ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miten hoitaa ohuita ja rasvaisia hiuksia?

Hennot ja ohuet hiukset voivat olla hieman hankala hallita ja muotoilla sillä ne ovat usein veltot ja hauraat. Rasvoittuvia hiuksia voi olla myös hankala muotoilla, sillä hiusten rasvaisuus painaa niitä alaspäin. Näillä muutamilla tekniikoilla ja tuotteilla, voit saada hiuksistasi tuuheamman näköiset.

Shampoo

Jos sinulla on ohuet tai hennot hiukset, valitse tuuheuttava ja volyymia lisäävä shampoo. Nämä shampoot sisältävät proteiinia, joka pinnoittaa hiukset ja paksuntavat hiusten vartta. Vältä hoitavia shampoita, sillä hoitoaine voi painaa hiukset alas ja jopa saada ne näyttämään ohuemmilta kuin ennen pesua. Foligain tarjoaa ohuille ja oheneville hiuksille kehitetyt shampoon ja hoitoaineen. Odota, että hiukset ovat kuivat, ennen kuin alat muotoilla niitä, sillä märät hiukset katkeavat kuivia helpommin, sillä kun hiuksen vartta venytetään, se katkeaa helpommin.

Jos sinulla on rasvaiset hiukset, pese niitä vähintään kerran päivässä. Aloita peseminen kastelemalla hiuksesi ja hieromalla shampoo päänahkaan ohimoilta päälakea kohti. Yritä liikuttaa päänahkaasi, kun hierot shampoota siihen. Tämä auttaa varmistamaan, että olet kauttaaltaan puhdas ja olet käyttänyt tarpeeksi painetta hieromisessa. Vältä syväpuhdistavia shampoita, sillä ne voivat poistaa hiuksista kaikki eteeriset öljyt, joita se vaatii ja laittaa talirauhaset ylikierroksille.

Hoitoaine

Oikean hoitoaineen löytäminen voi osoittautua haasteelliseksi, sillä kaupat ovat täynnä pulloja eri merkeiltä ja eri tarpeisiin. Hennoille ja ohuille hiuksille valitse niille tarkoitettu hoitoaine, joka edistää ilmavuutta ja paksumman oloisia hiuksia. Ohuisiin hiuksiin ei tule koskaan laittaa hoitoainetta päänahkaan, sillä se painaa hiuksia juuresta alaspäin. Sen sijaan keskity levittämään hoitoainetta vain hiusten keskiosiin ja latvoihin. Hoitoainetta ei kannata levittää myöskään rasvaisten hiusten päänahkaan, sillä se lisää rasvaisuutta entisestään. Kannattaa myös välttää raskaita hoitoaineita, jotka painavat hiuksia alaspäin ja saavat ne näyttämään rasvaisilta.

Muotoilutuotteet

Hennot, ohuet ja rasvaiset hiustyypit voivat hyötyä käyttämällä öljyttömiä tai rasvaisuutta vähentäviä tuotteita. Raskaat ja rasvaiset tuotteet saattavat painaa hiuksia alaspäin ja tehdä rasvaisesta päänahasta entistä rasvaisemman. Näille hiustyypeille on myös suositeltavaa välttää muotoilu tuotteiden käyttämistä lähellä hiuspohjaa välttäen ylimääräistä rasvaisuutta. Ohuille ja oheneville hiuksille on olemassa myös kehitetty ainutlaatuinen tuuhentava hiuslakka, joka saa hiuksista täyteläisemmän ja paksumman näköiset. Huomaa että tuotetta tulisi käyttää hiuskuidun kanssa saadaksesi mahtavan volyymin.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa