Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Moisture Repair Hyaluronic Acid Seerumi 30ml Seerumi | Hyaluronihappo

Adrian London

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Adrian London Moisture Repair Seerumi voi estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Se sisältää hyaluronihappo seerumia, joka vahvistaa soluja ja kiinteyttää ihoa. Hyaluronihappo seerumi voi myös vähentää oksidatiivista stressiä soluissa ja antaa iholle näin enemmän kimmoisuutta ja kosteutta.

  • Voi vähentää juonteita ja ryppyjä
  • Pehmentää kuivaa tai vaurioitunutta ihoa
  • Vähentää öljyn tuotanto ja tiukennetaan ihoa
  • Sisältää hyaluronihappo seerumia tarjoten vieläkin enemmän kosteutta
  • Sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja
  • Ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja ja sulfaatteja

Haluatko nuorekkaan ja raikkaan ihon takaisin? Moisture Repair seerumi voi olla ratkaisusi. Se tarjoaa iholle välttämättömiä ravintoaineita ja voi siten auttaa eroon juonteista ja rypyistä. Ihosi näyttää taas nuorekkaammalta ja raikkaammalta.

Lue lisää

Mikä on Moisture Repair seerumi - hyaluronihappo seerumi?

Jo kahdenkympin puolivälissä iho alkaa ikääntyä ja solut eivät uusiudu enää niin nopeasti vahingoittumisilta kuin nuorempana. Moisture Repair seerumi antaa iholle kosteutta uudelleen. Hyaluronihappo seerumi vahvistaa soluja ja suojaa niitä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Seerumin päivittäinen käyttö voi myös parantaa ihon kimmoisuutta ja saada sen näyttämään nuorekkaammalta ja tuoreemmalta.

Miten hyaluronihappo seerumi toimii?

Kehomme tuottaa luonnostaan hyaluronihappoa, joka toimittaa soluille niiden tarvitseman kosteuden. Tämän hapon tuotanto voi kuitenkin ajan myötä muuttua, jolloin tuloksena on velton näköinen ja ryppyinen iho. Tämä hyaluronihappo seerumi antaa iholle jälleen ylimääräisen annoksen hyaluronihappoa ja voi näin vähentää näkyviä ryppyjä.

Moisture Repair hyaluronihappo seerumi tarjoaa iholle myös antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tekevät ihosta kestävämmän. Tämä mahdollistaa myös vapaiden radikaalien torjumisen. Näitä saamme päivittäin saasteista, nikotiinista, alkoholista ja epäterveellistä elämäntavoista. Vapaat radikaalit ovat yksi merkittävimmistä syistä ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Moisture Repair seerumi auttaa taistelemaan näitä vapaita radikaaleja vastaan.

Ainesosaluettelo

Puhdistetun veden lisäksi Adrian London Moisture Repair hyaluronihappo seerumi sisältää seuraavia ainesosia:

Hyaluronihappo

Sitä kutsutaan kosmetiikkateollisuuden ”nuoruuden lähteeksi” ja sitä on meidän soluissamme jo entuudestaan. Suuri määrä hyaluronihappoa soluissa voi torjua rypistymistä ja tarjota entistä nuorekkaamman ulkonäön.

Etyyliheksyyliglyseriini

On ihon luonnollinen suoja-aine, joka on saatu viljoista ja kasveista. Moisture Repair seerumissa se myös kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta ympäristön vaikutuksilta vähentäen ihon jännitettä.

Fenoksietanoli

Kasveista peräisin oleva fenoksietanoli suojaa ihoa ulkoisilta haitallisilta vaikutteilta ja ylläpitää siten ihon kimmoisuutta.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Koska Moisture Repair hyaluronihappo seerumi koostuu yksinomaan luonnollisista ja kliinisesti todistetuista ainesosista, sen käytön ei pitäisi aiheuttaa ihoärsytystä tai muita ikäviä sivuvaikutuksia. Siitä huolimatta, sinun kannattaa lukea ainesosaluettelo huolellisesti läpi ja varmistaa, ettet ole allerginen millekään niistä.

Käyttö

Voit levittää tätä seerumia puhdistetulle iholle tarpeen mukaan. Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi, suosittelemme levittämään hyaluronihappo seerumia aamulla ja illalla. Näin voit hyötyä sen tuomasta nuorekkaammasta ja raikkaammasta ihosta jo melko lyhyessä ajassa.

Nopea ja huomaamaton tilaus

Kun Moisture Repair seerumin tilaaminen verkosta on turvallista, helppoa ja huomaamatonta. Meillä voit olla varma, että emme koskaan paljasta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Paketti toimitetaan merkittömässä pakkauksessa, josta ei käyt ilmi sen sisältöä tai verkkosivustoamme. Näin kukaan ei voi tietää, mitä olet juuri ostanut.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Erinomainen ryppyvoide. Paras kokeilemani!!!!
  • * Vaihdoin vanhan lumenen ryppy voiteen tähän. Mieheni sanoi, että kasvoiltani hävisi 10 vuotta :D
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi