Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mitä sinun tulee tietää vadelmaketonista?

Kun tv-ohjelma Dr. Oz aloitti vuonna 2012, vadelmaketonia sisältävät ruokavaliot ovat nousseet erittäin suosituiksi. Listasimme kaikki tärkeimmät asiat, joita sinun tulee tietää tästä erinomaisesta aineosasta.

Mikä on vadelmaketoni?

Vadelmaketoni on punaisesta vadelmasta löydetty entsyymi. Alun perin sitä on käytetty antamaan tuoksua monille suosituille hajusteille. Nykyään vadelmaketonia lisätään eri lisäravinteisiin, sillä sen on osoitettu edistävän rasvanpolttoa.

Vadelmaketonin edut?

Vadelmaketoni voivat auttaa hajottamaan varastoitunutta rasvaa ja polttamaan sitä, mikä luonnollisesti voi auttaa paino-ongelmien kanssa kamppailevia.

Miten se toimii?

Vadelmaketoni voi aiheuttaa kehon lisäämään Adiponectin-hormonia, joka taas aiheuttaa aineenvaihdunnan vilkastumista. Kun aineenvaihdunta lisääntyy, poltat enemmän kaloreita ja varastoitunutta rasvaa, mikä taas auttaa painonhallinnassa

Toimiiko se todella?

Vaikka vadelmaketonista ei ole vielä tehty tutkimuksia ihmisillä, on siitä tehty muita tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet lupaavia tuloksia. Vuonna 2015 julkaistu tutkimus osoitti, kuinka se esti panonnousua hiirillä, joille syötettiin rasvapitoista ruokavaliota. Näillä hiirillä rasvaa ei myöskään kertynyt sisäelinten ympärille. Lisäksi on muita tutkimuksia siitä, miten vadelmaketoni voi lisätä lipidien eli rasvamolekyylien jakautumista.

Miten vadelmaketonia tulee ottaa?

Paras tapa ottaa vadelmaketonia on sitä sisältävät ravintolisät. Sinun tulisi syödä vähintään 90 kg vadelmia saadaksesi tarvittavan määrän ketonia, mikä ei ole kovinkaan realistista.

Mikä on suositeltu päivittäinen annos?

Suositeltu annos vadelmaketonia on vähintään 200 mg päivässä, jotta koet sen tuomat hyödyt. Sinun ei kuitenkaan tulisi ylittää suositeltua annostusta, sillä se voi aiheuttaa vaaraa niillä, joilla on taustalla joitain terveysongelmia.

Sisältääkö vadelmaketoni kofeiinia?

Vadelmaketoni ei sisällä kofeiinia tai muita vastaavia stimulantteja. Sen vuoksi sitä on turvallista ottaa. Vaikka se ei sisällä kofeiinia, on silti olemassa pieni vaara, että vadelmaketoni voi aiheuttaa unettomuutta. Tämän välttämiseksi ei ole suositeltavaa ottaa lisäravinteita liian myöhään.

Mitkä ovat sen sivuvaikutukset?

Vadelmaketonit ovat kemiallisesti sukua synefriinille, joten voi olla mahdollista, että käyttäjät kokevat joitain sivuvaikutuksia. Vaikka ne ovatkin erittäin harvinaisia, voivat jotkut kokea muun muassa hermostuneisuutta, päänsärkyä, kohonnutta verenpainetta ja sydämen nopeampaa sykettä. Tämän vuoksi niille, joilla on korkea verenpaine, ei suositella näiden lisäravinteiden ottamista.

Vadelmaketoni kapselit voivat myös alentaa verensokeria, mikä on hyvä asia useimmille. Jos sinulla on kuitenkin diabetes, tulisi sinun seurata verensokeriasi tarkasti.

Voiko vadelmaketoni aiheuttaa pahoinvointia?

Vaikka vadelmaketoni ei sisällä lainkaan kofeiinia, voi se valitettavasti aiheuttaa joillain käyttäjillä pahoinvointia. Useimmat käyttäjät eivät kärsi pahoinvoinnista, mutta jos koet jotain epämiellyttäviä tuntemuksia, lopeta käyttö välittömästi.

Mistä voin ostaa vadelmaketonia?

Vadelmaketonia sisältäviä lisäravinteita myyvät monet verkkokaupat. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä niiden suosio kuluttajien keskuudessa on tuonut markkinoille myös niitä, jotka vaativat jäsenyyksiä ja tarjoavat ensimmäisen annoksen pelkillä toimitusmaksuilla.

ShytoBuylta voit tilata lisäravinteet turvallisin mielin. Vadelmaketonikapseleista on tarjolla kahta eri vaihtoehtoa. Raspberry Ketone Pure on nimensä mukaan puhdasta vadelmaketonia. Raspberry Ketone Plus on erinomainen lisäravinne niille, jotka haluavat lisää tehoa myös muista superfoodeista.

Jaa