NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan My Shreddies

My Shreddies

Lajittele

Mikä on My Shreddies?

My Shreddies alusvaatteista on nopeasti tullut erittäin suosittu miesten ja naisten keskuudessa sopien erityisesti niille, jotka kärsivät ilmavaivoista tai satunnaisesta ilmasta vatsassa. Joskus voi olla vaikea pitää ilmat vatsassa ja tällöin My Shreddies on apunasi. Tämä innovatiivinen tuote suodattaa hajuja ja kaasuja, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, että joku huomaa haisevat ilmavaivasi.

Miksi ostaisin My Shreddies alushousut?

Kaikki My Shreddies alusvaatteet sisältävät aktiivisen ”Zorflex” paneelin, joka toimii tehokkaasti neutraloiden kaasun hajuja. Ne, jotka kärsivät sairauksista, kuten mahakatarri, ilmavaivat tai ärtynyt paksusuoli, voivat todeta My Shreddies alusvaatteiden auttavan heitä tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi jokapäiväisessä elämässä. Jotkut ihmiset, jotka kärsivät ilmavaivoista, pitävät ne sisällään hinnalla millä hyvänsä peläten pahaa hajua. Mutta tosiasia on, että kaasujen pidättäminen voi johtaa vatsakipuihin, vatsan turvotukseen tai jopa vatsakramppeihin.

Miten voin ostaa omat My Shreddies alushousut?

Paras osa My Shreddies alushousuissa on se, että ne on suunniteltu näyttämään normaaleilta alushousuilta, ja niitä on saatavilla eri kokoja ja malleja niin miehille kuin naisille.

ShytoBuylta voit ostaa omat My Shreddies alushoususi ilman, että kukaan huomaa sitä. Kaikki tilaukset lähetetään huomaamattomassa ja merkittömässä pakkauksessa, joten kukaan ei voi tunnistaa paketin sisältöä. Lopeta ilmavaivojen pidättäminen ja vähennä painetta vatsassasi My Shreddies alushousujen avulla.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.