Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

My Shreddies Support Boxer For Men Pierun hajun suodattava alushousut miehille

My Shreddies

51.00€
:


Koko

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

My Shreddies Support bokserit on mukava ja tehokas tapa estää nolot ilmavaivojen hajut. Se hyödyntää ainutlaatuista ja innovatiivista hiilidioksiditakaosaa, joka kaappaa ja neutraloi pahoja hajuja. Tämä fantastinen tuote on ollut useasti esillä kansainvälisissä televisio- ja radio-ohjelmissa.

  • Imee ilmavaivojen tuottamaa hajua
  • Nostaa sukupuolielimiä täyteläisemmäksi ja vaikuttavamman näköiseksi tarjoten vertaansa vailla olevaa tukea
  • Käyttää palkittua Zorflex-aktiivihiileen perustuvaa teknologiaa auttaen suodattamaan ei-toivotut hajuja
  • Saatavana eri kokoina

Tämä upea tuote poistaa noloja ja hallitsemattomia ilmavaivoja sekä nostaa sukupuolielimiä ylöspäin antaen niille suuremman ja täyteläisemmän ulkonäön.

Lue lisää

Mitkä ovat My Shreddies Support Bokserit Miehille?

My Shreddies Support Bokserit ovat yksi tehokkaimmista ilmavaivoja suodattavista alusvaatteista markkinoilla tänä päivänä, ja ovat esiintyneet monissa radio- ja televisio-ohjelmissa sekä voittaneet ACA "Look Good Feel Good"-palkinnon vuonna 2009. Sen menestys perustuu sen Zorflex-aktiivihiili takaosaan, joka on luonnollisesti huokoinen imien hajuja huomaamattomasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Bokserien muotoilu auttaa myös työntämään sukupuolielimiä ulospäin saaden ne näyttämään suuremmalta.


Miten ne toimivat?

Tämä tuote käyttää Zorflex-tekniikkaa, jota käytetään myös kemiallisilta aseilta suojaavissa suojapuvuissa. Hiilikuitutakapaneeli on luonnollisen huokoinen, joten se sopii neutraloimaan hajuja. Alushousut myötäilevät luonnollisesti vyötärön ja jalkojen ääriviivoja estäen epämiellyttävien hajujen karkaamisen.

Minkä kokoiset minun kannattaa valita?

Oikean koon valitseminen on tärkeää, sillä huonosti istuvat bokserit eivät myötäile vartalon ääriviivoja ja siten ne mahdollistavat hajujen karkaamisen. Suosittelemme, että ennen ostamista mittaat vyötärösi ja lantiosi, jotta varmistat oikean koon. Takapaneelin sauman tulee olla tasaisesti ihoa vasten, samalla kun vyötärönauhan pitäisi sopia kohtuullisen tiukasti vyötäröön sekä takapaneelin pitäisi olla kireänä takapuolta vasten.

Miehet S M L XL
Vyötärö (cm) 76-81 84-89 91-97 99-104
Lantio (") 30-32 33-35 36-38 39-41

My Shreddies Boksereiden peseminen

Yksi hienoimmista My Shreddies Support boksereiden ominaisuuksista on, että ne on erittäin helppo pestä osana normaalia pesurutiinia. Suosittelemme, että et käytä lainkaan huuhteluainetta. Sen sijaan suosittelemme pesemään 40 40 °C asteen lämpötilassa ja ruokasoodaa käyttäen. My Shreddies Support bokserit miehille eivät sovellu pestäväksi kuumassa lämpötilassa. Jos käytät kuivausrumpua, varmista, että keskilämpöistä asetusta. Varmista, että takapaneeli on täysin kuiva, ennen käyttöön ottoa.

Mistä ne on tehty?

My Shreddies Support bokserit miehille on valmistettu 46% puuvillasta, 46% modaalista ja 8% elastaanista.

Kuinka kauan tuote kestää?

Jos tuote pestään ja käytetään oikein, sinun tulisi nauttia My Shreddies boksereiden hyödyistä 2-3 vuotta.

Miten voin tilata omat bokserit?

My Shreddies Support bokserit miehille -tuotteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain valita kokosi ja painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Tosi mukavat yllä
  • * Luulin, että vaimoni vitsaili, kun osti minulle nämä ja kertoivat mitä ne tekevät. Heh.. mutta täytyy myöntää, että kyllä ne vaan hyvin tuntuvat toimivan.
  • * Noloa myöntää, mutta minulla nämä ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi