Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Nämä harjoitukset nostavat libidoasi

Paranna seksuaalista halukkuuttasi ja yleistä seksuaalista tyydytystä harjoitusten avulla. Sen lisäksi, että se vähentää stressiä, liikunta vapauttaa endorfiineja, parantaa vartalonkuvaa ja vaikuttaa positiivisesti hormoneihin.

Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelu vaikuttaa suoraan libidoon lisäämällä testosteronia. Keskity suuriin lihasryhmiin, äläkä harjoita samoja lihaksia peräkkäisinä päivinä. Pysy suuremmissa painoissa ja vähemmissä toistoissa lisätäksesi testosteronitasoja. Vaikka naiset tuottavat vähemmän testosteronia (noin kymmeneksen miehiin verrattuna) voi voimaharjoittelu tehdä hyvää molempien libidolle ja orgasmille.

Lantionpohjan lihakset

Lantionpohjan lihasten harjoitukset, ovat harjoituksia, joihin sisältyy toistuva lantionpohjan puristaminen. Tämä on lihas, jonka avulla voit pidättää virtsaa. Lantionpohjan lihasten harjoittelu voi auttaa lisäämään seksuaalista halukkuutta lisäämällä seksuaalienergian virtaamista ja parantamalla lantionpohjan lihaskuntoa. Naisilla harjoittelu auttaa vahvistamaan vaginan lihaksia auttaen saavuttamaan paremman orgasmin. Miehillä näitä lihaksia voidaan käyttää ehkäisemään ennenaikaista laukeamista.

Ekstaattinen jooga

Jooga-harjoittelun on jo pitkään tunnettu olevan potentiaalinen libidon parantaja. Jooga keskittyy venyttämiseen ja energian virtaamiseen. Venyttely itsessään voi auttaa parantamaan orgasmia ja lisäämään libidoa, sillä seksuaalinen energia vapautuu joogaharjoituksissa. Jos olet erityisen kiinnostunut käyttämään joogaa seksuaalisen suorituskyvyn parantamisessa, kannattaa tutustua Tantra joogaan.

Seksi

Seksi itsessään voi olla harjoitus lisäämään libidoasi. Vaikka se voi vaikuttaa absurdilta, mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän sinussa riittää seksuaalista energiaa ja virtaa. Jos mitkään harjoitukset eivät auta libidon nostattamisessa, voit kokeilla meidän luonnollisia, seksuaalisia haluja nostatavia Lady Prelox kapseleita.

Lue myös nämä