Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Naisen haluttomuus

Noin puolet naisista kärsii seksuaalisesta haluttomuudesta jossain elämänsä vaiheessa - kyseessä voi olla tilapäinen ongelma tai toisinaan jopa pysyvä olotila. Stressi ja hormonaaliset muutokset aiheuttavat usein libidon laskua, mutta älä anna niiden lannistaa. Haluttomuus voi osaltaan johtaa lisääntyviin huoliin ja murheisiin, sillä seksuaalisuus on monelle elämän tärkeä osa-alue, ja halujen menetys saattaa aiheuttaa vaikeuksia sekä parisuhteessa, että sinkkunaisen itsetunnossa. Ongelma kannattaakin ottaa käsittelyyn mahdollisimman pian joko terapiassa tai itsehoitotuotteiden avulla. Myös erilaisista itsehoito-oppaista saattaa löytyä ratkaisuja ja vinkkejä parempaan seksielämään.

ShytoBuy tahtoo auttaa sinua matkallasi kohti parempaa itsetuntoa ja lisääntynyttä libidoa. Halujen lisääjät on luotu siksi, että voisit löytää seksuaaliset halusi uudelleen, ja tarjolla on erilaisia geelejä, luontaistuotteita sekä voiteita.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ajansaatossa naisten seksuaaliset halut alkavat hävitä, naisten haluttomuus voi johtaa huoliin ja murheisiin. Seksuaalisuus on tärkeä osa identiteettiä ja halujen menetys voi tuntua sekä parisuhteessa että myös sinkkunaisen itsetunnossa. Naisten haluttomuuten on yritetty kehittää monenlaisia tuotteita ja ratkaisuja, ongelma on kuitenkin erittäin monimutkainen ja se vaati vallankumouksellista tutkimusta ja tuotekehitystä. Halujen lisääjien tarkoitus on auttaa sinua löytämään seksuaaliset halusi uudelleen; tarjolla on erilaisia geelejä, luontaistuotteita ja voiteita. Tuotteet pyrkivät tukemaan normaalia seksuaalista halukkuutta.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.