Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miten muotoilevat alusasut toimivat?

Muotoilevien alusvaatteiden tarkoituksena ei ole vain poistaa pari senttiä, vaan se voi antaa sinulle hämmästyttävät muodot. Hyvä muokkaava alusasu sekä poistaa senttejä että muotoilee vartaloasi.

Toimivatko muotoilevat alusasut ja vyötärökorsetit todella?

Ehdottomasti. Käy sääliksi naisia, jotka viettivät vuosikymmeniä hengittämättä tiukoissa ja kovissa korseteissa, kun vyötäröä muotoilevat alusasut tekevät saman työn, mutta paljon paremmin - ja ilman kipua. Muotoilevien alusvaatteiden tarkoituksena ei ole vain poistaa pari senttiä, vaan se voi antaa sinulle hämmästyttävät muodot. Hyvä muokkaava alusasu sekä poistaa senttejä että muotoilee vartaloasi, tasoittaa jenkkakahvasi ja jotkut jopa kohottavat takapuoltasi. 80% käyttäjistä sanovat, että he ovat huomanneet vartalonsa kaventuneen, noin 2-5 cm on lähtenyt kaikilta heiltä.

Kannattaako satsata kalliimpiin muotoileviin alusasuihin?

On todettu, että kun kuluttaa vähän enemmän muokkaaviin alusasuihin, saa todennäköisesti tehokkaamman: saumat eivät näy vaatteiden läpi, asuste pysyy paremmin paikoillaan kävellessä eikä rullaudu ylös tai alas.

Kannattaako satsata ostaa mahdollisimman pieni koko?

Ehdottomasti ei. Valittaessa muotoilevia asusteita, ei koskaan kannata valita liian pientä. Se on epämiellyttävä yllä ja voi lisäksi aiheuttaa pullistumia ja aaltoilevia muotoja sulavien linjojen sijaan. Seuraa aina valmistajan kokotaulukkoa ja saat täydellisen istuvuuden.

Ovatko muotoilevat alusasut epämukavia?

Ehdottomasti ei, kunhan ostaa oikean kokoisen. Muokkaavat alusasut eivät ole koskaan yhtä mukavia kuin pyjamat, mutta eivät ole monet muutkaan asusteet. On olemassa monen tasoisia muotoilevia asusteita. Kiinteä antaa eniten tukea ja on täydellinen pidettäväksi juhlamekon alla tuomaan maksimaaliset tulokset. Kevyemmät asusteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön tai niille naisille, jotka eivät tarvitse yhtä paljon tukea mutta haluavat pitää selluliitin piilossa ja varmistaa sulavammat linjat.

Onko niistä hyötyä hoikille ihmisille?

Kyllä on. Muotoilevat alusasut eivät vain kavenna muutamalla sentillä, vaan se voi myös antaa täydellisen siluetin. Se tasoittaa pienimmätkin kokkareet ja kuopat, jotka saattavat näkyä ohuen mekon läpi. Jos et ole yhtä muhkealla takapuolella varustettu kuin Beyonce, voi hyvä pari kohottavia alushousuja voi antaa sinulle kaipaamaasi kohotusta ja muotoa.

Mihin kaikki rasva sitten katoaa?

Rasva siirtyy niihin tiloihin, joilla lihas on pakattu, kuten vatsan seudulla. Se voi myös siirtyä suoraan ylöspäin, toivotulle alueelle. Asuste tekee rasvasta kompaktimman ja ylimääräinen rasva sujahtaa muille alueille tehden sinusta välittömästi hoikemman näköisen. Nerokasta!

Voiko se muuttaa vartalon muotoja?

Muotoilevat alusasut voivat olla erinomainen ratkaisu parantamaan niitä kehon osia, joista et ole niin ylpeä. Jos olet omenan muotoinen, niin Waist Trainer vyötärökorsetti voi antaa sinulle kapeamman vyötärön, ja tuoda muodota paremmin esiin. Jos kuitenkin olet päärynän muotoinen, ja haluat saavuttaa kapeamman lantion, tai olet urheilullinen ja haluat suuremman lantion, muotoilevat alusvaatteet eivät pysty muuttamaan vartaloasi dramaattisesti.

Parhaat vinkit muotoilevien alusasujen käyttöön?

  • Muotoilevien alusasujen valinnassa koko on erittäin tärkeä. Pyri ostamaan aina oikean kokoinen muotoileva vyötärökorsetti tai alusasu saadaksesi parhaimman mukavuuden ja tehon
  • Ole valmis kuluttamaan hieman enemmän ja huomaat eron
  • Oletko ostamassa uutta mekkoa? Ota alusasu mukaasi, se voi muuttaa tarvitsemasi mekon kokoa
  • Erityyppiset mekot saattavat vaatia erityyppisen alusasun. Jos käytät minihametta, ei muotoilevat shortsit ole sopiva alusasu.
  • Katso itseäsi aina mekossa, älä alusvaatteissa. Niiden ei ole tarkoitus olla seksikkäät vaan ne on tarkoitettu tekemään ihmeitä.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa