Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miten valita oikeankokoinen Waist Trainer?

Yksi tärkeimmistä asioista, mitä tulee muistaa Waist Trainer vyötäröä muokkaavaa korsettia ostaessa on ostaa oikean kokoinen asuste. Huonosti istuva korsetti voi jopa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Liian pieni Waist Trainer vyötörökorsetti, voi puristaa vatsaasi epämiellyttävästi, etkä kykene käyttämään sitä kovin pitkään. Sillä voi myös olla taipumus rullautua alas tai ylös, ja voit joutua suurimman osan päivääsi yrittääksesi suoristaa korsettiasi.

Toisaalta, jos Waist Trainer vyötärökorsetti on liian suuri, ei se tarjoa tarkoituksen mukaista tukea. Se voi myös rullautua alas, sillä se ei sovi kunnolla kehoa vasten.

Kun olet valitsemassa itsellesi oikeankokoista Waist Trainer vyöträkorsettia, on olemassa joitain keskeisiä asioita, joita sinun tulee pitää mielessäsi, jotta voit löytää sinulle parhaiten sopivan asusteen. Ensimmäinen asia, mitä sinun tulee tehdä on, mitata kehosi mahdollisimman tarkasti.

Kuinka mitata itsensä Waist Traineria varten?

Ennen kuin ostat Waist Trainer vyötärökorsettia, kannattaa sinun mitata vartalosi. On joitain edullisempia vyötäröä muokkaavia korsetteja, jotka valitaan yksinkertaisesti mekon koon mukaan, mutta huomaat, että korsetit, jotka myydään oikeiden mittojesi mukaan, ovat yleensä paremmin istuvia ja siten myös toimivat paremmin.

Tarvitset mittanauhaa mitataksesi itsesi.

Kuinka mittaat rinnan ympäryksen?

Jos ostat koko kehoa muokkaavan korsetin, tulee sinun mitata myös rinnan ympärystäsi.

Ota mittanauha ja kiedo se tiukasti rintakehääsi vasten, pitäen mittanahan suorassa ennemmin kuin liian alhaalla tai ylhäällä selän puolelta. Rintaliivit kannattaa jättää ylle mitatessa. Jos suunnittelet ostavasi korsetin, jossa on sisäänrakennetut rintaliivit, tulee sinun selvittää rintaliiviesi koko.

Kuinka mittaat vyötärön ympäryksen?

Kun mittaat vyötäröäsi, haluat varmasti varmistaa, että mittaat siitä kohtaa, missä luonnollinen vyötärönlinjasi menee, eikä siitä, missä luulet sen menevän, tai siitä, mistä housusi alkavat.

Luonnollinen vyötärön linjasi kulkee vyötärösi kapeimmasta kohdasta, yleensä noin 2-5 cm navan yläpuolella. Jos joskus kohtaat vyötärön alaosan mittaamiseen, tapahtuu se noin pari senttiä navan alapuolelta.

Mittaa vyötärö yksinkertaisesti kiertämällä mittanauha vyötärön linjasi ympärille niin, että se on kaikkialta täysin suora. Varmista, että et vedä sitä liian tiukkaan, vaan mittanauhan tulisi olla kosketuksissa ihosi kanssa, mutta ei kaivautua vyötärön sisään.

Kuinka mittaat lantiosi?

Jotkut vyötäröä muokkaavat korsetit, kuten koko kehon muokkaajat ja jopa jotkut puristavat sukkahousut ilmoittavat myös lantion mitan.

On olemassa paljon ihmisiä, jotka eivät todellakaan tiedä, mistä mitata lantio kuuluu mitata, ja mittaavat sen sijaan vyötärön alaosan.

Seiso jalat yhdessä ja siten löydät suurimman kohdan lantiostasi. Useimmille vartalotyypeille tämä on luultavasti pakaroiden yläosan kohdalla. Lantion mittaaminen on yleensä vaikeinta, sillä on hankala saada mittanauha oikeille paikoilleen ja pitää se suorassa. On ehdottomasti suositeltavaa käyttää peiliä apuna.

Oikean kokoinen Waist Trainer

Kun olet mitannut vartalosi, tulee sinun päättää, minkä kokoinen Waist Trainer vyötärökorsetti sinun tulee ostaa. Useimmissa korseteissa koko on merkitty hintalappuun. Jos olet ostamassa verkosta, löydät oikeaan koon valmistajan mittataulukon perusteella.

Sinun tulisi ostaa vyötärökorsetti suurimpien mittojesi mukaan. Ei ole suositeltavaa ostaa liian pientä korsettia vain, koska saatat kuvitella sen tekevän sinut vieläkin laihemmaksi. Sen sijaan, se ei istu oikein etkä saa parhaita mahdollisia tuloksia vyötäröä muokkaavasta korsetistasi.

Varmista, että noudatat kunkin valmistajan mittataulukkoa. Vaikka olet ostanut tietyn kokoisen korsetin eräältä valmistajalta, voi mitat olla eri saman kokoisella toisen valmistajan korsetilla.

Oikean kokoisen Waist Trainer korsetin valitsemisen ei tarvitse olla vaikeaa, jos valmistaudut etukäteen ja käytät aikaa kunnon mittojen ottamiseen. Muista myös säännöllisesti mitata itsesi ja varmistaa, että mitat eivät ole muuttuneet. Jos olet, niin markkinoilla on myös muun kokoisia korsetteja.

Vyötärökorsetti tekee uumastasi välittömästi kapeamman näköisen

Jaa