ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miten vahvistaa lantionpohjanlihaksia parempaan orgasmiin?

Lantionpohjan lihasten harjoitukset auttavat hoitamaan ponnistuskarkailua ja virtsan pidätyskyvyttömyyttä, mutta niiden vahvuuden on myös todettu parantavan naisten orgasmeja.

Vahvat lantionpohjan lihakset tiivistävät orgasmin aiheuttamaa supistusta, jolloin on helpompi saavuttaa G-piste orgasmeja. Nyt siis treenaamaan niitä näkymättömiä lihaksia!

Lantionpohjan lihasten treenaus

Lantionpohjan lihaksia harjoitetaan puristamalla lantion sisäisiä lihaksia ja pitämällä puristus hetken aikaa. Aloittaaksesi harjoitukset sinun tulee ensin löytää lihakset. Yksi tapa paikantaa ne on yrittää pidättää virtsaa, kun olet vessassa. Tällöin käytät lantionpohjan lihaksia. Toinen tapa on laitta sormi emättimeen ja puristaa sitä.

Jos olet aloittelija lantionpohjanlihasten treenauksessa, aloita hitaasti. Purista lihasta ja jännitä 2-4 sekuntia ja rentoudu. Yritä toistaa tämä 5-10 kertaa. Kun tämä harjoitus käy helpoksi, voit yrittää jännittää kauemman aikaa ja lisätä myös toistoja. Kun hallitse tekniikan, voit tehdä harjoituksia missä vain, vaikka bussipysäkillä tai työpaikalla.

Geishakuulat

Jos haluat edistyä lantionpohjan lihasten harjoituksissa, geishakuulat ovat erinomainen vaihtoehto. Ne ovat yleensä pieniä ja onttoja palloja, joissa on paino sisällä. Kuulat asetetaan vaginan sisään ja ne pidetään sisällä lantionpohjan lihaksia käyttäen. Lihasten harjoitteluun, sinun tulisi jatkaa puristus ja vapautus rutiinia.

Kun lihaksesi ovat vahvemmat, voit pitää kuulia sisälläsi seistessäsi, tehdessäsi kotitöitä ja jopa lähtiessäsi ulos. Pallojen sisällä olevat painot pomppivat liikkuessasi, jolloin ne stimuloivat herkkiä alueita ja lisäävät verenkiertoa. Samalla ne myös tuottavat fyysistä mielihyvää, joten ne voivat toimia omana salaisena esileikkinäsi.

Kumppanin kanssa

Lantiopohjan lihasten treenausten ei tarvitse olla vain yksinäistä harjoittelua vaan voit myös ottaa kumppanisi mukaan. Voit esitellä lihastesi voimistumista puristamalla emättimen lihaksia hänen sormen ympärille esileikin yhteydessä. Ota lihaksesi mukaan yhdyntään antaen sille vähän lisäpotkua. Jos aiemminkin tuntui hyvältä puristaa lantionpohjan lihaksiasi yhdynnän aikana, kuvittele miten paljon paremmalta se tuntuu, kun olet ensin vahvistanut niitä muutaman viikon treeneillä.

Lue myös nämä