ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Näin Bathmate ja muut penispumput toimivat

Toimivatko penispumput oikeasti?

Kyllä, penispumput toimivat ihan oikeasti. Lääkärit näkevät penispumpun – tai "vakuumityhjiölaitteen", joksi sitä alalla virallisesti kutsutaan – järkevänä, matalan kustannuksen hoitokeinona erektiohäiriöön. Amerikan urologiyhdistyksen (American Urologican Association) raportin mukaan tyhjiölaitteet voivat olla hyödyllisiä sellaisissa tapauksissa, joissa PDE5-salpaajat, kuten Viagra, eivät toimi. Kuitenkaan useat miehet (tai pariskunnat) eivät pidä penispumpun käyttämisestä: Raportti tiivistää vähäisen käytön syyksi sen, että potilaiden asenne tuotetta ja hoitomuotoa kohtaan rajoittaa sen käyttöönottoa, ja siksi hoitomuoto ei ole vielä niin yleinen.

Vesi ikoni
Bathmate hydropumput

toimivat veden ja alipaineen avulla. Se on tehokkaampaa kuin pelkkä ilmapumppu.

Tuuli ikoni
Erektiopumppu

Perinteinen erektiopumppu toimii ilman ja alipaineen avulla. Sen tiivistäminen on hankalampaa kuin Bathmate vesipumpun.

Mies ja viitta ikoni
Erektiovarmuutta

Penispumpun avulla saavutettu erektio on kivikova. Voit parantaa erektion kestoa penisrenkaalla.

Laite koostuu akryylisestä putkilosta ja siihen liitettynä olevasta pumppaavasta mekanismista. Mekanismi voi olla puristeltava pallo, käteen istuva kahva, mäntä tai jokin elektroninen pumppaava ratkaisu. Kun laitteen käyttäjä laittaa peniksen sisään putkiloon ja pumppaa ilman ulos, seurauksena syntynyt vakuumityhjiö lisää verenkiertoa peniksen paisuvaiskudokseen. Pumppauksen jälkeen putkilo otetaan pois ja mies liu’uttaa penisrenkaan peniksen tyveen. Penisrenkaan tarkoitus on hidastaa verenkiertoa peniksen tyvessä ja siten hidastaa veren poistumista peniksestä. Tällä tavalla penisrenkaan lisääminen auttaa erektiota kestämään kauemmin jäykempänä miehen poistettua penispumpun erektion ympäriltä.

Miltä penispumpulla saavutettu erektio tuntuu

Vakuumityhjiölaitteella, eli penispumpulla, saavutettu erektio ei aina välttämättä tunnu samalta kuin luonnollisin keinoin saavutettu erektio. Monet lähteet kuvailet niitä pehmeähköiksi ja koostumukseltaan pesusienen omaisiksi sekä väriltään violettiin vivahtaviksi, joskus jopa kylmiksi ja tunnottomiksi. Toisaalta kliinisten tutkimusten mukaan on löytynyt korkeat tyydytystasot sellaisten käyttäjien joukossa, jotka käyttävät vakuumityhjiöpumppua nimenomaan erektiohäiriön hoitomuotona. (Tutkijat mittaavat erektiohäiriön hoitomuotoja, tässä tapauksessa penispumpun tehokkuutta pyytämällä potilaita arvioimaan heidän seksuaalinen kokemuksensa kansainvälisen erektiilisen toiminnan indeksillä).

Vakuumityhjiöpumpun on myös todistettu menestyneen tutkimuksissa, joissa tavoitteena on peniksen kuntoutus esimerkiksi kirurgisten operaatioiden jälkeen. Tietynlaiset toimenpiteen, kuten eturauhasen radikaalit leikkaukset, voivat aiheuttaa väliaikaista impotenssia hermovaurion tuloksena. Jos elää tarpeeksi kauan ilman luontaista erektiota, osa peniksen paisuvaiskudoksesta voi surkastua aiheuttaen pitkäaikaistakin vajaatoimintaa. On käynyt ilmi, että leikkauksen jälkeinen penispumpun käyttö voi auttaa vähentämään tätä vahinkoa.

Milloin kannattaa ostaa penispumppu

Penispumppuja saa ostettua ilman reseptiä, ja jotkut miehet, jotka kärsivät erektiohäiriöstä käyttävä laitetta myös masturboimisen apuvälineenä suurentamaan peniksen ympärysmittaa ja pituutta. Saavuttaaksesi suuremman ympärysmitan ja pituuden, laitteen myyjät ja jakelijat suosittelevat masturbointia 30 minuuttia kerrallaan kolme tai neljä kertaa viikossa useamman kuukauden kestävällä jaksolla. Toisaalta lääketieteellinen kirjallisuus ja tutkimus ei tue ajatusta siitä, että vakuumityhjiölaitteen menetelmä tuottaisi kestävän ja pitkäkestoisen suurentumisen peniksen koon suhteen.

Jos jotakin, penispumpun liiallinen käyttö voi vahingoittaa penistä. Yhdysvaltojen urologiyhdistys (The American Urological Association) suosittelee vain niitä vakuumityhjiölaitteita, jotka tulevat vakuumin voimakkuutta rajoittavan mekanismin kanssa, joka automaattisesti päästää vakuumityhjiöön ilmaa sisään, jos putkilon sisään muodostuu liian suuri paine. Liiallinen pumppaaminen ilman tyhjiön voimakkuuden rajoittajaa voi aiheuttaa eturauhaseen mustelmia ja joissakin äärimmäisissä tapauksissa hyvin vakavia kudosvaurioita.

Lue myös nämä