• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan Naisen haluttomuus

Naisen haluttomuus

Suodattimet

Tyyppi
Hinta
18€52€
Tuotemerkit
Tähdet
Kategoria
Emättimen kiinteytys (4) Naisen haluttomuus (11) Rintojen kiinteytys (10) Takapuolen kiinteytys (1) Vaihdevuodet (2) Virtsatiet (1)
 
Noin puolet naisista kärsii joskus seksuaalisesta haluttomuudesta - kyseessä voi olla tilapäinen ongelma tai pysyvä olotila. Stressi ja hormonaaliset muutokset aiheuttavat usein libidon laskua, mutta älä anna niiden lannistaa parisuhdettasi! Voit saada apua terapiasta sekä itsehoitotuotteista.

Suodattimet

Ajansaatossa naisten seksuaaliset halut alkavat hävitä, naisten haluttomuus voi johtaa huoliin ja murheisiin. Seksuaalisuus on tärkeä osa identiteettiä ja halujen menetys voi tuntua sekä parisuhteessa että myös sinkkunaisen itsetunnossa. Naisten haluttomuuten on yritetty kehittää monenlaisia tuotteita ja ratkaisuja, ongelma on kuitenkin erittäin monimutkainen ja se vaati vallankumouksellista tutkimusta ja tuotekehitystä. Halujen lisääjien tarkoitus on auttaa sinua löytämään seksuaaliset halusi uudelleen; tarjolla on erilaisia geelejä, luontaistuotteita ja voiteita. Tuotteet pyrkivät tukemaan normaalia seksuaalista halukkuutta.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.