Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miten peniksen pidentäjät toimivat?

Vetotekniikkaa käyttävien peniksenpidentimien toiminto ja teho perustuu yksinkertaisesti kehon biologiaan. Laite mahdollistaa peniksen jatkuvan venymisen ja se saattaa näyttää erittäin epämukavalta, mutta sitä se ei yleensä ole


Peniksen pidentäjät eivät ole uusi keksintö, vaan niitä on ollut tarjolla jo lähes neljä vuosikymmentä. Alun perin ne suunniteltiin Peyronien taudin eli peniksen käyristymän hoitoon. Alkuperäinen peniksen pidentäjä oli malliltaan yksinkertainen, mutta oli silti kykeneväinen parantamaan peniksen kaarevuutta. Käyttäjillä huomattiin myös odottamatonta kasvua peniksen pituudessa, ja nykyään näitä laitteita käytetäänkin pääasiassa lisäämään peniksen pituutta ja ympärysmittaa. Jos ihmettelet, miten nämä laitteet oikein toimivat ja tuottavat tuloksia, voimme kertoa, että niiden toiminta perustuu yksinkertaisesti kehon biologiaan.

Peniksen pidentäjä on periaatteeltaan vetolaite

Peniksen pidentäjä on laite, joka venyttää penistäsi kehosta poispäin. Laite mahdollistaa peniksen jatkuvan venymisen ja se saattaa näyttää erittäin epämukavalta, mutta sitä se ei yleensä ole.

Laitteen alareunassa on rengas, jonka läpi penis sijoitettaan. Renkaasta lähtevät kaksi tanko kohti peniksen päätä kiinnittyen kumiseen osaan, johon peniksen pää on kiinnitetty. Peniksen päätä vedetään pois kehosta ja ruuvilukitus auttaa varmistamaan, että peniksen pää ei vetäydy sisään palautuen normaaliin velttoon pituuteensa. Peniksen tarvitsee siis olla veltto , kun sitä venytetään peniksen pidentäjällä. Tämä luo jatkuvaa jännitystä penikseen, mikä puolestaan edistää sen kasvua.

Mitä penikselle tapahtuu venytettynä

Penis on, kuten kaikki muutkin kehon osat, valmistettu soluista. Kun penis kokee jatkuvaa venytystä, solut alkavat jakautumaan tehden peniksestä suuremman. Eli kun peniksen kudokset suurentuvat, pidentäjän pääasiallisena tarkoituksena on uusien kudosten luominen lisäten peniksen kokoa. Koska penistä vedetään kehosta poispäin, on sen pituus venytyksen kohteena. Myös peniksen ympärysmitta saattaa kasvaa pidentäjää käyttämällä, mutta se ei kuitenkaan ole laitteen ensisijainen tarkoitus.

On toinenkin alue, joka kehittyy pidentäjää käytettäessä. Ne ovat nivelsiteet, jotka yhdistävät sisemmän peniksen häpyluuhun. Mitä enemmän pidentäjä venyttää näitä nivelsiteitä, sitä enemmän sisempi penis tulee esiin. Tämä myös varmistaa peniksen pituuden kasvamisen.

Säännöllisyys on avain vetolaitteen menetykseen

Oikealla panostuksella ja sitoutumisella, peniksen pidentäjä voi olla erinomainen tapa pidentää penistäsi. Tulokset tosin vaihtelevat perustuen käyttäjän geeneihin. Mutta kuten jo mainittiin, säännöllinen käyttö on ehdotonta. Ne, jotka huomaat vaikutuksia jo ensimmäisen yön jälkeen, tulevat huomaamaan vaikutuksen olevan lyhytaikaista. Pidentäjää tulee käyttää oikein useita kuukausia saavuttaakseen pitkäaikaisia tuloksia.

Peniksen pidennyslaitetta käyttäessä on myös pidettävä huolta turvallisuudesta. Laitteen vääränlainen käyttö voi johtaa vakaviin vaurioihin. On siis erittäin tärkeää lukea kaikki suositellut käyttöohjeet ja turvallisuuteen liittyvät vinkit ennen laitteen käyttöä.

Osta paras

Saadaksesi parhaat tulokset, tarvitse sinulle parhaiten sopivan peniksen pidentäjän. Suosittelemme lukemaan käyttäjien arvosteluja löytääksesi juuri sen, minkä itse tarvitset. Male Edge tarjoaa kolme eri mallia, jotka eroavat lisävarusteiden määrässä, mutta perustuvat kaikki samaan hellävaraiseen mutta tehokkaaseen vetotekniikkaan.

Lue myös nämä