Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Luonnolliset keinot taistella erektiohäiriötä vastaan

Erektiohäiriöt koskettavat lukusia miehiä ympäri maailman. Yli 75-vuotiaista miehistä näitä ongelmista kärsii lähes joka toinen. Lääketiede tarjoaa monia hoitoja, kuten reseptilääkkeitä ja leikkauksia, erektio-ongelmien voittamiseksi, mutta monet miehet haluavat kokeilla ensin luonnollisia vaihtoehtoja.

Potenssia parantavat ruoka-aineet

Terveellinen ruokavalio voi jo pelkästään tehdä ihmeitä miehen seksuaaliselle toimintakyvylle. Erektio-ongelmista kärsivät tulisi suosia ruoka-aineita, jotka sisältävät välttämättömiä mineraaleja ja vitamiineja sekä tuoreita ja käsittelemättömiä elintarvikkeita, kuten vihannekset, hedelmät, siemenet ja pähkinät, täysjyvätuotteet, oliiviöljy ja kylmän veden kalat. Alla on eritelty ruoka-aineita, jotka sisältävät paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, ja joiden on todettu olevan erityisen tehokkaita parantamaan miehistä suorituskykyä ja erektiohäiriöitä.

  • Banaanit - sisältävät runsaasti kaliumia ja auttavat säätelemään hermoja, sykettä ja verenpainetta. Appelsiinimehu ja tomaatti sisältävät myös kaliumia.
  • Marjat ja kirsikat - Acai-marjat ja Acerolakirsikat ehkäisevät ikääntymisen merkkejä mutta toimivat auttavat myös erektio-ongelmissa. Acai-marjat sisältävät antioksidantteja, jotka suojaavat aivojen toimintaa ja edistävät verenkiertoa valtimoissa. Acerolakirsikoita käytetään terveydenhuollossa, sillä ne sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja muita ravintoaineita.
  • Kaali - ehkäisee sydänsairauksia ja syöpää. Se sisältää sulforafaania, joka voi parantaa sekä eturauhasen että paksusuolen syöpää. Kaali on myös hyvä C-vitamiinin, kaliumin ja Beeta-karoteenin lähde.
  • Kala (Omega3) - Rasvainen kala, kuten lohi, makrilli ja tonnikala, sisältävät terveellisiä rasvoja ja omega3-rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämelle ja verenkierrolle. Ne voivat myös vähentää eturauhassyövän riskiä.
  • Etanat - sisältävät runsaasti sinkkiä, joka on antioksidantti mineraali ja voi parantaa seksuaalista toimintakykyä. Etanoiden, äyriäisten ja ostereiden sisältämä sinkki auttaa DNA:n tuotannossa, korjaa soluja ja parantaa miehen sukuelimiä.

Hyvä tapa korjata seksuaalista toimintakykyä ruokavalion avulla on suosia ruoka-aineita, jotka ovat vähärasvaisia, mutta sisältävät paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta yhdessä voivat johtaa huomattavasti parempaan seksuaaliseen suorituskykyyn.

Ravintolisät

Erektiohäiriöitä voidaan myös korjata erilaisilla miehistä suorituskykyä kohentavilla ravintolisillä, luontaistuotteilla ja vanhan kansa hyväksi todennetuilla rohdoilla, joiden teholla on myös olemassa tieteellistä näyttöä. Jotkut luontaistuotteet voivat olla jopa tehokkaampia kuin reseptilääkkeet.

  • L-Arginiini ja erityisesti sen tuottama typpioksidilla on positiivinen vaikutus sydämeen, verisuonistoon ja lihasten energiatuotantoon, kaiken lisäksi se lisää seksuaalista halukkuutta ja kykyä. Sukupuolten verenkierron kannalta typpioksidi on yksi tärkeimmistä molekyyleistä, sillä se säätelee erektiota.
  • Okarennokki on välimeren alueelta tuleva kasvi, joka vaikuttaa muun muassa hormonitoimintaan ja lihasvoimaan perustuen sen kykyyn lisätä kehon hormonien tuotantoa. Nämä luteinisoivat hormonit puolestaan säätelee tesosteronin tuotantoa ja siten seksuaalista halukkuutta.

Penispumput

Penispumppu on muovinen putki, jonka päässä on kumitiiviste. Aseta penis putken sisään ja kumi muodostaa sinetin putken suuaukon ympärille. Kun pumppaat ilmaa ulos putkesta, peniksen verenkierto vilkastuu kudoksissa aiheuttaen erektion. Tämä kasvattaa erektion herkkyyttä sekä pidentää sen kestävyyttä. Pumppujen säännöllinen käyttö lisää myös peniksen kokoa.

Lue myös nämä