Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mies - näin maksimoit seksuaaliset voimavarasi

Seksuaalisuus voidaan nähdä miehen voimavarana, ja tärkeä tekijä seksuaalisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi on terve penis. On joitain yleisiä päivittäisiä tapoja, jotka eivät ole suoraan yhteydessä seksuaalisuuteen, mutta voivat siitä huolimatta aiheuttaa erektiohäiriöitä tai muita seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia.

Koska penis on niin olennainen osa miehuuttasi ja seksuaalisuuttasi, voisi olettaa, että kohtelisit sitä oikein. Kuitenkin sinulla saattaa olla joitain seksuaalisuuteen suoraan liittymättömiä tapoja, jotka voivat aiheuttaa vakaviakin vahinkoja seksuaaliseen suorituskykyysi, kuten aiheuttaa impotenssia ja mahdollisesti erektiohäiriöitä. Varmistaaksesi, että et aiheuta mitään pysyvää vahinkoa, katso nämä yleiset tavat, jotka vahingoittavat penistäsi, ja lopeta ne jo tänään!

Et harrasta tarpeeksi liikuntaa

Tutkimusten mukaan miehillä, jotka liikkuvat enemmän, on parempi erektio ja seksuaalinen suorituskyky. On todettu, että miehet, jotka harrastavat säännöllisesti 2 tuntia raskasta (juoksu, uinti), 3,5 tuntia maltillista tai 6 tuntia kevyttä liikuntaa viikossa, omaavat paremman seksuaalisen suorituskyvyn. Vastaavasti miehet, jotka liikkuvat vähemmän, suoriutuvat seksuaalisesti heikommin. Eiköhän tämä tieto lisää motivaatiota lähteä liikkeelle.

Tupakoit liikaa

Vähennä nikotiinia. Erään tutkimusten mukaan, tupakoinnilla on todettu olevan negatiivinen vaikutusta erektion kovuuteen ja toimivuuteen. Noin kolme neljästä tutkimukseen osallistuvasta tupakoivasta miehestä, jotka kärsivät erektio-ongelmista, kokivat erektionsa voimistuneen ja seksuaalisten halujen parantuneen tupakoinnin lopettamisen jälkeen.

Et saa seksiä

Mitä enemmän seksiä harrastat, sitä pienempi mahdollisuus sinulla on kokea erektiohäiriöitä. On todettu, että miehet, jotka harrastivat seksiä harvemmin kuin kerran viikossa, oli tuplasti enemmän erektio-ongelmia kuin niillä, jotka harrastivat kerran viikossa.

Et nuku tarpeeksi

Tutkimusten mukaan riittämätön unen määrä vähentää seuraavana päivän seksuaalista halukkuutta sekä lisääntymisen mahdollisuutta. Pidemmällä aikavälillä alle viiden tunnin yöunet johtavat alhaisempaan testosteronin tasoon kuin niillä, jotka nukkuvat 7-9 tuntia yössä.

Välttelet vesimelonia

Vesimelonin sisältämällä sitrulliini-arginiinilla on todettu olevan samanlaisia vaikutuksia kuin useilla mieskuntoa parantavilla reseptilääkkeillä rentouttaen verisuonia typpioksidia tehostamalla. Samaa ainesosaa on hyödynnetty myös luontaistuotteissa, jotka kohentavat erektiota.

Syöt liikaa roskaruokaa

Miehillä, jotka hemmottelevat transrasvaa sisältävillä ruuilla (keksit, kakut, suklaa, sipsit, prosessoidut ruuat), on yleensä huonompi laatuinen siemenneste kuin niillä, jotka noudattavat terveellistä ruokavaliota (täysjyvä, vihannekset, kala).

Tuijotat liikaa televisiota

Eräs tutkimus on todennut, että miehillä, jotka katsovat yli 20 tuntia televisiota viikossa, on 44 prosenttia alhaisempi sperman määrä kuin niillä, jotka eivät katso televisiota juuri lainkaan. Terveet televisiota jatkuvasti tuijottavat miehet kärsivät huonommasta sperman laadusta vähäisen liikunnan vuoksi.

Et pese pois aurinkovoidetta

Yhdysvaltain terveysviraston mukaan aurinkovoiteesi voi vähentää syövän riskiä, mutta lisätä samalla hedelmättömyyden mahdollisuutta. Tietyt kemikaalit ja UV-suodattimet, kuten BP-2 tai 4OH-BP, saattavat huonontaa miehen lisääntymiskykyä jopa 30 prosentilla. Tästä huolimatta aurinkovoiteen käyttö on suositeltavaa, mutta voide tulisi pestä hyvin pois heti auringossa olon jälkeen.

Sinulla on huono suuhygienia

Iensairaudet ovat seitsemän kertaa yleisimpiä miehillä, joilla on erektion toimintahäiriöitä. Ienkudoksen bakteerit voivat kulkeutua koko kehoon aiheuttaen tulehdusta ja vaurioittaen verisuonia peniksessäsi.

Et juo kahvia

Jotkut tutkijat ovat todenneet, että 42 % miehistä, jotka juovat 2-3 kuppia kahvia päivittäin kärsivät todennäköisesti vähemmän erektiohäiriöistä. Kofeiini auttaa rentouttamaan valtimoita ja peniksen lihaksia, mikä vastaavasti parantaa sen verenkiertoa.

Lue myös nämä