ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Näin matkustat seksilelun kanssa

Seksilelujen kanssa matkustaminen voi olla vaivatonta. Olitpa matkalla yksin tai kumppanin kanssa, ne voivat tehdä lomamatkastasi vielä hieman paremman.

Jos olet lähdössä lomareissulle, saatat miettiä pakkaavasi mukaan jonkun luotettavista leluistasi. Ja vaikka kuinka ylpeitä olisimme myymistämme kauniista ja tyylikkäistä apuvälineistämme, tuskin haluat esitellä niitä turvatarkastajille.

Oli kyseessä sitten työ- tai huvimatka, kannattaa lukea alla olevat vinkkimme siitä, miten pääset matkakohteeseesi ilman kiusallisia tilanteita.

Sammuta ja lukitse se

Vaikka tänä päivänä useimmat lelut ovat ladattavia, on monilla vielä käytössään perinteisiä paristokäyttöisiä välineitä. Monet näistä eivät tule erillisen lukituskytkimen kanssa, ja suosittelemmekin ottamaan paristot kokonaan pois ennen pakkaamista käsimatkatavaroihin. LELOn vibraattoreita löydät kuitenkin erillisen lukituskytkimen, joka estää sinua painamasta laitetta päälle kesken lähtöselvityksen.

Laita se pussiin

Siinä tapauksessa, että laukkusi joutuu tarkastettavaksi, et varmasti halua tullimiehen koskettelevan intiimejä lelujasi. Pakkaa se siis kirkkaaseen muovipussiin. Näin he voivat nähdä, mitä pussi sisältää, ja ennen kaikkea laitteesi säilyy hygienisenä.

Pidä se pienenä

Mitä tulee lentomatkustamiseen liittyviin rajoituksiin, on hyvä käyttää mittapuuna Transportation Security Administrationin (TSA) rajoituksia matkatavaroista. TSA toteaa, että "työkalut", joiden pituus on alle 17,5 cm voidaan laittaa käsimatkatavaroihin. Tämä tarkoittaa, että pieni ja huomaamaton vibraattori, kuten LELO MIA 2, kelpaa mainiosti matkakumppaniksi.

Myönnä

Kun lentokentän turvatarkastus kysyy sinulta, mitä kassisi sisältää tai kun sinun tarvitsee selittää läpivalaisussa näkyvä esine, vastaa rehellisesti. Tämä säästää sinut lisäkysymyksiltä ja ehkä jopa laukun penkomiselta. Tässä kohtaa on aivan turha nolostua, sillä nämä henkilöt käsittelevät tuhansia laukkuja joka päivä. Seksilelu ei saa edes aikaan kahvipöytäkeskustelua.

Ota selvää

Usko tai älä, mutta seksileluja ei hyväksytä joka puolella maailmaa. Jotkut maat ja alueet, kuten Intia, Yhdistyneet Arabiemiraatit, Saudi-Arabia ja jopa jotkut Yhdysvaltojen osavaltiot, ovat kieltäneet nämä pienet värisevät lelut. Jos siis et ole varma, salliiko matkakohteesi vibraattorisi, asian googlettaminen voi säästää sinut monelta vaivalta.

Jaa