esiintyy suussa ja suolistossa. Sen tehtävänä on auttaa ruoansulatusta ja edistää ravintoaineiden imeytymistä. Sen ylituotanto voi aiheuttaa suolenseinämän hajoamisen ja hiivan pääsyn verenkiertoon. Tämä itsessään voi aiheuttaa lukuisia ongelmia, esimerkiksi hiivasieni-infektioita, ruoansulatusongelmia sekä ihon ja kynsien tulehduksia. Kaikki nämä ovat epämukavia, noloja ja joissain tilanteissa jopa kivuliaita vaivoja.

Native Remedies Candidate on hiivasyndrooman hoitoon tarkoitettu tuote, jonka luonnolliset ainesosat auttavat vähentämään hiivan lisääntymistä. Nämä tehokkaat aineet voivat vähentää kaikenlaisia infektioita, esimerkiksi toistuvia hiivatulehduksia, joiden tiedetään vahingoittavan koko kehoa. Native Remedies Candidaten luonnollisuus tarkoittaa sitä, että sinä voit saada apua turvallisesti ja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Miten hiivan liikakasvu syntyy?

Tavallisesti terveet suolistobakteerit auttavat pitämään hiivan kasvun kurissa. Tämä luonnollinen bakteerikanta voi kuitenkin häiriintyä ja saatat tarvita Native Remedies Candidaten apua. Syitä bakteerien vähenemiselle saattavat olla esimerkiksi alkoholinkäyttö, stressi, antibiootit ja e-pillerit sekä hapatettujen tuotteiden runsas käyttö ruokavaliossa.

Miten tuote toimii?

Tuote on tarkoitettu hiivasyndrooman hoitoon. Tuotteen luonnolliset ainesosat auttavat vähentämään hiivan liikakasvua ja hiivasienitaudin syntyä. Hiivasienitaudilla tarkoitetaan hiivasienen aiheuttamaa infektiota, esimerkiksi suutulehdusta eli sammasta tai emättimen hiivasienitulehdusta. Pitkään käytettynä Candidate tasapainottaa suoliston kasvustoa. Candidaten ainesosat ovat tunnettuja kyvystään rauhoittaa suolistoa ja korjata hiivan liikakasvun aiheuttamia soluvaurioita säilyttäen kuitenkin kehon oman puolustuskyvyn. Native Remedies Candidate sisältää esimerkiksi Pau d'arco -puun kuorta, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka tasapainottaa suoliston kasvustoa. Tuote sisältää myös sitruunaheinää, joka auttaa ylläpitämään koko kehon terveyttä ja stimuloi solujen uudistumista sekä tarjoaa ratkaisun sisäisten infektioiden hoitoon.

Miten tuotetta käytetään?

Liuota 0,5 ml ¼ kupilliseen vettä tai mehua ruoan jälkeen. Käytä tuotetta noin 2-3 kertaa päivässä. Ohjeen mukaan käytettynä yhden pullollisen Native Remedies Candidatea pitäisi riittää noin 40 päiväksi.

Mitä ainesosia Native Remedies Candidate sisältää?

Pau d'arco (kuori), kehäkukka, sitruunaheinä (yrtti), kasviglyseriini, deionisoitu vesi.

Miten tilaan tuotteen?

Klikkaa “Lisää ostoskoriin” ja aloita tilaaminen. Me ShytoBuyssa tarjoamme monia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Aivan ehdoton tuote minulle! Helppo myös kantaa mukana.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi