ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Näin ehkäiset kaksoisleukaa kotikonstein

Ongelmallisen kaksoisleuan kehittymisen välttäminen voi olla hyvin vaikeaa etenkin, jos sinulla on geneettinen taipumus kaksoisleuan muodostumiseen. Kyllä, kaksoisleuan muodostumiseen voi yksinkertaisesti olla geneettinen taipumus. Vaikka kaksoisleuka olisi geeneissäsi, pystyy sitä silti ehkäisemään tai jopa kokonaan välttämään, prosessi vaatii vain hieman enemmän keskittymistä.

Kunnollinen ruokavalio voi auttaa, kun kyseessä on kaksoisleuan ehkäiseminen ennen sen muodostumista, mutta myös silloin, kun kaksoisleuka on jo muodostunut ja yrität päästä siitä eroon. Kuitenkin hyvin useissa tilanteissa kaksoisleuka ei liity ylipainoisuuteen. Toisin sanoen ihmisillä, jotka ovat muutoin hoikkia, voi olla kaksoisleuka. Rasva voi kerääntyä kasvojen alueelle geneettisistä tai muistakin syistä. Vaikka se voi tuntua epäreilulta, genetiikka asettaa ihmiset tässä eri tasoille ja toisilla taistelu kaksoisleukaa vastaan on haastavampaa kuin toisilla.

Tee seuraavia muutoksia ruokavalioon

Vesi ja ravinto

Edellä mainituista syistä voi päätellä, että mikäli olet valmiiksi jo hoikka ja sinulla on kaksoisleuka, niin laihduttaminen ei ole ratkaisu kaksoisleuan poistamiseksi. Kuitenkin, monet ihmiset tässä tilanteessa hyötyvät muutamilla muutoksilla ruokavaliossa. Hyödyttävät muutokset ovat esimerkiksi seuraavia.

 • Vaihtaminen rasvaisista lihoista, kuten nauta ja sika, vähemmän rasvaisiin proteiineihin, kuten kanaan.
 • Voin vältteleminen. Voin sijasta voit käyttää korvikkeita tai kasvirasvoja
 • Päivittäisen veden juomisen määrän nostaminen

Muiden kuin edellä listattuja perusasioiden lisäksi, muutokset ruokavaliossa eivät näytä vaikuttavan kasvojen kaventumiseen ja kaksoisleuan pienenemiseen tai poistumiseen, ellei kaksoisleuka ole kaiken kaikkiaan ylipainosta johtuva. Kuitenkin, kuten olemme jo huomanneet ja todenneet, asia ei ole aina näin. Todellisuudessa kaksoisleuat ja paksut vyötäröt eivät aina kulje käsi kädessä.

Aktiivinen avun hakeminen kaksoisleuan ehkäisyyn ja hoitoon

Lukematon määrä ihmisiä on löytänyt helpotusta kaksoisleukaan liittyviin ongelmiin tekemällä fyysisiä harjoituksia, jotka on suunniteltu hävittämään kaksoisleuka. Periaatteessa on useita erilaisia harjoituksia, jotka kaikki voivat auttaa kaksoisleukaan liittyviin ongelmiin. Kaksoisleukaa ehkäisevät harjoitteet, jotka on suunniteltu lisäämään lihaksiston vahvuutta ja rakennetta heti leuan alla ja niskan yläpuolisella alueella. Samalla tavalla kuin kaikissa muissakin ruumiinosissa, kun lihakset lisääntyvät, rasva lihasten ympäriltä pienenee.

Rasvan vähentymisen lisäksi iho kiristyy ja vetäytyy lähemmäksi luustoa ja lihaksistoa, mikä terävöittää kasvonpiirteitä ja pienentää kaksoisleukaa. Harjoitteiden tekeminen ei siis ainoastaan ehkäise tai poista kaksoisleukaa, vaan saattaa jopa saada sinun olemuksesi näyttämään vuosia nuoremmalta. Tutustu muutamiin harjoituksiin alta.

Harjoitteet kaksoisleukaan

1.harjoite - Suudelma

 • Seiso tai istu hyvässä ryhdissä, katse suoraan eteenpäin.
 • Nosta katseesi ja samalla leuka ylös kattoon kallistaen päätäsi taaksepäin.
 • Purista huulesi yhteen ja anna suudelma kohti kattoa. Purista huulet suppuun noin 5 sekunnin ajaksi ja rentouta.
 • Toista harjoite noin 5-10 kertaa.

2.harjoite - Kiertoliike

 • Istu tai seiso hyvässä ryhdissä selkä suorana.
 • Sisäänhengityksellä käännä pää sivulle niin, että leuka koskettaa olkapäätä. Käännä katse vastakkaiseen suuntaan.
 • Uloshengityksellä vie leuka kohti rintaa.
 • Sisäänhengityksellä vie leuka nyt kohti toista olkapäätä. Siirrä katseesi taas vastakkaiseen suuntaan.
 • Kierrä päälläsi suurta liikerataa, ja muista säilyttää hyvä ryhti liikkeen aikana. Toista kierros 5-10 kertaa.

Yhteenvetona

kaksoisleuka harjoitus

Rasvan määrän pienentäminen ruokavaliossa on hyvä keino tuhota suurimpia rasvasoluja, jotka ovat hyvin näkyviä kasvojen alueella ja kaksoisleuassa. Veden juomisesta on paljon hyötyjä rasvanpolton suhteen etenkin sellaisilla alueilla, joissa on paljon rasvaa. Niistä rasva myös ensimmäisenä poistuu. Veden juomisen määrän lisäämisen positiiviset vaikutukset näet ainoastaan silloin, kun samanaikaisesti noudattaa terveellistä ruokavaliota eikä ylensyö. Viimeisimpänä neuvona kaksoisleuan ehkäisyyn esiteltiin fyysisiä täsmällisiä harjoitteita, joiden tarkoitus on kohdentua juuri ongelma-alueisiin, ja poistaa rasvaa juuri kasvojen, niskan ja kaulan alueelta. Maksimoidakseen mahdollisuutensa onnistua taistelussa kaksoisleukaa vastaan, kannattaa integroida arkeensa kaikki artikkelissa luetellut keinot, jotta ne tukisivat toisiaan.

Jaa