ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Alennusmyynti

Krapulakapseli

48 Kapselia | Vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja kasvipohjaisia ainesosia

Yhteenveto

Morning D-Tox on täydellinen tuote niille jotka nauttivat alkoholista, mutta tahtovat aamulla krapulasta eroon mahdollisimman pian. Krapula vaivaa jopa 80% ihmisistä juhlaillan jälkeen, joten mistään harvinaisesta ongelmasta ei valitettavasti ole kyse. Morning D-Tox on luonnollinen lisäravinne, jonka huolellisesti valikoidut huipputehokkaat ainesosat auttavat heräämään parempaan aamuun. Hoida krapula pois nopeasti, ja tiedossa on pirteämpi olo ja mukavampi päivä. Tämä ensiluokkainen ravintolisä auttaa elimistöä pääsemään eroon krapulasta. Ravintolisä tarjoaa kaikki kehon tarvitsemat vitamiinit, mineraalit, aminohapot sekä kasviainesosat juhlaillan jälkimaininkiin. Kun otat ravintolisää ennen juomista, ja uudestaan seuraavana aamuna tulet huomaamaan kuinka se auttaa elimistöä toipumaan ja virkistää olotilaasi uutta päivää varten. .

  • Runsaasti tärkeitä ravintoaineita krapulasta palautumiseen
  • Vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja & kasvipohjaisia ainesosia
  • Koliini tukee maksan toimintaa
  • B-vitamiini helpottaa väsymystä & uupunutta oloa
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Asiantunteva resepti
  • Korkea vahvuus

Miten välttää krapula

Lähes kaikki ovat kokeneet sen karsean olotilan, kun takana on kostea ilta ja muutama lasillinen liikaa. Vaikka markkinoilta löytyy kaikenlaisia “nopeita vinkkejä krapulaan”, paras tapa juhlaillan jälkeiseen elimistön auttamiseen on korvata menetetyt ravintoaineet, ja tasapainottaa elimistöä sekä ennen juomista että sen jälkeen. Olipa kyseessä vain yksi lasillinen tai kymmenen - elimistön nesteytys on ensimmäinen tärkeä ja ratkaiseva askel.

Juominen voi kuivattaa elimistöä, joten ennen juhlimista sekä sen jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä sekä muita elektrolyyttimineraaleja sisältäviä nesteitä. Lisäksi elimistö joutuu juomisen seurauksena kovan stressin alaiseksi, jolloin on tärkeää tukea sen luonnollisia puhdistusprosesseja nauttimalla mahdollisimman paljon maksan toimintaa tukevia ainesosia. Maksa hajottaa alkoholin määrästä noin 95%, joten välttämättömien aminohappojen saanti on tärkeää maksan toiminnan auttamiseksi. Ja viimeinen askel on elimistön menettämien vitamiinien sekä mineraalien korvaaminen, sillä ne auttavat kehoa puolustautumaan alkoholin aiheuttamilta vapailta radikaaleilta.

Morning D-Tox

Morning D-Tox on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, ja tämä vallankumouksellinen ravintolisä auttaa elimistöä palautumaan rankan illan jälkeen. Alkoholin vaikutus elimistöön on kuluttava, ja Maxmedix tahtoi luoda luonnollisen lisäravinteen, joka tukee tasapainon palauttamista ja sisältää ainoastaan parhaita vitamiineja, mineraaleja sekä aminohappoja. Kaikki nämä löytyvät samasta tuotteesta, joka toimii synergisesti kehon luonnollisten toimintojen kanssa, ja auttaa krapulasta toipumiseen.

Morning D-Tox säästää sinut krapulapäivän vaivoilta sekä hulluilta sekä pahanmakuisilta ruoka- ja juoma-sekoituksilta joiden olisi tarkoitus auttaa toipumisessa. Sinun tarvitsee vain ottaa lisäravinnetta ennen juomista sekä uudestaan juomisen jälkeisenä aamuna, ja voit nauttia raikkaammasta olosta sekä uudesta päivästä.

Kuinka tuote toimii?

Nauttimalla tuotetta ennen juomista, sen sisältämät luonnolliset ravintoaineet valmistelevat kehoa alkoholin haittavaikutuksille.

Ja seuraavana aamuna samat ravintoaineet auttavat elimistöä korvaamaan menetettyjä ravintoaineita, puhdistautumaan sekä virkistymään.

Kuinka Morning D-Tox auttaa sinua valmistautumaan uuteen päivään

Kenelle Morning D-Tox on tarkoitettu

Morning D-Tox on tarkoitettu kaikille aikuisille ketkä kokevat kärsivänsä pienestä tai isosta krapulasta ja haluavat helpon ratkaisun sen välttämiseksi. Joit sitten usein tai harvoin Morning D-Tox valmistaa kehosi koettelemusta varten ja helpottaa krapulaa aamulla.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat- Inkiväärinjuuriuute (20:1 Uute 45mg), Korean Panax Ginseng-uute (40:1 Uute 625mg), N asetyyli L kysteiini, L-Tauriini, L-Tiamiini, C-vitamiini, Kurkumauute (95% Kurkumiini), Artisokka (35% Synariini), Kamomilla, Alfalipoiinihappo, Koliini, L-Glutationi, B5-vitamiini (Pantoteenihappo), B3-vitamiini (Nikotiiniamidi), B1-vitamiini (Tiamiini), Koentsyymi Q10, E-vitamiini, B6-vitamiini (Pyridoksiinihydrokloridi), Sinkki, Mustapippuriuute, B2-vitamiini (Riboflaviini), Manganeesi, Kupari, Biotiini, Kromi, Seleeni.

Muut ainesosat - Kapselin kuori (Hypromelloosi), Magnesiumstearaatti, Piidioksidi.

Käyttöohje

Morning D-Tox -ravintolisä on tarkoitettu tukemaan elimistöä alkoholia nautittaessa, ja sitä tulee käyttää tarvittaessa. Ota 3 kapselia täyden vesilasin kera ennen juomisen aloittamista, mieluiten ruokailun tai juhlaa varten valmistautumisen yhteydessä. Tämän jälkeen ota 3 kapselia juomista seuraavana aamuna. Jokainen pullo sisältää 48 kapselia, joten joko 16 erillistä annosta tai 8 juhlailtaa varten.

Suositus

Maxmedix on ylpeä tuotteidensa luonnollisuudesta sekä turvallisuudesta, eikä Morning D-Tox ole poikkeus. Tämä ravintolisä sisältää luonnollisia ainesosia, eivätkä kasvipohjaiset sisällä maitotuotteita, gluteiinia tai laktoosia. Tuote ei myöskään sisällä keinotekoisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Morning D-Tox on valmistettu Iso-Britanniassa tiukkoja GMP-standardeja kunnioittaen. Huomaathan, että tämä ravintolisä ei estä humaltumista tai alkoholin pitkäaikaisen tai liiallisen nauttimisen aiheuttamia vahinkoja, joten muista juoda vastuullisesti. Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Alennusmyynti Krapulakapseli
Krapulakapseli

48 Kapselia | Vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja kasvipohjaisia ainesosia

24.79€ 30.99€

+
Intiimialueen valkaisuvoide
Intiimialueen valkaisuvoide

50 ml Voide | Hellävarainen ja tehokas tuote intiimialueen valkaisuun. 100% luonnolisia ainesosia.

34.99€

1 Tuote(tta)

24.79€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(55)
4 Tähteä
(32)
3 Tähteä
(4)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

90.22% pohjautuen 91 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Paransi kyllä olo!

W W
Verified Purchase

En uskonut että auttaisi mutta kokeilin kuitenkin. Ja kyllä se vähän oloa helpotti!

M Minea
Verified Purchase

Jepp!! Tomii!!!

L Lauri
Verified Purchase

Tämä auttaa krapulaan ja lieventää oireita. Tämä todella toimii!

S Sam
Verified Purchase

Käytin tätä ensimmäisen kerran pitkän illan jälkeen ja kapselit auttoivat kyllä vähän krapulaan.

P Patrick
Verified Purchase

Tämä todella toimii! Kapselit parantavat oloa huomattavasti - silloin kun muistan ottaa niitä

K Kev
Verified Purchase

Yritin ennen energiajuomilla gatorade yms saada krapulaa pois mutta tässä on oikeesti enemmän ravintoaineita tuomaan tasapainon takasin ja käy pidemmän päälle halvemmaksi kun mineraalijuomat

V Veikka
Verified Purchase

Kun vaan muistaa ottaa illalla ja uusiksi aamulla niin parantuu olo kyllä verrattuna mitä olis ilman..

J Jenica
Verified Purchase

Mun juomisella nää kapselit riittää vuoden... Tehosi ainakin ekalla kerralla

V Valeria
Verified Purchase

Kyllä nää auttaa ettei tarvii hirveestä sydämen jykytyksestä kärsiä.. bonus pisteet nopeasta toimituksesta myös

K Keijo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä