ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mitkä tekijät vaikuttavat rintojen kokoon?

Rintojen koon keskimääräiseen kasvuun vaikuttavat useat tekijät, ja se ei ole kaikkien mielestä pelkästään positiivinen asia. Rinnat ovat vuosien myötä kasvaneet samaa tahtia vyötärön kanssa, mikä saattaa aiheuttaa terveydellisiä haittoja. Myös puberteetti alkaa entistä aikaisemmin. Jopa 15 prosenttia amerikkalaistytöistä kertoi rintojensa alkaneen kasvamaan jo seitsemän vuoden iässä.

Rintojen koko kasvaa elintason noustessa

Väestömme koko kasvaa entisestään elintapojen ja ruokailutottumusten johdosta ja tämä heijastuu myös naisten rintojen kokoon ja kauneuskäsityksiin.

Rintojen koon keskimääräiseen kasvuun vaikuttavat useat tekijät, ja se ei ole kaikkien mielestä pelkästään positiivinen asia. Rinnat ovat vuosien myötä kasvaneet samaa tahtia vyötärön kanssa, mikä saattaa aiheuttaa terveydellisiä haittoja. Myös puberteetti alkaa entistä aikaisemmin. Jopa 15 prosenttia amerikkalaistytöistä kertoi rintojensa alkaneen kasvamaan jo seitsemän vuoden iässä.

Yhdysvaltalaisnaisten kuppikoko on kasvanut yhden sukupolven aikana B-kupista C-kuppiin, joka ei lupaa hyvää rintasyövän kehittymisen kannalta. Myös rintojen kasvun alkaminen yhä nuorempana on yhdistetty rintasyöpäriskin kasvuun.

Rintojen luonnolliseen kokoon vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa seuraavat tekijät:

1. GEENIT

ovat merkittävä rintojen kokoon vaikuttava tekijä. Jos äidilläsi on suuret rinnat on myös sinulla usein isokoiset rinnat On hyvin yleistä, että pienirintaisen naisen tyttären rinnat ovat pienikokoiset.

2. IKÄ

vaikuttaa useimmissa tapauksissa rintoja veltostuttavalla tavalla, sillä maan vetovoima vähentää rintojen kimmoisuutta. Terveellinen ruokavalio ja rintaliivien käyttö voivat kuitenkin ylläpitää rintojen ulkomuotoa pidempään. Iän myötä rinnat menettävät kimmoisuutensa, joskin niitå on mahdollista kiinteyttää ja tehdä suuremmiksi tarkoitusta varten kehitettyjen rintojen suurennus tuotteiden avulla.

3. RASKAUS JA IMETYS

vaikuttavat merkittävästi rintojen ulkonäköön ja kokoon. Raskauden aikana rintojen koko kasvaa huomattavasti.

4. SAIRAUDET

kuten rintasyöpä, voivat aiheuttaa muutoksia rintojen koossa ja olemuksessa.

5. PAINO

ja sen nopea nousu ta lasku vaikuttaa usein rintojen kokoon ja kiinteyteen, sekä aiheuttaa esimerkiksi raskausarpia rintoja ympäröivälle iholle.

6. RYHTI

saattaa aiheuttaa rintojen latistumiseen ja roikkumiseen. Huono ryhti on myös usein syynä vatsan seudun löysyyteen.

ONKO RINTOJA MAHDOLLISTA SUURENTAA ILMAN SILIKONEJA?

Jos toiveenasi on suuremmat rinnat, et todellakaan ole yksin! Useat tutkimukset osoittavat, että jopa yli 65% naisista haluaisi suuremman kuppikoon rinnat. Kenenkään ei tarvitse enää olla tyytymätön rintoihinsa. On olemassa tuotteita, joiden avulla rintojen kokoa voidaan kasvattaa. Rintojen suurennukseen on nykyään tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja, joista suosituimpia ovat rintojen suurennusleikkaukset sekä luontaisvalmisteet, joilla naiset ovat saavuttaneet yllättävän hyviä tuloksia.

Viime vuosina vaihtoehtoiset tuotteet kirurgisille toimenpiteille ovat tulleet yhä suositummaksi vaihtoehdoksi suurentaa rintoja. Ne ovatkin saavuttaneet suurta suosiota käyttäjiensä keskuudessa mainioiden tuloksiensa ansiosta. Rintojen suurennusvoiteiden – ja pilereiden etuna on, ettei niillä ole kirurgiaan

Vaikka rintojen suurentaminen kirurgisilla toimenpiteillä on edelleen suosittua, monet naiset etsivät ei-kirurgisia keinoja, kuten rintojen suurentamista luontaisvalmisteilla. Yksi rintaimplanttien haittapuolista on operaation suorittamisesta jäävät arvet. Kirurgiset toimenpiteet ovat usein myös epämukavampia kuin luontaisvalmisteilla, kuten rintoja suurentavalla vaahdolla suoritettava rintojen suurennus. Yksi kirurgisten toimenpiteiden suosion syistä ovat välittömät tulokset, kun taas luonnonvalmisteet voivat tuottaa tehokkaita ja pysyviä tuloksia hieman pidemmällä aikavälillä. Monet rntojensuurennuspillerit ja voiteet tarjoavat huomaamattoman ja asteittaisen menetelmän rintojen suurentamiseen. Luonnontuotteiden sisältämiä ainesosia on jo vuosien ajan käytetty hormonitasojen säätelyyn ja kuppikoon kasvattamiseen. Rintojensuurennuspillerit ja voiteet on suunniteltu vaikuttamaan maitorauhasiin ja näin aikaansaamaan suuremmat ja kiinteämmät rinnat. Pillerit on valmistettu 100 % luonnonmukaisista ainesosista, eikä niillä ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Näillä luonnonmukaisilla komponenteilla on estrogeenisia ominaisuuksia, jotka aikaansaavat maitorauhasten uudelleenaktivoitumisen ja rintojen kudosten kehittymisen.

Rintojen suurennus voi auttaa naisia saamaan lisää itsevarmuutta kehonsa, ja sitä kautta myös itsensä suhteen. Rintojen kokoon on olemassa monia eri syitä. Useat naiset harkitsevat luonnollista rintojen suurennusta raskauden jälkeen tai ikääntymisen aiheuttamien muutosten vuoksi. Rintojen suurennus on suosittua myös rintojensa koosta huolehtivien nuorempien naisten keskuudessa.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa