ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Näin pidät rasvaisen ihon kurissa päivän aikana

Jos sinulla on rasvainen iho, tiedät tasan tarkkaan kuinka hankalaa sen kurissa pitäminen voi toisinaan olla! Erittäin rasvainen iho voi tuntua epämukavalta ja musertaa itsetuntoa päivän aikana, mutta miten tilannetta voi parantaa? Olemme koonneet 5 helppoa vinkkiä, joiden avulla voit pitää kiiltoa ja öljyisyyttä kurissa ja nauttia päivästäsi hyvällä mielellä. Lue siis nämä vinkit puhdistusrutiinista aina pieniin pikafikseihin!

 1. Puhdista

  Ihon oikeanlainen puhdistus on tärkeää rasvaisen ihon hoidossa. Puhdistus poistaa kasvoille päivän aikana kertyvää likaa ja öljyä, jotka saavat ihosi kiiltämään. Käytä puhdistusainetta aamuin ja illoin, ja jos olosi on erityisen nihkeä voit puhdistaa kasvot myös päivän aikana. Valitse luonnollinen, öljyiselle iholle tarkoitettu puhdistustuote, josta löytyy esimerkiksi antibakteerista teepuuöljyä tai puhdistavaa taikapähkinää.

 2. Kuori

  Kasvojen puhdistuksen jälkeen voit kuoria ihon! Ihohuokoset tukkeutuvat meikistä ja öljyistä päivän aikana, mikä voi pahentaa näppylöitä ja kiiltoa entisestään. Ihon kuoriminen auttaa avaamaan ihohuokosia, jolloin ne voivat hengittää. Valitse mieto kuorintatuote - varsinkin, jos ihosi on herkkä - ja etsi luonnollisesti kuorivia ainesosia kuten kahvia, kauraa, merisuolaa ja aprikoosinsiementä.

 3. Kosteuta

  Kosteutus on puhdistuksen ja kuorinnan jälkeinen askel. Jos ongelmanasi on kuiva ja rasvainen iho, on säännöllinen kosteutus tärkeää. Iho tarvitsee kosteutta ja ravinteita, joten valitse rasvaiselle iholle tarkoitettu kosteusvoide joka ei lisää ihon öljyisyyttä, vaan tasapainottaa öljyntuotantoa ja tarjoaa kevyttä kosteutusta.

 4. Käytä imupaperia

  Kun huomaat ihosi kiiltävän päivän menojen aikana, voi imupaperi (englanniksi blotting paper) olla todellinen pelastaja! Taputtele imupaperia kevyesti kasvoilla, ja erityisesti otsan, nenän ja leuan T-alueella. Pidä imupaperia aina mukanasi, ja taputtele kiilto pois tarpeen mukaan.

 5. Käytä meikkiä

  Monet luulevat meikin vaan pahentavan tilannetta ja tukkivan ihohuokosia silloin, kun kyseessä on erittäin rasvainen iho ja näppylät. Mutta tämä riippuu tietenkin valitsemistasi meikkituotteista! Jos hankit kevyet, rasvaiselle iholle tarkoitetut tuotteet, ne voivat auttaa hillitsemään öljyntuotantoa. Rasvaiselle ihotyypille valitut tuotteet eivät paakkuunnu kasvoilla tai liu’u pois.

Tiivistetysti

Jos sinulla on rasvainen iho - älä murehdi! Pidä ihostasi hyvää huolta ja seuraa näitä vinkkejä päivän aikana. Muista valita öljyiselle iholle tarkoitetut puhdistus- ja meikkituotteet, ja vältä ihohuokosia tukkivia tuotteita, jotka vain pahentavat tilannetta!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa