ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sisäänpäin kääntyneiden nännien hoito

Tutkimukset ovat osoittaneet nännien olevan yksi eroottisimmista kehonosistamme. Nännien stimulointi voi olla tärkeä osa esileikkiä niin naisille kuin miehillekin. ShytoBuyn tarjoamat tuotteet nänneille tuovat lisää nautintoa seksielämään.

Yleisimmässä muodossaan nänni on elin, jonka läpi neste kulkeutuu. Se on lisäke rinnoissa, jonka kautta naiset toimittavat rintamaitoa jälkeläisilleen. Ihmisillä, sekä naisilla että miehillä, nännit ovat myös yksi estrogeenisista alueista. Monissa kulttuureissa nännejä pidetään seksuaalisena elimenä ja ovat sen vuoksi tabu ja niiden paljastamista julkisesti pidetään säädyttömänä.

Sisäänpäin kääntyneet nännit

Nännit ovat normaalisti hieman ulkonevat. Seksuaalinen kiihotus, imetys ja kylmä ilma voivat aiheuttaa nännien jäykistymisen. Joillain ihmisillä on kuitenkin sisäänpäin kääntyneet nännit, mikä yleensä on ainoastaan kosmeettinen haitta.

Sisäänpäin kääntyneet nännit ovat vaiva, jossa nänni on vetäytynyt rinnan sisään sen sijaan, että se osoittaisi ulospäin. Joissain tilanteissa nänni voi, esimerkiksi seksuaalisen kiihotuksen seurauksena, työntyä väliaikaisesti ulospäin. Sekä miehet että naiset voivat kärsiä sisäänpäin kääntyneistä nänneistä.

Mikä aiheuttaa sisäänpäin kääntyneen nännin

Yleisimmät syyt sisäänpäin kääntyneisiin nänneihin ovat muun muassa:

  • Syntyperäinen vaiva
  • Imetys tai raskaus
  • Trauma, joka voi olla aiheutunut leikkauksen seurauksena tai arvista
  • Rintasyöpä
  • Rintojen infektiot ja tulehdukset
  • Geneettinen muutos nännien muodossa, kuten Weaver oireyhtymä
  • Gynekomastia
  • Tuberkuloosi

Noin 10-20% naisista syntyvät tämän vaivan kanssa. Yleisimmät nännien muodot, jotka nainen saa jo syntyessään, aiheutuvat nännien lyhyistä kanavista. Myös yllättävä ja suuri painonpudotus voi aiheuttaa nännien kääntymistä sisäänpäin.

Kuinka eroon sisäänpäin kääntyneistä nänneistä?

Manuaalinen hoito

Hoffman tekniikka Aseta molemmat peukalot eri puolille nännin juurta. Vedä peukaloita hellästi eri suuntiin venyttäen nänniä. Toista tämä niin vaaka kuin pystysuunnassa. Aloita toistamalla tämä kahdesti päivässä ja jatka siitä eteenpäin viiteen kertaan päivässä. Tämän tekniikan on ajateltu rikkovan nännin juuressa olevia kiinnikkeitä, jotka pitävät nännin kääntyneenä sisäänpäin.

Manuaalinen kiihotus: Käytä manuaalista tai suullista kiihotusta seksin aikana. Nännin pyörittely, vetäminen ja imeminen voi auttaa nänniä ulospäin. Tämän ei kuitenkaan tulisi aiheuttaa kipua. Tarkoituksena on käsitellä nänniä varmasti mutta hellävaraisesti.

Nännin pyörittely: Pyörittele nänniä peukalon ja etusormen välillä useita kertoja päivässä. Vedä nänniä hellästi, kun se sojottaa ulospäin, rohkaisten sitä pitämään asentonsa. Tämän jälkeen, kastele pyyhe kylmällä vedellä ja kastele nännisi tuoden lisää stimulaatiota.

Hoito tuotteilla

Niplette: Niplette on laite, joka venyttää maitokanavia vetämällä nänniä tietyn ajan. Tätä pientä ja muovista laitetta pidetään nännien päällä mutta vaatteiden alla. Sen ei tulisi aiheuttaa kipua.

Rintapumppu: Jos olet raskaana tai imetät, käytä rintapumppua saadaksesi nännit kääntymään.

Lääketieteellinen hoito

Leikkaushoito: Vaikka voi olla toivottavaa korjata sisäänpäin kääntyneet nännit ilman kirurgista toimenpidettä, joillekin ihmisille leikkaus on ainoa hyvä vaihtoehto. Nykyaikaiset menetelmät mahdollistavat toimenpiteen niin, että maitokanavia ei tarvitse katkaista, jolloin imettäminen on mahdollista toimenpiteen jälkeenkin. Lääkäri tai plastiikkakirurgi voi auttaa päättämään, oletko sopiva ehdokas leikkaukseen.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa