Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Naisen seksuaalisuutta lisäävät vitamiinit

Kun seksistä puhuttaessa ”Ei nyt!” on yleisemmin kuultu vastaus kuin ”Kyllä! Kyllä! Kyllä!”, voi syynä olla alhainen libido. Vaikka joillekin naisille ovi olla vaikeaa myöntää ongelmaa, he eivät ole asian kanssa yksin. Seksuaalinen haluttomuus koskee jopa 50 prosenttia kaikista naisista.

Seksin tulisi olla myös naisille mieluista ja jännittä sen sijaan, että sitä pitäisi pelätä. Seksin tulisi parantaa heidän terveyttään ja tehdä elämästä parempaa. Monet naiset haluavat tätä, mutta heidän alentunut libido taistelee heidän haluja vastaan.

Onneksi sukupuolivietti ei ole kadoksissa ikuisesti, eikä naisten tarvitse mennä äärimmäisyyksiin saadakseen sen takaisin. On olemassa monia luonnollisia tapoja taistelemaan seksuaalista haluttomuutta vastaan, esimerkiksi eri vitamiineja ja muita ravintoaineita.

Mikä aiheuttaa naisen haluttomuutta?

Ennen kuin naiset voivat hoitaa alhaista libidoaan vitamiineilla, on heidän ymmärrettävä, mistä seksuaalisen kiinnostuksen puute johtuu. Tieto on valtaa tässäkin, ja se voi antaa naisille paremman käsityksen siitä, miten edistämme heidän seksuaalisia halujaan.

Negatiiviset tunteet ovat suurin libidon tappaja premenopausaalisille naisille. Koska naisten seksuaalisuus on moniulotteinen, ahdistus ja masennus voivat vaikuttaa merkittävästikin seksuaaliseen halukkuuteen. Tunteet voivat muuttaa naisen hormonituotantoa, mikä aiheuttaa emättimen kuivuutta ja anorgasmia. Joillekin naisille masennuslääkkeet voivat olla paras ratkaisu ongelmaan.

Vaihdevuodet ohittaneilla naisilla hormonitasojen pieneneminen on suurin syy alhaiseen libidoon. Estrogeenilla, progesteronilla ja jopa testosteronilla on tärkeä rooli naisen seksuaalisessa halukkuudessa. Tällöin hormonikorvaushoidot voivat olla avuksi.

Naisen libidoa parantavat vitamiinit

Perustuen siihen, mikä alhaista libidoa aiheuttaa, masennuslääkkeet ja hormonihoidot voivat olla erittäin tehokkaita ratkaisuja. Valitettavasti ne voivat kuitenkin aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Jotkut masennuslääkkeet voivat jopa pahentaa seksuaalista haluttomuutta. Hormonihoidot taas voivat lisätä sydänsairauksien ja syövän riskiä.

Näiden haittavaikutusten vuoksi, monet naiset etsivät ennemmin luonnollisia hoitoja ja ratkaisuja ahdistuneisuuteen, masennukseen ja hormonien sääntelyyn. Jotkut elintarvikkeista ja ravintolisistä löytyvät vitamiinit voivat tarjota ratkaisun näihin ongelmiin ja lisätä samalla naisten seksuaalista halukkuutta. Viisi tärkeintä vitamiinia ovat:

  • E-vitamiini. E-vitamiini tunnetaan ”ihon vitamiinina” ja ”liukastavana vitamiinina”. Naiset voivat hyödyntää sitä kaupallisten liukuvoiteiden sijaan. Vaikka he eivät olisikaan harrastamassa seksiä, voivat he käyttää E-vitamiini-geeliä voidellakseen emättimen kudoksia ja lisätäkseen emättimen herkkyyttä.
  • C-vitamiini. C-vitamiinia kutsutaan ”ihme vitamiiniksi”. Se on voimakas antioksidantti, joka taistelee sairauksia vastaan ja edistää terveyttä. Hyvä yleinen terveydentila on olennainen osa tervettä sukupuolielämää. Tämän vitamiinin mielialaa parantavat ominaisuudet voivat lisätä seksuaalisia haluja. C-vitamiini on mukana myös luonnollisissa naisen seksuaalisia haluja lisäävissä ja seksuaalista mielihyvää parantavissa Lady Prelox -kapseleissa.
  • B6-vitamiini. B6-vitamiini on osa B-ryhmää. Se on vuorovaikutuksessa muiden B-vitamiinien kanssa ylläpitäen kehon terveyttä. Vanhemmat naiset voivat halutessaan täydentää ruokavaliotaan tällä vitamiinilla vähentäen dramaattisia hormonimuutoksia, jotka liittyvät vaihdevuosiin.
  • B3-vitamiini. B3-vitamiini, jota kutsutaan myös niasiiniksi, on toinen B-ryhmän vitamiini. Naisilla, jotka kärsivät tämän vitamiinin puutteesta, voi olla ongelmia saavuttaa orgasmia. Niasiini tukee sukupuolihormonien tuotantoa. Se myös parantaa verenkiertoa, mikä saattaa lisätä seksuaalista kiihottumista ja nautintoa.
  • B2-vitamiini. B2-vitamiinia kutsutaan myös riboflaviiniksi Sitä suositellaan naisille, jotka kokevat emättimen kuivuutta. Riboflaviini palauttaa luonnollisen liukkauden kaikkiin kehon osiin.

Naisten seksuaalisuutta parantavat lisäravinteet sisältävät usein näitä vitamiineja sekä yrttejä ja mineraaleja, jotka tukevat seksuaaliterveyttä. L-arginiini on aminohappo, mikä toimii vitamiinien ja muiden ainesosien kanssa lisäten seksuaalista halua ja toimintakykyä.

Lue myös nämä